23 Ноември, 2018 09:19 8 842 57

Читателите на ФАКТИ: Слави спаси Борисов, остава ни Терминал 2

  • слави трифонов-
  • бойко борисов-
  • терминал 2-
  • разочарование

Водещият спести най-важните въпроси на премиера, смятат разочарованите читатели

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тотално разочарование се възцари сред читателите на ФАКТИ след гостуването на премиера Борисов в "Шоуто на Слави" в сряда вечерта. Притиснатият до стената от перманентни протести, масово недоволство и безумни коалиционни проблеми министър-председател бе реанимиран и си тръгна като победител след беззъбите въпроси на странно любезния му домакин. Разговор реално нямаше, да не говорим за дискусия. Водещият четеше въпросите си, получаваше кратки отговори, които сме чували многократно и така, в нещо като безобидно попълване на лексикон, измина цял час.

Със същия успех в ролята на водещия можеха да бъдат синоптикът Емил Чолаков, Гала или Ути Бъчваров. Това ли беше същият Слави, инициирал референдума с няколко милиона участници, очакващи от него смяна на системата?! Нито дума за мажоритарните избори, завели безброй българи до урните, за циганските безчинства, нелепия избор на нов вицепремиер, за масовата бедност и бунтовете в страната...

Стотици читатели коментираха изявата на водещия и госта му. Представяме ви малка, но показателна за настроенията част от тях.

D[V01D] Така е народе. Разочарованието е голямо. Бай Ганьо го е казал много отдавна: „Всички са маскари”. Продължавайте да вярвате на месии. Продължавайте да ги търсите и избирате. Овцете си избират дали да бъдат изядени от лъв или от вълк, нищо повече. Историята го е доказала -истинската промяна става с кръв. Бойко, царя или Слави никога не са били месии. Месии няма и да има. Съдбата ни е в наши ръце.

Шоо Славчо май си вкара голям автогол. А Радев не дойде, щото жена му и Корнелия не са го пуснали.

Боцмана Това не беше шоуто на Слави, това беше резила на Слави и се казваше "Бостан за тикви"

ЬZZX Представлението снощи на Слави беше - учителка изпитва слаб ученик връзкар, на който предварително е казала по какво ще го изпитва за да му пише отличен. Провал. Отново виновните са Орешарски, БСП, времето, вятъра. Нищо за бунтовете в страната, за цените на стоките и Гражданската отговорност, за данъците, за ниските заплати и пенсии, за икономиката и пазарите. За измисленото министерство за Китай ли беше или нещо подобро - и какво там се работи. За дублиращите структури в администрацията и полицията.

Мдаа Аз лично на ТВ месии не вярвам, защото Далавери Симеонов също беше супер месията в своята телевизия, но като влезе във властта си показа дяволските рога!

Моргот Доста слабо представяне и на премиера и на водещия. Първия определено не беше подготвен с цените на горивата в Европа, а на втория му беше трудно да разбере, че 26 млрд. външен дълг е същото като 20% от БВП. Бойко трябваше да си докара не само листче с цифри, но и финансовият министър, а Слави можеше да бъде заменен от сценаристите.

Георги Като почнаха да си говорят като приятели за външния дълг, за тези 20%...само се подсмихнах и OFF.

Боби Работата е ясна оправия няма, бегом към Терминал 2

Волен Сидеров Славчо фен съм ти, но Бойко се защити достойно. И не си му ти алтернатива - съжалявам но факт. Нинова и псевдоПатриотите също не са му алтернатива никаква. Човека Бойко си е подготвен от всякъде за нашият ограничен ум. На маса говорим яко, но снощи се видя истината.

Уве Слави, Слави, кво задаваш, какво ти отговаря, егати сапунения сериал разиграхте. И ти ли Слави, и ти ли

595 Само не разбирам защо толкова години работа за рейтинг и доверие, а с една вечер всичко се изпари. Даде супер време за реклама и да поостане ББ още някой ден. Заслужаваше ли си бе, Славчо.

Нане За съжаление, моите очаквания не се оправдаха при срещата на Слави с Бойко. Не бяха зададени най-важните жизнено необходими въпроси. Въпросите, които се задаваха на протестите, сега мисля, че се избягваха нарочно. Защо сценаристите не бяха подготвили горещите въпроси от които се вълнува всеки обикновен българин. Разговорът тръгна към обсъждане на глобални и световни въпроси. Всъшност, баба Гицка пак не разбра, защо и е толкова ниска пенсията и как да продължи да оцелява.

Райчев Много ме разочарова Слави. Това снощи си беше чиста ПР акция за Борисов. Нито един въпрос на място нямаше... това не е журналистика!

