Отидете към основна версия

2 981 18

Сорос превърна парцали в елит

  • сорос-
  • капитал-
  • отворено общество
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тъпотата, псевдоелитарността, алчността на деца и внуци на комунистически парцали, които Сорос и компания “произведоха” в нов елит на демокрацията в България, ни докара до трагедията на българската реалност сега. Такъв извод направи във фейсбук соченият за енергиен експерт и медиен анализатор Стефан Гамизов.

Ето и целия му коментар:

Днес си мислех за хленченето на хората около “Капитал” и “Отворено общество”. Изведнъж, те се оказаха жертва на неща, които те години наред прилагаха от позицията на недосегаеми. Така е в животинските царства - рано или късно, се появява по-голям и свиреп звяр от теб! Спомням си инструкцията в изданията на Иво Прокопиев: За Гамизов се пише лошо, а при липса на лошо - нищо... Не се “наслаждавам” на съдбата им сега, защото за разлика от жалката им посткомунистическа същност, аз не деля крадците на правилни и неправилни, прозападни и проруски, цензурата и пропагандата на добра и лоша, защото е в полза на някоя крадлива западна корпорация или Москва.

Светът на тези хора беше уродлив латиноамерикански сериал, който логично се превърна в руска отвратителна сапунка. Затова обаче те са виновни не по-малко от слугиньосващите сега на Путин и компания в България. Путин има план за пълна доминация в България, който никога нямаше да може да бъде изпълнен, ако не се ширеше такава тотална корпоративна злоупотреба, която се насърчава от корумпирани западни дипломати с активното им бездействие да приложат собствените си закони срещу подкупване на чужди (български) длъжностни лица.

Това е хранителната среда на путинизма в България и докато тя не бъде премахната, Путин ще е божество в очите на онеправданите и угнетени българи. Рядко избухвам така, но тъпотата, псевдоелитарността и алчността на тези деца и внуци на комунистически парцали, които Сорос и компания “произведоха” в нов елит на демокрацията в България, ни докара до трагедията на българската реалност сега!

*заглавието е на редакцията

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини