Отидете към основна версия

800 4

Ден на съблазни, сексуалната енергия подкопава здравето в този ден

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Неудържимата агресия е трудна за контролиране, предупреждават астролозите

Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Рак до 01:48 ч. на 27 септември

Изявява се цялата гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции. Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават (особено при жените). Луната в Рак дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще имате нужда да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и желание да се отпуснете. Поведението ни става малко капризно и необичайно. Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур, стомаха и дванайсетопръстника. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар: продължава 23 лунен ден до 00:26 ч. на 26 септември

Символ на деня е крокодилът, от който трябва да се поучим на хладнокръвие и спокойствие. Емоционално нестабилен ден. Неудържимата агресия е трудна за контролиране. Това е стресиращ период, когато посоката на вибрациите на Луната отново се променя.

Денят „Учител“ - това е много труден ден, изискващ от ученика огромна дисциплина и безкористност. Опасността се заключава в преценката на възможностите си да види критичните ситуации. Необходимо е да се предпазите от сблъсъци с яростна тълпа, да не се поддавате на провокации, изкушение за отмъщение.

Ден на съблазни, преследване, нападения, нарастване на престъпността. Тълпата е изключително опасна. Добре е, ако имате възможност, да не напускате дома си без крайна необходимост. Ако се налага да отивате на работа, бъдете крайно предпазливи. Не предизвиквайте никого и се старайте да не се поддавате на провокации.

За бизнес не е добър ден. По-добре да се почива и да не се предприема нищо важно. Новите контакти и сделки са изключително неуспешни и преговорите могат значително да задълбочат всяка ситуация.

Опасно е да се поддавате на чувства като гнева, лакомията и алчността. Този ден трябва да бъде период на пост и въздържание, предпазливост и точност, придобиване на сили и възможности за изцеление. Денят е много травмоопасен, трябва да защитите гръбнака си. Не водете заседнал начин на живот. Нека има повече движение. Не се подлагайте на хирургични операции (освен животоспасяващи). Сексуалната енергия на този ден подкопава здравето.

Това е денят на защита на къщата, в който е необходимо да се почисти и поръси със светена вода, пречистване аурата на стаите на дома чрез огън на запалена свещ (по посока на часовниковата стрелка от входната врата обикаляте стените и по ъглите), опушване на помещения с тамян или благовония. Със запалената свещ може да се правят кръстове във въздуха, да се чете молитвата „Отче наш", пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини