29 Декември, 2017 15:00 2 966 18

Сорос превърна парцали в елит

  • сорос-
  • капитал-
  • отворено общество
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тъпотата, псевдоелитарността, алчността на деца и внуци на комунистически парцали, които Сорос и компания “произведоха” в нов елит на демокрацията в България, ни докара до трагедията на българската реалност сега. Такъв извод направи във фейсбук соченият за енергиен експерт и медиен анализатор Стефан Гамизов.

Ето и целия му коментар:

Днес си мислех за хленченето на хората около “Капитал” и “Отворено общество”. Изведнъж, те се оказаха жертва на неща, които те години наред прилагаха от позицията на недосегаеми. Така е в животинските царства - рано или късно, се появява по-голям и свиреп звяр от теб! Спомням си инструкцията в изданията на Иво Прокопиев: За Гамизов се пише лошо, а при липса на лошо - нищо... Не се “наслаждавам” на съдбата им сега, защото за разлика от жалката им посткомунистическа същност, аз не деля крадците на правилни и неправилни, прозападни и проруски, цензурата и пропагандата на добра и лоша, защото е в полза на някоя крадлива западна корпорация или Москва.

Светът на тези хора беше уродлив латиноамерикански сериал, който логично се превърна в руска отвратителна сапунка. Затова обаче те са виновни не по-малко от слугиньосващите сега на Путин и компания в България. Путин има план за пълна доминация в България, който никога нямаше да може да бъде изпълнен, ако не се ширеше такава тотална корпоративна злоупотреба, която се насърчава от корумпирани западни дипломати с активното им бездействие да приложат собствените си закони срещу подкупване на чужди (български) длъжностни лица.

Това е хранителната среда на путинизма в България и докато тя не бъде премахната, Путин ще е божество в очите на онеправданите и угнетени българи. Рядко избухвам така, но тъпотата, псевдоелитарността и алчността на тези деца и внуци на комунистически парцали, които Сорос и компания “произведоха” в нов елит на демокрацията в България, ни докара до трагедията на българската реалност сега!

*заглавието е на редакцията


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    35 17 Отговор
    Прав си е човека.За съжаление е така.

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Реалист

    31 13 Отговор
    Мдаааа, доста добро описание на милата ни татковина в момента. Моето лично мнение е че Сорос е за ...Свети Петър. А за комунистическите парцали е попадение в 10-ката. Браво Гамизов!
  • 4 Скорпион29

    36 11 Отговор
    Точно САЩ създахо бг.,,капиталистически елит" след 1989г.А това е пореднто комунистическо внуче ,,демократ" което плюе по БКП адаптира се жалкото същество
  • 5 Бесен Язовец

    28 9 Отговор
    Знаете ли кой е тоя тоя г-н никой който изведнъж от нищото цъфва с мн.пари и почва да плюе по В.Путин е тоя е чист соросоид ама от къде и да го погледнеш г-н е също и без никакво образование обаче с интереси в енергетиката
  • 6 ДА МНОООГО Е ПРАВ

    29 6 Отговор

    До коментар #1 от "Брат ми":

    ТАКВИЗ ИЗМЕКЯРИ КЪТ НЕГО СЯ ОБИКАЛЯТ СВЕТА И СА ЧУДЯТ НА КОЙ ПЪРВО ДА СА КЛАНЯТ ЩОТ СА БЕЗРОДНИЦИ И СЛУГИ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И ДИВ РОБОВЛАДЕЛСКИ КАПИТАЛИЗЪМ.
  • 7 Антисоросоид

    24 4 Отговор
    Тоя кой го финансира ? Нещо ми се вижда мазничък та схващам каква може да е неговата " евроатлантическа" ориентация. Май е от протестарите......
  • 8 само главни букви

    20 5 Отговор
    тоя плешивия май говори за себе си
  • 9 по кротко парашутистите

    24 2 Отговор
    Говори за ,,комунистически парцали,, и в същото време посочва че сега е ,,животинското царство,, в което нови по силни зверове ,, колят и бесет,,
    иди че разбери как такъв объркан човек може да е енергиен експерт освен ако и той не ни е спуснат с ,,парашут,,
  • 10 Гост

    10 2 Отговор
    Ох, човек вече не знае кой е мъж и кой жена, камо ли кой на чий Господ служи!
  • 11 българин

    15 4 Отговор
    На този нашенец Путин му е виновен и за октомврийската революция.Позната терминология.Ами я кажи бе драги-на Путин ли се отчита Бойко,или на Америка?В главата ти е пълна каша!
    Сорос е враг на Путин,а не съюзник.
    Верно,Сорос е виновен за повечето мерзости на тоя свят,но той е съюзник на Америка,а не на Русия.Кой ти даде дипломата,мой човек?Поне не се изказвай по въпроси,за които нямаш понятие.Или по скоро ти плащат да правиш такива изявления!
  • 12 реалист

    4 9 Отговор
    Точно и пълно описание на реалността в България . Единствения пропуск е , че тая всичката сволоч трябва час по скоро да бъде изтребена , та да можем малко да живнем и ние.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Azazel

    17 2 Отговор
    Този много мрази Дневник и Капитал, защото осветлиха близките му контакти му с Христо Ковачки, както и факта, че, въпреки че постоянно обикаля медиите, представяйки се за енергиен експерт и консултант, японската "Мицуи", с която парадира в биографията си, доста отдавна се е отказала от "експертните" му услуги, а "американските" фирми, които "консултира", се оказаха регистрирани наскоро в САЩ от ...български адвокати... И, след като му лъснаха о**аните гащи, явно сега е решил да се опитва да изплува от канала, като използва моментната вълна - да се плюе срещу "кръга Капитал" и онези абстрактни митични същества Сорос и Отворено общество, които по подразбиране са виновни за всички нещастия на българина... Е, да, ама едва ли някой някога пак ще му се върже.
  • 15 сори сорос

    12 1 Отговор
    що ми се струва,че тоя иска да разграничи Сорос от американците?!
    тоя номер няма да мине.
  • 16 ОтличникаОтПсиходиспансера

    6 2 Отговор
    Гамизофффф - това че си русофоб или русомразец показва твоята истинска същност - лекенце с мнение ! Тичай при Фалшивия Тромпет - той е по - добър от Путин - нали ?
  • 17 ЖулВерн

    5 1 Отговор
    Така е като не учите френски. Рупайте кукуруза сега и се радвайте на вносната демокрация. Дали е Сорос или бай Дончо, няма значение - промениха ви ценностната система.
  • 18 Съчувствен

    3 0 Отговор
    За да бъде осмислен коментара, трябва доста развойна дейност. Трябва да познаваш написаното от Солженицин, Шаламов,Волкогонов,Бунич,В.Суворов,Сахаров,Г.Каспаров...Иначе става примитивно!