5 Октомври, 2024 14:41 1 878 26

Любовните разочарования в живота на Слави Трифонов

  • любов-
  • разочарован-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • изневяра-
  • жени-
  • връзки

Водещият преди време се оплака, че жените му изневеряват и няма късмет в любовта

Любовните разочарования в живота на Слави Трифонов - 1
Снимка: БГНЕС

"Няма щастие в любовта, защото в нея винаги се намесва трети. Ама не тройка за секс. Той, третият идва за секс, ама тебе те измества. Винаги става така“, призна преди време Слави Трифонов в подкаста на Тото за любовните си разочарования и несполуки.

По този начин Дългия разкри, че е нещастен в любовта, защото жените са му изневерявали и всичките му провалени връзки дотук се дължат на чужда намеса.

Любовният живот на Трифнов винаги е предизвиквал значителен обществен интерес, като различни жени са заемали централно място в различни етапи от живота му. Зад гърба си той има няколко публични връзки и още куп непотвърдени. Дълго време той беше смятан за най-желание ерген в страната.

Още през студентските си години шоуменът е имал романтична връзка с актрисата Силвия Лулчева. Те се срещат, докато тя е студентка в НАТфИЗ, а той учи музика. Лулчева, известна с ролята си в „Столичани в повече“, е сред първите значими жени в живота на шоумена. Тяхната връзка е кратка, но дълбока. По-късно тя продължава живота си с актьора Васил Бинев, с когото е и до днес.

Една от най-старите спекулации е за евентуална връзка с главната танцьорка на балет „Сатен“ - Галя. Тя не е публично коментирана от тях, но бе обект на усилено обсъждане в медиите. Галя напуска балета и започва нов етап в живота си - омъжва се за бизнесмен, с когото имат дъщеря, и се отдава на преподавателска дейност в частна танцова школа.

Една от най-важните жени в живота на заклетия ерген Трифонов е психоложката Магдалена Ангелова. През 2000 г. на концерт, той публично признава, че я обича, и разкрива за първи път тяхната връзка. Тя обаче приключва след известно време без обяснения. Магдалена пък бързо продължава напред, което засилва подозренията, че го е оставила заради друг човек.

Трифонов е имал и сериозна, но неизяснена публично връзка с певицата Алекс Раева, която обаче също приключи, без да се стигне до брак.

Сред бурните връзки на Слави е и тази с Мартина Огнянова - бивша балерина от „Магаданс“. Двамата бяха заедно повече от четири години, но никога не разкриха публично подробности за отношенията си. Според слуховете те дори са планирали сватба, която също така и не се осъществява. След раздялата Мартина продължава напред и се омъжва за боксьора Николай Колев, с когото имат две деца.

Дългия претърпя любовно фиаско и с друга Мартина - Джорджевич. След като известно време двамата съжителстваха, младата фитнес инструкторка напусна шоумена.

Според близки до Трифонов някои от връзките му са се разпаднали не заради трети човек, а заради тежкия му деспотичен характер.

През последните две години няма информация за сериозна връзка на Слави, което само засилва мистерията около личния му живот. Мнозина обаче мислят, че шоуменът просто е вдигнал ръце и не иска повече нещастни любови да го вдъхновяват за нови песни. Какъвто е бил случаят с драматичното парче „Жива рана“, вдъхновено от поредния любовен крах на Трифонов.

В интервюто той още споменава, че един от най-известните за него факти, че е от Учиндол, е измислица.

„Откъде съм родом ли? От Плевен“, казва Слави. „Майка ми е от Учиндол. Просто ми хареса, че звучи готино. А и много хора се чувстват специални, защото са от град. Аз си реших, че понеже обичам да дразня, по-добре да кажа, че съм от село. Планът ми беше успешен. И до ден днешен дразня хора, особено такива от София, които не обичат селяни, че съм от село, а съм успял. Много се кефя, че те се дразнят, че аз съм селянин!“, допълва още Трифонов, като подчертава, че цялата му кариера е построена върху образа на селянина.

