Отидете към основна версия

4 413 28

Близначки порномоделки отказаха огромна сума за пет нощи с дубайски бизнемен

  • близначки-
  • бизнесмен-
  • дубай-
  • onlyfans

Вижте каква е причината

Снимка: Интернет

Сестрите близначки Амелия и Ейприл Мадисън от Австралия отказаха да прекарат пет дни с бизнесмен в Дубай за негова сметка, защото се страхували за сигурността си. За причините за това решение пише Daily Star, цитиран от blitz.bg.

Порномоделките отбелязват, че са забелязали необичайната упоритост на богатия абонат на платформата OnlyFans. Само за няколко седмици той похарчил 15 хиляди долара за тяхното съдържание.

Мъжът казал на момичетата, че работи във вносната индустрия. „Той ни изпрати и своя снимка, както правят много абонати, отбелязва Ейприл. - Той беше на около 35-40 години, изглеждаше доста красив.“

По-късно бизнесменът поканил сестрите да станат негови ескорт дами в Дубай за пет дни. Той бил готов да покрие разходите за полет в бизнес класа, настаняване в петзвезден хотел и храна в най-добрите ресторанти, както и да им плати 76 000 британски лири. В замяна момичетата трябвало да прекарват всяка вечер с него.

„Той винаги е мечтал да опита с близначки и ние бяхме идеални за фантазията му, защото сме идентични и просто негов тип“, обяснява Амелия.Мъжът предупредил момичетата, че ако се съгласят да приемат предложението му, ще трябва да подпишат споразумение за неразкриване на информация. Близначките обаче почти веднага отказали.

„Ние не провеждаме лични срещи с нито един от нашите фенове. Въпреки че обичаме да общуваме с нашите фенове и да приемаме индивидуални поръчки за съдържание, ние имаме граници“, обяснява Ейприл. Според момичетата те не искали да рискуват, а безопасността им била по-важна от предложените пари.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.

Свързани новини