Отидете към основна версия

720 9

За добрите и позитивни хора животът ще блести с нови цветове

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Сега трябва да бъдете внимателни и да не се поддавате на провокации, съветват астролозите

Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Стрелец от 02:35 ч. до 12:39 ч. на 9 октомври

Този период е пълен с оптимизъм. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот. Тези дни са много подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. Хората започват да се стремят към социума, обществения живот, социалните отношения, стават по-философски настроени.

Уязвими са черният дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система, жлъчката.

Лунен календар: продължава 5 лунен ден до 12:14 ч.

Бъдете внимателни към своите действия и мотиви. Това, за което мислите, определено може се сбъдне. Опитайте се да поддържате баланс в емоционалните си пориви, оставете ги да се случат, но се опитайте да се придържате към златната среда в дълбините. Добре е да отстоявате позициите си, но се отнасяйте с уважение към околните.

Може да ви се струва, че нещата, които сте планирали, не ви се получават, но за това време е нормално! Внимавайте да не загубите нещо, защото повече няма да го намерите.

Следва 6 лунен ден от 12:14 ч. на 7 октомври до 13:18 ч. на 8 октомври

Символ на деня са облаци, жерав, свещената пророческа птица Ивик. Добре е да медитирате върху тези образи. Камък на деня – цитрин. Помага за оздравяване органите на Меркурий - гласните струни, гръкляна, бронхите и очите, тъй като информацията преминава и през очите. Щастлив цвят – синия. Не е необходимо да сте облечени целите в синьо. Може да имате само елемент от облеклото в този цвят – шалче, кърпичка, чорапи, чанта и т.н.

Жеравът не е избран случайно за символ на този ден, тъй като се смята, че шестият лунен ден е свързан както с елементите на водата, така и с елементите на въздуха. Поради това събитията от този период се отличават с лекотата на въздуха и плавния поток на водата.

Шестият лунен ден в известен смисъл може да се счита за адаптация след трансформацията на предишния ден и е предназначен за това човек да има възможност постепенно да свикне с обновеното си аз, така да се каже, да почувства себе си в нова "кожа".

За добрите и позитивни хора животът ще блести с нови цветове, но за тези, които са ядосани или недоволни от нещо, звездите ви съветват да помислите върху поведението си.

Тибетските астролози също така не препоръчват да предавате лични вещи на никого по това време, като твърдят, че по този начин човекът, на когото предавате нещата си, отнема вашия мир и късмет заедно с тях. Смята се, че те ще изтекат като „вода” или ще се „изпарят” като „въздух” на шестия лунен ден.

Това е време на почивка, пасивност и в някои отношения дори съзерцание. Сега трябва да бъдете внимателни и да не се поддавате на провокации, да запазите спокойствие и толерантност към случващото се. Въпреки че днес се счита за пасивен ден, това не означава, че трябва да скръстите ръце и да чакате нещата да се наредят сами.

В шести лунен ден бъдете като водата, в която всичко се отразява, но нищо не се задържа. Бъдете като въздуха – леки, спокойни, но същевременно подвижни. Тези, които поддържат вътрешно равновесие, ще прекарат това време с удоволствие, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини