Отидете към основна версия

680 7

Весел и позитивен ден за разкрепостеност и захвърляне на задръжките

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство, съветват астролозите

Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Овен до 12:04 ч. на 20 септември.

Може да усещате прилив на енергия, но недейте да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Старайте се да не зачеквате опасни теми. Луната в Овен психологически "добавя масло към огъня". Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат с нова сила. Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Може да се появи главоболие.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 20:09 ч.

Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост. Енергията на радостта е свързана с енергията на изобилието, така че успехът, късметът и щастието са привлечени от радостта. Луната освобождава хората от всякакви стеснения и комплекси. Радвайте се на живота във всичките му проявления. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Весел и позитивен ден. Недейте да се обезсърчавате, а освен това ще има много причини да се смеете и да се усмихвате. Не се съпротивлявайте на общото добро настроение.

Постарайте се да видите радост и смях във всичко. 17-ият лунен ден се нарича още "Камбани" - това е точно такова състояние на вибрираща енергия във вътрешните канали. И трябва да хармонизирате енергията си с общото състояние на радост. Един от ключовете към радостния живот е редовно да се отдавате на малки удоволствия.

Седемнадесетият лунен ден е ден на еманципация и забавление, успешен, продуктивен за творчество. В този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате на всяка минута, да давате топлина и нежност на другите. Денят е енергийно наситен и онези, които са развити духовно могат да получат откровения и да познаят истинската универсална любов.

На този ден емоциите са като бурен поток, който отмива язовира и разрушава всичко наоколо. Интелигентни и възпитани, ние можем изведнъж да станем като римляните в периода на вакханалиите и да жадуваме за зрелища и удоволствия. Основното нещо на 17-ти лунен ден е да не губите разума си.

Пасивен ден, свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Време за постигане на вътрешна свобода и радост от съществуването. Луната започва постепенно да намалява, така че трябва да си позволим да се отпуснем малко и да пуснем юздите на самоконтрола.

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на деца, на любими хора. В този ден може да срещнете случайно любовта, да се помирите със стар приятел или случайно да попаднете на място, където да намерите някой, който ще помогне в работата и бизнеса.

Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има хармония във всичко, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Не трябва да се напрягате, да нервничите, да живеете по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. Всяка работа трябва да носи удоволствие.

В този лунен ден е хубаво да се пие червено вино. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и интимност.

Ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. Болестите възникнали в този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 20:09 ч. на 19 септември до 20:35 ч. на 20 септември.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини