Отидете към основна версия

2 680 13

Новата тактика: Пускаш си фейк - отричаш си го

  • остров-
  • борисов-
  • фейк

Никой нямаше да разбере за "придобивката" на премиера, ако той сам не ни се "похвали"

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Колко от нас бяха чували или прочели в бездънното интернет-море, че премиерът на страната ни си е купил остров? Така и не срещнах такъв късметлия в мрежата тези дни. И никой нямаше да разбере за "придобивката" на министър-председателя, ако самият той не ни се "похвали".

Свидетели сме на нов похват в обработването на клетите обитатели на държавата - пускаш им твой собствен фейк, веднага си го опровергаваш гневно, а за пълнота на образа си придаваш и вид на жертва. Борисов подложи на огнен хейт някакви виртуални "нещастници, долни лъжци и мръсници", подобно на "гадовете", които му тровят живота в родната политика, докато той интегрира Западните Балкани в ЕС.

Нова телевизия пък първо съвсем ненужно свали предавето на Милен Цветков по темата, а после си изми ръцете, даже два пъти, с достойната позиция, че не разпространява фалшиви новини. Бойко пък им се накара и на тях, но те сами са си виновни. Обикновено го отнася този, който много се обяснява. А в предаването въпросният фейк щеше да бъде иронизиран по възможно най-безобидния и подходящ за премиера начин. Ама вече е късно...

Да видим кой ще е следващият авто-фейк. "Мръсниците написали, че с Тръмп ще разменяме Добруджа за Аляска". Защо не?!

За щатните конспиратори във фейсбук пък имаме една загадка. Преди 2 години Борисов отмени забрана на дивото къмпингуване с думите: "И на мен ми се ходи, да седна сам. Толкова ми е омръзнало от хора".

Смятате ли, уважаеми конспиратори, че "купуването" на острова е следствие на тази душевна нагласа на премиера?

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини