Отидете към основна версия

2 943 33

Две от Тризначките се прибират в България след години на просене

  • тризначките-
  • завръщане-
  • прибиране-
  • българия-
  • просия-
  • биг брадър-
  • лондон

Досега Вяра и Надежда живяха по улиците в Лондон и отказваха да се върнат в родината

Снимка: Instagram

След като прекараха години в странстване и просене по улиците на Лондон, две от тризначките Надежда и Вяра съобщиха, че търсят начин да се приберат в България преди имиграционните на Острова да ги експулсират принудително.

Въпреки, че до преди месеци най-известните героини на родния "Биг Брадър" плюеха родната си държава и обиждаха българите, момите от Благоевград взеха категоричното решение, че е по-добре да се завърнат на родна почва. В няколко сторита в социалните мрежи, те бълваха възмущението си от отношението към тях в Англия. Те обясниха как на улицата ги третирали като проститутки, защото са жени.

В типичния си стил на говорене Надя и Вяра говореха една през друга, опитвайки се да призовават сънародниците им за помощ. В разказа си включиха историята на човек, който ги нападнал, представяйки се за полицай и разтурил багажа им по улицата. Те информираха и за последвалото им решение след инцидента.

"Здравейте, ние пак сме на улицата и пак просим. Днес поискахме билети за България и чакаме румънската организация да ни ги купи. Чакаме си...", отсече Надежда, а сестра ѝ се сопна ядосано: "Добре ли е турския сериал?!"

Неочакван е обратът в решението на брадърките да се прибират в България, тъй като до преди седмици те показваха, че вече не спят в кашони, а пият шампанско. Вяра и Надежда от години живеят в Лондон, но не искат да работят и затова се издържаха с просия.

Блондинките, които станаха национален феномен заради участието си в "Биг брадър", а после бяха корица на "Плейбой", водят скитнически начин на живот, докато третата сестра Любов е щастливо омъжена, има дъщеричка Виктория и не поддържа контакт с тях. Фуриите с емблематичната реплика "Дека са ти пръстените?" до скоро нямаха никакво намерение да се връщат в родината и да водят нормален начин на живот, а вместо това продължаваха да разчитат на подаяния, като в последно време влагаха парите си в алкохол и цигари, става ясно от снимките им в социалните мрежи, пише hotnews.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 22 гласа.

Свързани новини