Отидете към основна версия

770 3

Актьорите от "Stranger Things" плакали неутешимо, след като прочели сценария за финала

  • финал-
  • сценарий-
  • stranger things-
  • дейвид харбър-
  • актьор-
  • нетфликс-
  • последен сезон-
  • последен епизод

Дейвид Харбър, който играе една от главните роли в сериала на Нетфликс, каза, че "това ще бъде най-добрият епизод от поредицата"

Снимка: Shutterstock

Дейвид Харбър издаде подробности за финала на поредицата Stranger Things. Харбър пусна малко информация относно предстоящия пети и последен сезон на Stranger Things на 10-ата годишнина на подкаста Happy Sad Confused в Ню Йорк в четвъртък, 17 октомври.

49-годишният актьор, който играе Джим Хопър в любимото шоу на Netflix, каза на водещия Джош Хоровиц и тълпата на събитието, че актьорският състав наскоро е прочел сценария на последния епизод на сезон 5.

“Вижте, аз съм много близо до шоуто, така че имам много особено мнение”, започна той. “И те може да не съвпадат с вашите, ако сте фен на шоуто. Аз съм актьор в сериала. Така че виждам гайките и болтовете”, каза той, преди да признае, че “понякога много се ядосва на това, което според него е “лош епизод” или сезон, който той “не харесва'”.

“Мога да бъда много критичен към този сериал”, призна той пред публиката. Въпреки това, той разкри мнението си за последния епизод от финалния пети сезон: „Те приземиха самолета и това е най-добрият епизод, който някога са правили“, имайки предвид създателите на поредицата братята Дъфър.

“Краят на този епизод, докато го четяхме, още по средата на четенето хората започнаха да плачат,” каза той. “После около последните 20 минути беше просто неудържим плач, вълни от различни хора. Ноа Шнап ми е любимец,” каза той преди това шеговито, имитирайки плача на Шнап.

„Мисля, че част от това също е фактът, че за тези деца, това беше тяхното детство,” каза той във връзка с младия актьорски състав - Мили Боби Браун, Фин Улфхард, Гейтен Матарацо, Кейлъб Маклафлин и Ноа Шнап. “Те започнаха шоуто, когато бяха на 11 и 12, и сега четат финала.” Сериалът беше изпъчен за пръв път през юли 2016 г., когато Браун беше на 11, Улфхард беше на 12, Матарацо беше на 13, Маклафлин беше на 14 и Шнап беше на 11.

„Минаха 10 години и ние разглеждаме тази идея и тя е толкова добре направена и толкова красива”, отбеляза Дейвид Харбър. „Това е толкова страхотен епизод и това е толкова страхотен сезон. Ще ви хареса, хора”, заключи той.

През май 2022 г. Харбър каза на Variety, че знае как завършва поредицата и „е доста трогателна и доста красива“.

Въпреки това, Netflix все още не е разкрил официалната сюжетна линия за сезон 5, която вероятно ще проследи децата на Хокинс, докато се опитват да победят Векна веднъж завинаги, след като паралелното измерение Upside Down нахлу в града им.

В последния сезон ще участват още Уинона Райдър, Джо Киъри, Мая Хоук, Наталия Дайър, Чарли Хийтън, Сади Синк, Приа Фъргюсън, Кара Буоно, Брет Гелман, Джейми Кембъл Бауър и Амибет Макнулти.

Netflix все още не е обявил премиерната дата на сезон 5 на "Stranger Things", понеже снимките още не са приключили.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини