Отидете към основна версия

6 626 22

С отворени врати: Налаганото колективно самоубийство на европейските нации

  • нации-
  • самоубийство-
  • европейските

Нов филм показва шокиращи подробности за бежанската криза в Европа

Снимка: БТА/AP
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всички бяхме шокирани от атентатите в Париж на 13-ти ноември. Някои политици отхвърлят връзката между атаките, отнели живота на 132 -ма души, над 340 ранени, от които близо 90 в критично състояние и бежанския поток към Европа, но сякаш за всеки гражданин става все по-ясно, че такава има.

В нов 19-минутен филм, наречен „С отворени врати: Налаганото колективно самоубийство на Европа“, се показват шокиращи подробности за бежанския поток към Стария континент и опасностите, които се коренят в крайно либералната система към пристигащите от Близкия Изток имигранти.

Филмът е разпространен само 4 дни преди атентатите в Париж и в него има информация и кадри, които определено могат да ни накарат да се замислим. Той проследява пътя на стотици хиляди млади мъже от Близкия и Средния Изток, които плащат огромни суми на трафиканти, за да им осигурят път до Европа.

„Имигрантите, които бяха блокирани на гарата в Будапеща, вървяха стотици километри, за да достигнат Германия, която виждат като своята Обещана земя. Имигранти нахлуват в Европа от десетилетие, като европейските лидери отказват да спрат това.“ Това са едни от първите думи от филма, който е монтиран с изцяло автентични кадри.

„Те идват тук и искат да се избият по между си. Ние сме жертвите, не те. Някой трябва да ни защити.“, заявява жителка на гръцкия остров Лесбос, който е един от най-големите пристани за бежанци, пристигащи от Турция.

„Ако продължаваме така колко германци ще останат в Германия след 10- 15 или 20 години“ Колко французи ще останат във Франция? Колко англичани ще останат в Англия?“ Това са логични въпроси, които се задават в 19-минутното видео.

Според френски специалисти това е най-големият бежански поток, който Франция е виждала от 15-ти век насам. В същото време Лондон е толкова силно етнически разнообразен, че белите британци вече са малцинство в града. Отделно белите семейства в Бирмингам за първи път в историята се превръщат в малцинство. Мохамед вече е най-популярното име за новородените момчета в Лондон.

В Норвегия се наблюдава силно увеличаване на изнасилванията. Оказва се, че в Осло зад 100% при неизвестен извършител стоят имигранти от мъжки пол, като 9 от всеки 10 техни жертви са норвежки жени.

Ако една част от имигрантите са наистина бежанци от войната в Сирия, то друга част не са. Те са от Афганистан, Сенегал, Албания, Пакистан и Бангладеш.

„Наблюдавам тази имигрантска вълна и виждам главно мъже. Силни мъже. Те са млади и силни. Изглеждат като войници. Винаги съм смятал Ангела Меркел за голям политик, но това, което тя прави в Германия е лудост“, заявява Доналд Тръмп, който е един от кандидатите за президентската номинация на Републиканската партия в САЩ.

Авторът на филма го публикува с думите: „Този клип няма да съществува дълго в You Tube. Гледайте го, запазвайте го и го разпространявайте, докато все още можете.“

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини