Отидете към основна версия

3 087 40

Любовните разочарования в живота на Слави Трифонов

  • любов-
  • разочарован-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • изневяра-
  • жени-
  • връзки

Водещият преди време се оплака, че жените му изневеряват и няма късмет в любовта

Снимка: БГНЕС

"Няма щастие в любовта, защото в нея винаги се намесва трети. Ама не тройка за секс. Той, третият идва за секс, ама тебе те измества. Винаги става така“, призна преди време Слави Трифонов в подкаста на Тото за любовните си разочарования и несполуки.

По този начин Дългия разкри, че е нещастен в любовта, защото жените са му изневерявали и всичките му провалени връзки дотук се дължат на чужда намеса.

Любовният живот на Трифнов винаги е предизвиквал значителен обществен интерес, като различни жени са заемали централно място в различни етапи от живота му. Зад гърба си той има няколко публични връзки и още куп непотвърдени. Дълго време той беше смятан за най-желание ерген в страната.

Още през студентските си години шоуменът е имал романтична връзка с актрисата Силвия Лулчева. Те се срещат, докато тя е студентка в НАТфИЗ, а той учи музика. Лулчева, известна с ролята си в „Столичани в повече“, е сред първите значими жени в живота на шоумена. Тяхната връзка е кратка, но дълбока. По-късно тя продължава живота си с актьора Васил Бинев, с когото е и до днес.

Една от най-старите спекулации е за евентуална връзка с главната танцьорка на балет „Сатен“ - Галя. Тя не е публично коментирана от тях, но бе обект на усилено обсъждане в медиите. Галя напуска балета и започва нов етап в живота си - омъжва се за бизнесмен, с когото имат дъщеря, и се отдава на преподавателска дейност в частна танцова школа.

Една от най-важните жени в живота на заклетия ерген Трифонов е психоложката Магдалена Ангелова. През 2000 г. на концерт, той публично признава, че я обича, и разкрива за първи път тяхната връзка. Тя обаче приключва след известно време без обяснения. Магдалена пък бързо продължава напред, което засилва подозренията, че го е оставила заради друг човек.

Трифонов е имал и сериозна, но неизяснена публично връзка с певицата Алекс Раева, която обаче също приключи, без да се стигне до брак.

Сред бурните връзки на Слави е и тази с Мартина Огнянова - бивша балерина от „Магаданс“. Двамата бяха заедно повече от четири години, но никога не разкриха публично подробности за отношенията си. Според слуховете те дори са планирали сватба, която също така и не се осъществява. След раздялата Мартина продължава напред и се омъжва за боксьора Николай Колев, с когото имат две деца.

Дългия претърпя любовно фиаско и с друга Мартина - Джорджевич. След като известно време двамата съжителстваха, младата фитнес инструкторка напусна шоумена.

Според близки до Трифонов някои от връзките му са се разпаднали не заради трети човек, а заради тежкия му деспотичен характер.

През последните две години няма информация за сериозна връзка на Слави, което само засилва мистерията около личния му живот. Мнозина обаче мислят, че шоуменът просто е вдигнал ръце и не иска повече нещастни любови да го вдъхновяват за нови песни. Какъвто е бил случаят с драматичното парче „Жива рана“, вдъхновено от поредния любовен крах на Трифонов.

В интервюто той още споменава, че един от най-известните за него факти, че е от Учиндол, е измислица.

„Откъде съм родом ли? От Плевен“, казва Слави. „Майка ми е от Учиндол. Просто ми хареса, че звучи готино. А и много хора се чувстват специални, защото са от град. Аз си реших, че понеже обичам да дразня, по-добре да кажа, че съм от село. Планът ми беше успешен. И до ден днешен дразня хора, особено такива от София, които не обичат селяни, че съм от село, а съм успял. Много се кефя, че те се дразнят, че аз съм селянин!“, допълва още Трифонов, като подчертава, че цялата му кариера е построена върху образа на селянина.

В хода на почти тричасовото интервю става дума и за Бойко Борисов. „Бойко Борисов стартира от мое телевизионно предаване. Това беше още в началото на шоуто. Тогава той беше главен секретар на МВР. Тогава дойде облечен в кимоно и чупи едни дъски при мене. Подари ми куче – каракачанка, българско овчарско куче. Той на тази порода е радетел. Та, Бойко Борисов тогава стартира и аз си казах - я, той не е политик! Той е с кимоно, прави такива неща, и се сприятелихме“.

На въпроса дали са още приятели, Трифонов казва: „Той стартира политическа кариера, а аз, както знаеш, не спирам да се ебавам с всичко и всички. Тогава той се засегна, пък аз мразя да ми се засягат, и така“, каза още лидерът на партията "Има такъв народ".

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 13 гласа.

Свързани новини