Отидете към основна версия

6 509 20

Полицаите, претърсили секс стаите в имението на Пи Диди, останали отвратени от гледките

  • шон диди комбс-
  • шон комбс-
  • пи диди-
  • пъф деди-
  • съд-
  • дело-
  • трафик на хора-
  • склоняване към проституция-
  • сексуален тормоз

В стаите имало десетки камери, записващи от различни ъгли "оргиите, които продължавали с дни" в имението на Шон "Диди" Комбс

Снимка: БГНЕС/ EPA

Нови неприятни подробности бяха разкрити за т.нар. секс стаи, които Шон “Диди” Комбс поддържал в имението си в Маями — пълни със секс играчки, съоръжения за BDSM, скрити камери и бельо, според федерален източник, който казва, че опозореният рапър е “толкова лош, колкото и Епстийн", имайки предвид Джефри Епстийн, който също бе обвинен в сексуален трафик на хора и отне живота си в ареста.

Един от агентите на Министерството на вътрешната сигурност, които помогнали за обиска на жилището на Диди във Флорида, твърди, че музикалният магнат имал стаи, които явно били “посветени на секса” с камери наоколо.

“Така че, ако сте били на тези секс партита, сте били записвани от всеки възможен ъгъл, включително и от ъгъл, за който не бихте могли да знаете“, каза агентът, визирайки понякога продължилите дни наред оргии, на които се твърди, че дрогираните жертви са били принуждавани да спят с мъже проститутки.

"Според мен той е толкова лош, колкото и Джефри Епстийн", добави източникът за покойния педофил, който се обеси зад решетките. “Тези жени са млади. Някои са едва пълнолетни, а други нямат пълнолетие.”

Служителите на реда казват, че виждат много прилики между Комбс и Епстийн - финансистът, който излежаваше присъда за трафик на десетки млади момичета в Ню Йорк и Флорида. Епстийн, който очакваше процес по допълнителни обвинения, почина в затворническата си килия през август 2019 г.

Във вторник на Комбс бяха повдигнати федерални обвинения за трафик на хора с цел сексуална експлоатация и рекет. Според обвинителния акт, той принуждавал жертвите си от женски пол към еднодневни секс сеанси като част от предполагаем модел на злоупотреба, датиращ от повече от десетилетие.

В обвинителния акт се твърди, че жените, някои от които все още са били тийнейджърки, са били принуждавани към секс сесии с мъже, които често са били записвани, докато музикалният продуцент е мастурбирал. Федералният служител казал пред The Post, че понякога Диди просто наблюдавал похожденията от друга стая.

“Той също така е можел да наблюдава действието от разстояние на телефона си, да го пуска на телевизор в друга част на къщата“, казва източникът. “Не е било задължително да бъде в стаята, когато се е случвал сексът, въпреки че често е бил”.

Твърди се, че служителите на Диди са помагали за улесняване на "сеансите", като са организирали пътувания, резервирали са хотелски стаи, където те да се провеждат, и са снабдявали стаите с консумативи — включително лекарства, бебешко олио, лубриканти и допълнително бельо.

“Разполагаме с доказателства, че тези жени не са се чувствали свободни да си тръгнат“, казва служителят на вътрешното министерство, “и има видеозаписи, на които се вижда, че някои от момичетата явно не са на себе си, докато тези мъже правят секс с тях”.

Комбс често запазвал и видеозаписи от “деликатните, смущаващи и уличаващи” сеанси — понякога без знанието на жертвите, за да може да ги използва като обезпечение, за да си осигури продължаващо послушание и мълчание на жертвите”, се твърди в обвинителния акт.

Той е изправен пред три федерални обвинения в заговор за рекет, трафик на хора с цел сексуална експлоатация и транспортиране с цел участие в проституция.

Арестът на Шон Диди Комбс идва, след като през изминалата година срещу него беше заведена вълна от съдебни искове от хора, които твърдят, че ги е подложил на физическо или сексуално насилие по време на разцвета на славата му като продуцент през 90-те и 2000-те години на миналия век.

Първоначално той беше обвинен в дългогодишен модел на домашно и сексуално насилие и дори трафик срещу бившата си приятелка, R&B певицата Каси Вентура, във федерален иск, който тя подаде срещу него през ноември миналата година.

Диди беше арестуван от службата за национална сигурност в Ню Йорк в понеделник. Той не се е признал за виновен и е задържан без право на гаранция. Органите твърдят, че някои от предполагаемите жертви на Комбс сътрудничат на властите.

“Тези жени ни разказват неща, които можем независимо да потвърдим с видеозаписи, физически доказателства”, казва агентът. “Тези жени ни сътрудничат. Те са много смели."

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 23 гласа.

Свързани новини