Отидете към основна версия

3 370 21

Бившата асистентка на Кание Уест: Той ме дрогира и изнасили на парти при P. Diddy

  • кание уест-
  • лорън пишота-
  • шон комбс-
  • съд-
  • изнасилване

Лорън Пишота е подала жалба във Върховния съд на Лос Анджелис

Снимка: YouTube

Бившата асистентка на Кание Уест Лорън Пишота обвини изпълнителя в употреба на наркотици и изнасилване по време на парти с рапъра и продуцент P. Diddy, /истинско име Шон Комбс/ съобщи The New York Post, позовавайки се на жалба, подадена във Върховния съд на Лос Анджелис.

Според асистентката, която е работила за Уест от 2021 до 2022 г., те са се срещнали на парти на P. Diddy през 2020 г. Там Уест предложи на гостите питие. След няколко глътки Pisciotta "внезапно се почувствах дезориентирана и започнах да изпадам в изключително отслабено състояние".

На следващия ден тя не помнела нищо. По думите ѝ самият Уест е говорил за случилото се преди нейното уволнение през 2022 г.

Шон Комбс е обвинен в насилие и изнудване няколко пъти от 2023 г. Най-нашумелият случай беше иницииран от бившата приятелка на рапъра, певицата Касандра Вентура. Делото не бе внесено в съда поради оттегляне на иска. През септември The New York Times съобщи, че P. Diddy е бил задържан в съд в Ню Йорк, след като е бил обвинен в насилие и трафик на хора.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 14 гласа.

Свързани новини