Отидете към основна версия

8 858 57

Читателите на ФАКТИ: Слави спаси Борисов, остава ни Терминал 2

  • слави трифонов-
  • бойко борисов-
  • терминал 2-
  • разочарование

Водещият спести най-важните въпроси на премиера, смятат разочарованите читатели

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тотално разочарование се възцари сред читателите на ФАКТИ след гостуването на премиера Борисов в "Шоуто на Слави" в сряда вечерта. Притиснатият до стената от перманентни протести, масово недоволство и безумни коалиционни проблеми министър-председател бе реанимиран и си тръгна като победител след беззъбите въпроси на странно любезния му домакин. Разговор реално нямаше, да не говорим за дискусия. Водещият четеше въпросите си, получаваше кратки отговори, които сме чували многократно и така, в нещо като безобидно попълване на лексикон, измина цял час.

Със същия успех в ролята на водещия можеха да бъдат синоптикът Емил Чолаков, Гала или Ути Бъчваров. Това ли беше същият Слави, инициирал референдума с няколко милиона участници, очакващи от него смяна на системата?! Нито дума за мажоритарните избори, завели безброй българи до урните, за циганските безчинства, нелепия избор на нов вицепремиер, за масовата бедност и бунтовете в страната...

Стотици читатели коментираха изявата на водещия и госта му. Представяме ви малка, но показателна за настроенията част от тях.

D[V01D] Така е народе. Разочарованието е голямо. Бай Ганьо го е казал много отдавна: „Всички са маскари”. Продължавайте да вярвате на месии. Продължавайте да ги търсите и избирате. Овцете си избират дали да бъдат изядени от лъв или от вълк, нищо повече. Историята го е доказала -истинската промяна става с кръв. Бойко, царя или Слави никога не са били месии. Месии няма и да има. Съдбата ни е в наши ръце.

Шоо Славчо май си вкара голям автогол. А Радев не дойде, щото жена му и Корнелия не са го пуснали.

Боцмана Това не беше шоуто на Слави, това беше резила на Слави и се казваше "Бостан за тикви"

ЬZZX Представлението снощи на Слави беше - учителка изпитва слаб ученик връзкар, на който предварително е казала по какво ще го изпитва за да му пише отличен. Провал. Отново виновните са Орешарски, БСП, времето, вятъра. Нищо за бунтовете в страната, за цените на стоките и Гражданската отговорност, за данъците, за ниските заплати и пенсии, за икономиката и пазарите. За измисленото министерство за Китай ли беше или нещо подобро - и какво там се работи. За дублиращите структури в администрацията и полицията.

Мдаа Аз лично на ТВ месии не вярвам, защото Далавери Симеонов също беше супер месията в своята телевизия, но като влезе във властта си показа дяволските рога!

Моргот Доста слабо представяне и на премиера и на водещия. Първия определено не беше подготвен с цените на горивата в Европа, а на втория му беше трудно да разбере, че 26 млрд. външен дълг е същото като 20% от БВП. Бойко трябваше да си докара не само листче с цифри, но и финансовият министър, а Слави можеше да бъде заменен от сценаристите.

Георги Като почнаха да си говорят като приятели за външния дълг, за тези 20%...само се подсмихнах и OFF.

Боби Работата е ясна оправия няма, бегом към Терминал 2

Волен Сидеров Славчо фен съм ти, но Бойко се защити достойно. И не си му ти алтернатива - съжалявам но факт. Нинова и псевдоПатриотите също не са му алтернатива никаква. Човека Бойко си е подготвен от всякъде за нашият ограничен ум. На маса говорим яко, но снощи се видя истината.

Уве Слави, Слави, кво задаваш, какво ти отговаря, егати сапунения сериал разиграхте. И ти ли Слави, и ти ли

595 Само не разбирам защо толкова години работа за рейтинг и доверие, а с една вечер всичко се изпари. Даде супер време за реклама и да поостане ББ още някой ден. Заслужаваше ли си бе, Славчо.

Нане За съжаление, моите очаквания не се оправдаха при срещата на Слави с Бойко. Не бяха зададени най-важните жизнено необходими въпроси. Въпросите, които се задаваха на протестите, сега мисля, че се избягваха нарочно. Защо сценаристите не бяха подготвили горещите въпроси от които се вълнува всеки обикновен българин. Разговорът тръгна към обсъждане на глобални и световни въпроси. Всъшност, баба Гицка пак не разбра, защо и е толкова ниска пенсията и как да продължи да оцелява.

Райчев Много ме разочарова Слави. Това снощи си беше чиста ПР акция за Борисов. Нито един въпрос на място нямаше... това не е журналистика!

Под..ев Ужасно слаб театър за тъпаци. Удобни въпроси за глупости и ужасно тъпи и нагли отговори за тъпи кратунки. Нито дума за култовите постижения - Мишо Бирата, Пържолките за кучета и самоубитото момче у Перник, за Ваню Танов, за смешните спестявания и деклерации за доходи..и суми от по 15хил. лични...За морала баце - нито дума! За огромната - Бедност сред хората - нито дума. Жалка картинка - тук е така! Да, изводите за младите са ясни - ако искат нормален живот и бъдеще - само през терминал 1 и 2, няма смисъл да си хабят живота тук. Много сбъркана държава, с още по сбъркани хора, без връзка с живата реалност.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини