16 Ноември, 2015 11:42 6 608 22

С отворени врати: Налаганото колективно самоубийство на европейските нации

  • нации-
  • самоубийство-
  • европейските

Нов филм показва шокиращи подробности за бежанската криза в Европа

С отворени врати: Налаганото колективно самоубийство на европейските нации - 1
Снимка: БТА/AP
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всички бяхме шокирани от атентатите в Париж на 13-ти ноември. Някои политици отхвърлят връзката между атаките, отнели живота на 132 -ма души, над 340 ранени, от които близо 90 в критично състояние и бежанския поток към Европа, но сякаш за всеки гражданин става все по-ясно, че такава има.

В нов 19-минутен филм, наречен „С отворени врати: Налаганото колективно самоубийство на Европа“, се показват шокиращи подробности за бежанския поток към Стария континент и опасностите, които се коренят в крайно либералната система към пристигащите от Близкия Изток имигранти.

Филмът е разпространен само 4 дни преди атентатите в Париж и в него има информация и кадри, които определено могат да ни накарат да се замислим. Той проследява пътя на стотици хиляди млади мъже от Близкия и Средния Изток, които плащат огромни суми на трафиканти, за да им осигурят път до Европа.

„Имигрантите, които бяха блокирани на гарата в Будапеща, вървяха стотици километри, за да достигнат Германия, която виждат като своята Обещана земя. Имигранти нахлуват в Европа от десетилетие, като европейските лидери отказват да спрат това.“ Това са едни от първите думи от филма, който е монтиран с изцяло автентични кадри.

„Те идват тук и искат да се избият по между си. Ние сме жертвите, не те. Някой трябва да ни защити.“, заявява жителка на гръцкия остров Лесбос, който е един от най-големите пристани за бежанци, пристигащи от Турция.

„Ако продължаваме така колко германци ще останат в Германия след 10- 15 или 20 години“ Колко французи ще останат във Франция? Колко англичани ще останат в Англия?“ Това са логични въпроси, които се задават в 19-минутното видео.

Според френски специалисти това е най-големият бежански поток, който Франция е виждала от 15-ти век насам. В същото време Лондон е толкова силно етнически разнообразен, че белите британци вече са малцинство в града. Отделно белите семейства в Бирмингам за първи път в историята се превръщат в малцинство. Мохамед вече е най-популярното име за новородените момчета в Лондон.

В Норвегия се наблюдава силно увеличаване на изнасилванията. Оказва се, че в Осло зад 100% при неизвестен извършител стоят имигранти от мъжки пол, като 9 от всеки 10 техни жертви са норвежки жени.

Ако една част от имигрантите са наистина бежанци от войната в Сирия, то друга част не са. Те са от Афганистан, Сенегал, Албания, Пакистан и Бангладеш.

„Наблюдавам тази имигрантска вълна и виждам главно мъже. Силни мъже. Те са млади и силни. Изглеждат като войници. Винаги съм смятал Ангела Меркел за голям политик, но това, което тя прави в Германия е лудост“, заявява Доналд Тръмп, който е един от кандидатите за президентската номинация на Републиканската партия в САЩ.

Авторът на филма го публикува с думите: „Този клип няма да съществува дълго в You Tube. Гледайте го, запазвайте го и го разпространявайте, докато все още можете.“

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    0 0 Отговор
    Самоубива ли се Европа?
    -А нееее бе!!!!
  • 2 некойси

    0 0 Отговор
    Не знам кой е човека, който коментира към края на клипа, но е напълно прав. Каквито и аргументи да им се предложат, каквато и информация да им се даде, синтезирана и подкрепена с документи, повечето няма да могат да я обработят.
    Те ще могат да те разберат единствено ако получат шут в г...а.
    За тях е твърде късно вече.
    Ако нещо ще се предприема сега е момента.

    Коментиран от #10

  • 3 наконяония

    0 0 Отговор
    Немам думи.Тея дето минат само смрад оставят.Интересното ми е негрите те какви бежанци са.Меркел -нали ги защитаваше,ае са да им търси место.На нас тук тая измет не ни требва.Знам само ,че става страшно и ако не се вземат всички европейци в ръце скоро време ще ни заличат тея м...ли от картата на земята.
  • 4 аз

    0 0 Отговор
    Човекът, коментиращ накрая е дефектирал агент на КГБ и интервюто му е много старо, има го в youtube. Гледал съм го отдавна и се надявах да е просто поредният смешник, търсещ внимание, а той се оказа пророк!

    Коментиран от #6

  • 5 123455

    0 0 Отговор
    Това го налагат американците.......
    Те убиват Европа,
    а не Европа се самоубива.
    Постигат го с няколко свои агенти ,,демократично избрани,, на премиерски и президентски постове.
    Отворете си очите и стига Путин ви е бил виновен.Русия отказва да приеме американския модел и я превръщат във враг и за конете с капаци това се оказва достатъчно.Франция води по приятелска политика с Русия и вижте какво става.
  • 6 мухаха

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "аз":

    Тоз не е пророк, просто е мислил логично, така и стана
  • 7 Киро

    0 0 Отговор
    Ей, това руските тролове не спряха да ломотят глупости!

    Гаспада подлоги, ЕС е най-големия и най-силния партньор и приятел на САЩ и във военна гледна точка и в икономическа!

    Никой няма файда да си убива сам приятелите, които и без това не са му много.

    Сега схванахте ли или не листчетата, дето ви ги раздадоха в трафопоста - пункт на Атакъ, не го пише това, а?
  • 8 ТЩБ

    0 0 Отговор
    Киро,приятелите на САЩ,ако имат такива са Канада,Австралия,Англия-държавите с англосаксонски произход и евреите,така наречените държави от златният милиард,които трябва да властват над останалият свят и да преразпределят техните активи и блага.За Европа е отредена ролята на верният васал,за да е верен васала трябва да му се създават непрекъснато проблеми,да е зависим от помоща на господаря.Както е казал,не аз,а един виден американски конгресмен,Европа трябва винаги да е в едно голямо блато,следват обяснения за националните интереси.Прав си само за едно,нямат файда да ги убиват,но да ги отслабят и направят зависими ,да.И последно-Винаги когато нашата държава от освобождението та до сега е обръщала гръб на Русия,са следвали национални катастрофи ,загуби на територии и милиони хора.А за ситуацията сега ето ти за домашно http://www.viaevrasia.com/documents/Demografskata%20katastrofa%20v%20Bulgaria.pdf

    Коментиран от #9

  • 9 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ТЩБ":

    Ти си васал, с мислене на васал. Такава ти е природата - да бъдеш васал! Както и останалите подлоги на Масква тук.

    А тия, дето "ги казал един американски конгресмен", си ги задръж за пивницата, дето може някой да им се върже!

    След Освобождението до днес Русия НЯМА НИТО ЕДИН ПОЗИТИВЕН ХОД към България, напротив, 2 пъти ни окупира, противник е на Съединението, вкарва ни в омразния комунистически блок и тн и тн.!

    Да ти цитирам ли думите на бълграския патриоти, като Ботев, Яворов, Захари Стоянов, Вазов и тн., какво са казали за Русия или просто тактично ще си замълчиш и ще идеш под друга статия с друго име, да си ръсиш тролщините?!

    Коментиран от #11

  • 10 ани

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "некойси":

    Най- голямата грешка на Меркел е , че отвори широко вратите не само на Германия . За тези грешка ще плаща цяла Европа !! Тези орди, знаят само да правят деца . Никаква интеграция няма да ги облагороди . Трябваше да се приемат ВРЕМЕННО само жени и деца от Сирия и то ако имат истински документи ! Като бягаш от войната не може да забравиш за документите си , а да вземеш повече пари ! НИКАКВО ПРИЕМАНЕ НА БЕЖАНЦИ ПО КВОТИ !!!
  • 11 ТЩБ

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Киро":

    Няма да падам на твоето ниво и да започвам с обидите,само ще кажа,никога не съм имал началник,и ръката ми никога не е била обърната с дланта нагоре,васалите ги търси най-вече при сегашните ни управници.Колкото до блудството ти с историята,не знам от къде да започна.Съединението на България осъществява министър-председателя Петко Каравелов ,известен с русофилските си възгледи ,а Русия се отказва от контрибуциите,които има да получава от Турция ,тоест плаща на Турция за съединението.Дъщерята на Петко Каравелов ,Лора е била жена на Яворов,понеже си го споменал и него заедно с другите наши поети и революционери ,ни в клин ни в ръкав.Споменал си и най-известният русофил Дядо Вазов,значи нито си чел "Под Игото" нито неговите стихотворения в които Русия е нещо свято мило ,то в мрака било нам светило,надежда в нашите злини.Дори когато през Първата Световна ,руски и български войски се бият,Вазов се проявява и като патриот,и въпреки ,че е русофил заявява ,ако трябва ще се лее и руска кръв.Същото говори и "Бащата на българската конница ген.Иван Колев-Войници,бог ми е свидетел обичам Русия ,повече от всичко,но какво правят тези руски войски в Добруджа,и се сражава с тях успешно.Известно ли ти е,че отявленият русофоб Стамболов е искал отново да ни прикачи към Османската Империя,и последно на колко парчета щяха да ни разпокъсат "Великите Сили" начело с Англия,ако руските войски не бяха минали Дунава ,и не попаднахме под руско влияние,кажи от коя област си ,да ти кажа на какъв език щеше да говориш сега.
  • 12 Киро

    0 0 Отговор
    Ето ти малко факти и то основни, за дребните мръсотии на Русия няма да пиша, че нямам толкова време:

    След Освобождението ни е преставена сметката - 35 тона злато, които продължение на десетки години сме изплащали на "освободителите".
    Тоест - те са ни били наемна армия, ние сме си платили и нищо повече не им дължим.
    Идва времето на Съединението, при което руския посланик тича при султана да го ръчка да ни нападне-и това е факт.
    Идва времето на ВСВ - руския посланик този път ни натиска да се присъединим към съюза Германия - СССР. После на всички е ясно какво става и как СССР ни окупира.
    Но има една истина и тя е, че НЯМА български патриот, който да е бил русофил!
    И това е ФАКТ.
    Има блестящи примери за това, как русофили, като цитирания Капитан Петко Войвода и Вазов, след като виждат какво всъщност представляват руснаците, стават русофоби!

    Та току-що всичките ти глупости отидоха на вятъра!
    И не случайно руснаците не са ни върнали още държавния архив, откраднат по време на ВСВ, че някои истини ще лъснат и глупостите на разни масковски лизачи, като тебе, само ще предизвикат още по-силен смях!

    Изключвайки Освобождението, което просто е съвпадало с настъплението на руските воиски и за което сме си платили в злато, от руснаците България НИЩО хубаво не е видяла и това е ФАКТ!
  • 13 ТЩБ

    0 0 Отговор
    Продължавай да си блудстваш с историята,аз повече нямам намерение да споря и да опровергавам твоите измислици,дори имаше скоро предаване ,в което най-маститите ни историци опровергаха,това някога Русия да е видяла тези прословути 35т. злато,спори с тях мога да ти ги изброя като имена ,но ти не търсиш истината ,целта ти е да "плюеш"През Втората Световна,кой друг освен Германия обещава връщане на нашите територии.Русия ни натискала -по голяма глупост няма как да измислиш.То ако си запознат колко държави за какво са ни натискали по това време,щеше да ти се изправи косата от ужас.Завършвам с един цитат за "лошият русофил" Петко Каравелов ,казан не от кой да е ,а от Атанас Буров-Петко Каравелов е единственият ни управник ,който не е откраднал от държавата и една стотинка.

    Коментиран от #15

  • 14 mediator37

    1 0 Отговор
    Да разбирам, че щом не искаме пришълци да изнасилват жените ни, да колят синовете ни, да им даваме от нашите пари и храна, а те само да се размножават, всички ние сме расисти, фашисти, нацисти, ксенофоби.
  • 15 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "ТЩБ":

    Няма да опровергаваш, защото не можеш.

    Има исторически ФАКТИ и те не се променят, освен в кратуните на подлогите на Путя.

    Никой не е опровергавал плащането на 35 тона злато на "освободителите", еее, освен ако не броиш Болен.

    Целта ми не е да плюя, а да бъде обективен, просто цитирам факти за историческото поведение на руснаците, а това, че на теб ти звучат като плюене, трябва много да ти говори какво всъщност са ни причинявали те!
    И за натискът от Русия да се присъединим на страната на Германия/СССР е факт, моето момче, има си данни кога посланикът е идвал, какво е говорил и тн. Не просто дрънканици и скимтене, като твоите "доводи".

    Ето ти сега малко цитати, ама не кой какво казал за някой друг, а цитати на нашите най-святи личности за руснаците:

    Христо Ботев

    Публ. във в. „Знаме”, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51

    “Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии"

    Захари Стоянов

    “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”

    “С безобразните си военни действия през 1804, 1807, 1828 и 1854 тя опожари страната, погуби населението и в крайна сметка я остави на произвола на поробителите. Трябва да се отбележи, че тези войни не се вдъхновяваха никога от интересите на България, чието име не бе дори произнасяно. Не е ли Русия тази, която разруши градове като Свищов, Русчук, Силистра, Сливен, Стара Загора, Разград, Варна и т.н.”

    Стефан Стамболов

    "Мнозина у нас живяха дoскоро време с твърдо убеждение, че наший народ трябваше да очаква доб­ро от Русия; но от 6 септемврий миналата година всеки разбра, доколко тя е била искрено (разположена) в благопожеланията си спрямо нашата страна.

    От този знаменит ден 6 септемврий се забелязва постоянно, че политиката на руското правителс­тво е устремена против нашата независимост и самостоятелност."

    Пейо Яворов

    Освободителятъ на България стана джелатинъ на Македония!

    Тая е връзката между тукъ и тамъ. Ако възъ основа на миналото единъ българинъ може да казва „великий освободителю”, защо единъ македонецъ възъ основа на настоящето да не каже „ великий джелатино” ?

    Георги Раковски

    Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!
  • 16 Киро

    0 0 Отговор
    Димитър Петков

    "Не очаквайте нищо добро от Руссия за България!”

    Захарий Стоянов


    Кой въстана срещу нашето свещено дело – съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навля­зат в България и да пуснат малко кръвчица на братушките? Кой отчисли българския княз от редовете на армията си, за да го опозори и омаскари, когато той се намираше на границата сре­щу неприятеля? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна? Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България? Ами я кажете, кой ни открадна княза от Софийския палат в това време, когато на него­вата глава не бяха изсъхнали още лавровите венци от Слив­ница? Кой даваше честно и благородно слово, че ако си отиде тоя княз, то и съединението ще бъде пълно, и правата на Бълга­рия ще да си останат непокътнати, и конституцията ще си бъде в сила, с една реч, България ще да цъфти и вирее?Така ли излезе? Кой изпрати подир няколко дена подлия Генерал Каулбарс да развращава, подкупва, лъже, бунтува и беснее? Кой поду­чи пичовите и вагабонтите да вдигат бунтове в Бургас, Сливен, Силистра и Русе, да леят кръв и въвеждат анархия, щото по тоя начин да се отвори път за чужда окупация? Кой унизи и се поди­гра с България като й препоръчваше за княз един развратен черкезин – Мингрели? Кой прибра под свое крило всичките чапкъни в България, а законните власти, в това число и В. Н. Събра­ние, за незаконни с единствена цел, да се продължи още в Бълга­рия безредицата, да се отчая и омаломощи българският народ и да каже: „Дойдете и ни спасете” – Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, христи­янската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв!Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман!

    И още и още и още...
  • 17 ТЩБ

    0 0 Отговор
    Четеш историята,както дявола евангелие.Преди да търсиш треската в чуждото око,виж гредата в своето.Политиката е изкуство на възможното,а не на желаното.Преди освобождението при нашите поборници се борят две мнения,дали е възможно да се освободим от империята сами със собствени сили,идея защитавана от Левски и Ботев ,чрез подготовка и организация на всеобщо въстание ,БЕЗ ПОМОЩА НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ,и такива като Раковски и Любен Каравелов които смятат че без чужда помощ няма как да се освободим.Историята показва нагледно кой е бил прав.Ботевите четници чукат на залостени врати и спуснати кепенци.Турците ликвидират 1 5 00 000 арменци дори и през 1918г. а нас до тогава можеше и да ни няма.След освобождението една част от тези поборници забравени и отритнати от обществено политическият живот на страната, без високи постове в доминиран от руското присъствие живот,негодуват ,че едва ли не Русия е развалила всичко с това освобождение,а те сами са щели да освободят България и то в реални граници,с Мизия Тракия Македония и да обединят всички българи,част от тези им мисли ги споменаваш но ги вадиш от контекста ,за да внушиш нещо.Коментираи Бисмарк на берлинският конгрес където са положени основите на всички беди сполетели ни и до днес-ГОСПОДА СЪБРАЛИ СМЕ СЕ НЕ ДА НАПРАВИМЕ БЪЛГАРИТЕ ЩАСТЛИВИ ,А ДА МИСЛИМ ЗА НАШЕТО СОБСТВЕНО БЛАГОПОЛУЧИЕ.
  • 18 Киро

    0 0 Отговор
    Хаха, четял съм историята като дявол евангелие, просто цитирам какво са казали най-светлите български личности за Русия!

    И това не ви харесва, нали тролещи копейки?

    Защото след Освобождението, което не е направено заради нашите страдания, а просто руския имперски интерес е съвпаднал с него, та след Освобождението, Русия няма НИТО един позитивен ход към България!

    Нито един!

    Заради това най-светлите българи се изказват по този начин за Русия! Тази държава винаги е причинявала щети и беди на България, с едничкото изключение - освобождението, за което сме си платили като попове в злато!

    Колкото и да словоблудстваш, фактите са си факти!

    Ти обаче не трябва да се наричаш българин, не може да се нарича българин един поклонник на държава, която винаги ни е причинявала нещастия и се е държала с нас като с колония!

    Коментиран от #19, #20

  • 19 кире кирее

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Киро":

    кире кирее,Кире!СССР ни е донесал комунизъм,така както и на Югославия,Полша и много други с благословията на САЩ /остров Ялта/.Ние винаги сме били със силният на деня и винаги сме го яли голям после,да ти е вкусно.
  • 20 ТЩБ

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Киро":


    Ами проверили сме , да беше проверил и ти ,а не да пишеш клишета драскани по форумите .
    Влизаш ето тук http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/public/documents/bnb_publication/pub_np_research_01_bg.pdf и четеш , цялата история на външния дълг на България 1878/1990 г.
    "Двете български държани образувания – Княжеството и Източна Румелия, поради васалния си на султана статут, се оказват правоприемници на дълговете на Османската империя към западните й кредитори. Отделно двете държави заплащат т.нар. „окупационен дълг” към Русия, както и задължението, наложено с Берлинския договор за поемане на разходите по ж.п.линията Виена-Белград-София-Цариград (последното изиграва прогресивна роля в развието на България, така ил ииначе). Българските държави плащат и част от отоманския дълг към Русия, представляващ контрибуция за войната от 1878-1879 г.
    Сметката е следната:
    Княжеството трябва да плаща на година:
    - 2 милиона и 272 х. златни лева - трибут (принос) за султана – оттам и наименованието Трибутарно Княжество България;
    - 2 милиона и 120 х. зл.лв. – окупационен дълг за Русия, т.е. възстановяване на разходите по пребиваването на руските войски в България (които пък поставят основата на държавността)
    - 2 мил. и 951 х. зл.лв. – т.нар. „Източнорумелйски данък” на Османската империя, наложен с Берлинския договор;
    - 3 млн.420 х. зл.лв. – на английската банка Roberts, Lubock & Co., за ж.п. линията Русе-Варна, т.е. за линията, построена от барон Хирш;

    Това са общо над 10 милиона и 500 хиляди златни лева, при курс на лева към златния франк 1/1, или около 25% от държавните разходи на година. "

    Цялата сума никога не е платена или по стар български обичай Ганьо се изсулва и не си плаща сметката . :-)
    Отделно е видно ,че дължим много повече за железницата Русе-Варна отколкото за окупацията .


    Коментиран от #21

  • 21 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "ТЩБ":

    Не сме си били платили ИЗЦЯЛО за услугата по освобождението, а?

    Браво, лакей, ти си един истински руски г.золизец - 1-ви разряд!

    Нещо по останалите твърдения, че Русия няма нито един позитивен ход към България след Освобождението, та чак досега? Или тая тема не ти се обсъжда, а?
  • 22 Lidia Kolz

    1 0 Отговор
    Taka e no nikoj ne iska da widi istinata