В хода на почти тричасовото интервю става дума и за Бойко Борисов. „Бойко Борисов стартира от мое телевизионно предаване. Това беше още в началото на шоуто. Тогава той беше главен секретар на МВР. Тогава дойде облечен в кимоно и чупи едни дъски при мене. Подари ми куче – каракачанка, българско овчарско куче. Той на тази порода е радетел. Та, Бойко Борисов тогава стартира и аз си казах - я, той не е политик! Той е с кимоно, прави такива неща, и се сприятелихме“.

На въпроса дали са още приятели, Трифонов казва: „Той стартира политическа кариера, а аз, както знаеш, не спирам да се ебавам с всичко и всички. Тогава той се засегна, пък аз мразя да ми се засягат, и така“, каза още лидерът на партията "Има такъв народ".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    13 3 Отговор
    Помня че купувах мартеници от него в подлеза пред ЦУМ.Връзваше си косата на опашка.Беше много влажно и студено в този подлез.

    Коментиран от #5

  • 3 Наистина ли още никой не е осъзнал,

    22 5 Отговор
    Че "обичаният" ни, добър, стар дедо Славчо е Г-Е-Й?

    Коментиран от #13

  • 4 Негова

    21 1 Отговор
    Си работа ! Всички жени и мъже имат любовни истории , но никой не запознава обществеността с тях !
  • 5 Дам

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    А касов бон издаваше ли ти ?
  • 6 Стан-боцмана

    25 1 Отговор
    Два пъти ходех ме на избори заради този комплексар.Една жена не може да задържи, а иска държава да управлява.
    .
  • 7 Ох ли

    16 1 Отговор
    Защото си много хубав затова бягаг жените от теб Другия път сподели и за мъжете
  • 8 Хаха

    17 3 Отговор
    Ами защо не се вземе с Тошко Йорданов, двамата много си допадат а и Тошко няма да му изневери.
  • 9 Край

    15 1 Отговор
    Няма такива.,Слави обича само себе си.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хейт

    13 0 Отговор
    Ами като все тичаш по малки мръсници - ще ти изневеряват. Ти какво, очакваш хем мръсница в леглото, хем добросъвестна съпруга, която да ти гледа децата? Не става така.
  • 12 Гунчо

    13 1 Отговор
    Колежките му от Консервата още през 90-те години се оплакваха, че му е мек. Било е деформация заради високия му ръст. Пък гнусният му характер - отделна история.
  • 13 БАРС

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Наистина ли още никой не е осъзнал,":

    КАТО НЕ СИ СИГУРЕН ЗАЩО ЛЬЖЕШ ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА.
  • 14 БАРС

    0 2 Отговор
    КАТО НЕ СИ СИГУРЕН ЗАЩО ЛЬЖЕШ ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА.
  • 15 София

    8 0 Отговор
    Защото е голям сладур славуца затова му изневеряват...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 За любовните не знам,

    13 0 Отговор
    Но Слави е едно от най-големите политически разочарования в историята.
  • 18 Браво!

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ошашавена Копейка":

    В десятката!

    Коментиран от #24

  • 19 Как

    7 1 Отговор
    Нищо не става от дългия чалга политик!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Баце

    7 0 Отговор
    Отнема малко време на жените да разберат, че за всичките пари на света не си струва да живеят с това .,,💩🐩💨🚽
  • 22 Чичо

    1 0 Отговор
    Славчо, не падаш в храстчето, от там ти идват проблемите ,момче !
  • 23 Ели Енчева

    6 0 Отговор
    Няма жена,която да издържи характера на Слави Трифонов. За да имаш жена до себе си,тя иска обич и подкрепа,гушкане,любов,а не постоянни критики и подигравки.
  • 24 Абе пичове,

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Браво!":

    стига с тия русизми. На български се казва и пише десЕтка.
  • 25 Ми че той и

    1 0 Отговор
    политиката толкова става, освен да обуначвя младите да пият и да са друсат...
  • 26 българка

    0 0 Отговор
    Да се хвалиш, че си нефелна личност, че да дразниш хората е престижно, че партньорките ти не намират в тебе нищо, заради което си струва да останат, не е мазохизъм, а патология. Толкова за един изпаднал извън релсите, който се опитва да наложи изкривеното си "верую" уж за спасение на други такива като него.