Под..ев Ужасно слаб театър за тъпаци. Удобни въпроси за глупости и ужасно тъпи и нагли отговори за тъпи кратунки. Нито дума за култовите постижения - Мишо Бирата, Пържолките за кучета и самоубитото момче у Перник, за Ваню Танов, за смешните спестявания и деклерации за доходи..и суми от по 15хил. лични...За морала баце - нито дума! За огромната - Бедност сред хората - нито дума. Жалка картинка - тук е така! Да, изводите за младите са ясни - ако искат нормален живот и бъдеще - само през терминал 1 и 2, няма смисъл да си хабят живота тук. Много сбъркана държава, с още по сбъркани хора, без връзка с живата реалност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zritel

    135 1 Отговор
    Защо се учудвате и гневите? Продукцшята е външна и комерсиална. Кжлкото е платено, толкова. Само където не помислиха за после
    Аз повече това шоу няма да гледам.

    Коментиран от #31, #57

  • 2 мислещ

    90 4 Отговор
    А защо се пробутва тезата, че като трифонов се е показал като какъвто винаги си е бил, на мутрата трябва да му се размине и да не се протестира? Не виждам връзка, напротив, хората трябва да са още по-ядосани или поне да не са повлияни.

    Коментиран от #5

  • 3 Трябвало

    8 42 Отговор
    да се задават въпроси от протестите. Кои по-точно? За мажоритарността? За смяната на системата? За зловредността на партийния модел? За извънредното положение, което Румен Радев трябвало да въведе? Как гледа да се суспендира конституцията, например? Ще прави ли "Белене", а руския поток? Кога най-сетне ще се зачистят прозападните елементи?
  • 4 А,сега де?

    45 7 Отговор
    Ами, точно такъв премиер му трябва на народа!Инак, не мога да си обясня , защо са го избрали!.....Три пъти!

    Коментиран от #47

  • 5 Мислещ

    50 0 Отговор

    До коментар #2 от "мислещ":

    Да допълня, протестите нали уж бяха срещу системата и политическите партии въобще? Къде го включвахте досега учиндолеца?
  • 6 Е АТИ ДЪРЖАВАТА

    112 0 Отговор
    Е.АТИ ДЪРЖАВАТА, ЩОМ СЛАВИ ВИ Е КУМИР . . . . .
  • 7 Пеньо

    72 1 Отговор
    На такъв народ и един Бойко му е малко!
  • 8 АНАЛлизатор

    96 1 Отговор
    Държането на Славчо Учиндолски може да учуди само наивници, които и хабер си нямат от финансовите възможности, приятелите и начина на живот на Славето. Алоооо!!!.....намерили сте милионер да мисли за баба Пена от Горно Уйново.....ще прави народна партия и ще раздава пари на бедните?!!!!...абе що зо идиоти има в тази държава?!!!...
  • 9 ДДРОнег

    83 0 Отговор
    Ако някой е очаквал нещо друго, значи е бил по-голям наивник и от мен !!!
    Както каза един - не чакайте месия, никой няма да се хване да ни "оправя" заради черните ни очи !!!
    А и оня професор е прав за 80%, колкото и да му се сърдим !!!
    Политиците идват от народа, и народът е същия като политиците си !!!
    Когато се оправим и ние, тогава ще избираме и читави политици, като назе си !!!
  • 10 Мдааа

    78 2 Отговор
    Слави избра най-лекичките въпроси, а аз се обзалагам, че е имало хиляди брутални въпроса, които Слави е подминал. Въпросите за Румен Радев бяха доста сериозни и уронващи престижа, докато за Герб въпросите бяха по-нежни и от тези задавани по Канал 1. То се знае, че Слави е кукла на конци и само се прави на шут. Никъв спасител не е той, а е поредния тарикат, който явно няма търпение да се докопа до хазната и да я източи заедно със сценаристчетата си

    Коментиран от #18

  • 11 КРИБ

    50 1 Отговор
    Масон и Гербер на едно място се получава разорочувание
  • 12 doro

    64 2 Отговор
    Предварително разигран сценарий. На ти тези въпроси и ми ги задай.
  • 13 Лъжеца

    71 1 Отговор
    Маркуча си показа ,че е пълен бездарник и слуга на дявола.Жалко за хората зад граница който му вярваха.484
  • 14 sadisty

    67 1 Отговор
    чалгаря, си пролича как си пази дупето да не го изпържат и свалят от ефир, къв послушник беше, а преди това големи приказки, иначе грам осведоменост и липса на знания какво става в България няма тоа чалгар, и борисов го лъга както си пожела
  • 15 Ryty

    59 1 Отговор
    Мога да кажа само, от тия двамата ми се гади
  • 16 Къртев 🐓

    47 3 Отговор
    Аз, лично получих доста отговори от тези въпроси. Разбрах, че грамофонната плоча на Борисов не се изтъркала, и че голяма част от хората са видяли това, което искат да видят. Не съм на ничия страна, но не мисля, че Борисов се държа достойно, даже се държа доста нагло и неадекватно, както обикновено. Докато Слави не беше този, който по принцип е в шоуто без Борисов, но определено не беше войнствен. Като цяло аз си направих извод, че Борисов не е достоен, за тази длъжност, не е човек, който може да изправи държавата на крака. А с беден (икономически) народ България не може да е нормална държава.
  • 17 Тръмп

    24 28 Отговор
    След Терминал-2 се бачка яко,та я по-добре си стойте на село!!!:):):):)

    Коментиран от #52

  • 18 БъХъ

    43 1 Отговор

    До коментар #10 от "Мдааа":

    За Радев бяха подготвили въпроси от жълтите вестници срещу които Трифонов беше голям борец.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 kokoto

    45 1 Отговор
    Интервюто на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов показа няколко неща. Първо, шоуменът е само един водещ, който може да крещи и да обижда, но за журналист не става. Защото истинският журналист, когато застава за интервю пред премиера, се подготвя така, че да е информиран повече от него. И не да срича въпросите, а да ги е осмислил и да е наясно какъв отговор очаква и ако не го получи, да знае какво да пита още, и още, и още. Да го гледа в очите, да следи мисълта му, и когато усети неточност или шикалкавене, да реагира мигновено. Нищо такова не се случи!

    Слави не беше подготвен, не зададе нито един неудобен въпрос на премиера. Беше се спихнал. Кой знае къде се бе изпарило напереното му поведение на превъзходство, което по принцип демонстрира пред гостите си. Да не говорим за униженията, на които подлага онези, които не са му по вкуса или не му влизат в играта. Тук играта беше обща, но той беше слабият играч! Защото демонстрира такова угодническо поведение пред премиера, което създаде натрапчивото усещане за предварителна договорка на въпросите.

    Борисов беше нахъсан, владееше положението, видимо превъзхождаше Гологлавия във всяко отношение - буквално го схруска, с което го унижи. На моменти чалгаджията загуби ума и дума, защото му липсваше информация, компетентност и рефлексия, за да притисне Борисов. Всъщност гостът беше водещият в това интервю, а не пишман "журналистът".

    Беше гаф, че премиерът си извади листче да чете икономически данни. Това и
  • 21 НАТО ВЕЦ

    45 0 Отговор
    Бе хора, вие какво сте очаквали?! Забравихте ли, че навремето тия, двамцата се скараха за подялбата на кокала?! Ми явно сега го разпределиха "правилно". Нямало да гледат "шоуто". Па то отдавна не става за гледане. Имали илюзии, че Слави ще ги оправи. Не разбрахте ли за толкова години как ни "оправят". Няма "добър цар" или "юнак на бял кон".
  • 22 оооо

    41 0 Отговор
    на разочарованите -толкова си може дългия. но пък и той е бизнесмен. иска част от баницата. нищо лично , а само бизнес. за толкова години не му ли претеглихте малкия акъл на слави?
  • 23 ььь

    26 6 Отговор
    Няма светлина в тунела. Трябва да я дирим на терминала.

    Коментиран от #28

  • 24 Да питам

    33 1 Отговор
    Разочарованите - ама вие верно ли сте очаквали друго? Те и кьоравите видяха, че лицето Трифонов си изпълнява поръчката за да бъде удостоен с титлата "Следваща патерица" на ГЕРБ. Активното мероприятие е да си вдигнат взаимно рейтинга на умрялото си шоу - на единия в политиката, на другия по талавизора. Тъпо отвсякъде. Ама автентично....
  • 25 многострадалния

    4 25 Отговор
    МНОГО КОМЕНТАРИ ВИЖДАМ ТУК ! ВМЕСТО ДА КОМЕНТИРАТЕ ,НЯМА ЛИ ДА ПРОЯВИТЕ ПОНЕ МАЛКО СМЕЛОСТ И ДА Я НАПУСНЕТЕ НАЙ- НАКРАЯ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ !

    Коментиран от #36

  • 26 УЧИНДОЛСКИ

    36 0 Отговор
    Най-после цяла България видя Учиндолския Ерген в истинския му облик-некомпетентен,арогантен,лицеотблъскващ........ СМЕШНИК
  • 27 Въшо

    7 32 Отговор
    Кой ви плаща бе келеши ? Хващайте терминал 2. Никой няма да усети, че ви няма. Какво "Факти" да не се изживява като национална медия , та ще прави такива заключения. Ако ви спрат руснаците субсидийката ще умрете гладни.
  • 28 833

    6 26 Отговор

    До коментар #23 от "ььь":

    И после, бързо по чорапи обратно в България. Никъде не търпят некадърници. Виж за бившата СССР не съм сигурен. Там може да се пробваш.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Спасов

    20 0 Отговор
    Не вярвайте на смешници!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 само мисъл

    21 0 Отговор
    от водещ за една вечер се срина в бутафорно човече. екранна марионетка. подават му листче – то чете и прави гримаси. Жалък грим на някогашен образ.
    не гледам повече предаването. дори btv заобикаля.
    нямам фейсбук профил, бих организаирам форум за оттегляне на подписи под референдума. Нека някоя го направи, ще си направя профил, но докато събера гледания ще мине време.
  • 33 Монтреал

    25 0 Отговор
    Борисов се самоопределя като прост, но Трифонов не му отстъпва по простотия. Водещият трябва да има богата обща култура, сам да избира въпросите, да насочва разговора и най-вече добре да знае отговорите, а не някой да му ги напише въпросите, той криво-ляво да ги прочете гледайки като теле, не знаейки за какво става дума. Жалък премиер, жалък водещ, проф. Иво Христов май беше много консервативен с 80-те процента.
  • 34 Белене АЕЦ

    25 1 Отговор
    Аз отдавна не гледам тоя палячо - баба Слава.
    Какъв ще е политик, като се изпокара със всички Ку Ку вци.
    А през 90-те бяха просто - земни хора.
    А това , че е поканил сегашният ни първи - ами те всички се хранят от една купичка. Били са се били скарали!? Дрън , дрън. Пърдят си в едни гащи.
    Всички са на държавна хранилка и на наш гръб, заедно с циганите.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 НАТО ВЕЦ

    14 2 Отговор

    До коментар #25 от "многострадалния":

    Ми то, голяма "смелост" да избягаш. Нали точно на това се надяват, да освободим територията. Е па, нема.
  • 37 Фен

    19 0 Отговор
    Ам че вий кво очаквахте от учиндолското говедо? То толкоз си може. Пък и Бойко не е Кулеков...
  • 38 Врачанин

    5 23 Отговор
    Слави не ги слушай тия лумпени тука - ти си най-великия и само ти можеш да ни оправиш ! Да живее чалгата !
  • 39 Именно

    16 1 Отговор
    Бойко много маза! Такова оправдаване не съм виждал отдавна.
    Повечето въпроси - ама то не зависи от мен... питай еди кой си... ами вие сте си виновни...
    То и предварително се очакваше да е голяма купчина тор това интервю - някой има ли изненадан?
  • 40 адио

    8 3 Отговор
    Ами ще ви изпратим, както подобава. Да не забравите Корнелия Нинова и Елена Йончева!
  • 41 НКВД

    20 1 Отговор
    Ако чакам на чалгари с обички на двете уши да оправят България да съм хванал самолета отдвна!! Хубавото от цялата историяче наивниците си отвориха очите за проекта Славчо
  • 42 няма

    16 2 Отговор
    много е жалко ( не защото борисов не е лидер, който подхожда на моментното състояние на държавата и нацията) а защото няма НИКАКВА смислена негова алтернатива, и още по малко опозиция, която да е коректив на всяко едно управление !
    проекта славе е също толкова импотентен, като този на янето, барекооф и сие
  • 43 да ги оставим сами

    8 2 Отговор
    едно време виках вън от България на такива мафиоти.Сега си викам на мене вън от тука , и така ще стане.Най-добре ще бъде всички нормални хора да избягаме от страната за известен период до като тук мафията и измамниците се пречистият един друг и тогава да се върнем
  • 44 враца

    3 15 Отговор
    само слави може да ни оправи не го ли разбрахте.Чалгар бил ми вие кви сте бе .Не разбрахте ли че в днешно време чалгата дърпа конците и е новия елит
  • 45 Някой си

    11 2 Отговор
    Добре, че беше това предаване с Б. Б, че мислех да гласувам за тъка наречения шоумен, ако си направи партия. И както става в БГ, и той е същтия като Б. Б. Няма да гласувам за никой, всички са еднакви, само лъжат и крадът и народа да го духа.
  • 46 Адалиетака

    2 13 Отговор
    Интервюто беше много смислено. Въпросите определено бяха подготвени от отговарящия, но това не трябва да измества фокуса от самите въпроси. А те бяха неудобни! Вярно е, че има и други неудобни въпроси, които можеха да се зададат, но тези бяха едни от най-важните.

    Коментиран от #48

  • 47 кебапче

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "А,сега де?":

    Ти що мислиш че някой го е избирал, има си комисии, квото "трябва" това са броили.
  • 48 Дивуй

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "Адалиетака":

    Тошко , не се излагай пак и коментари да пишеш .
  • 49 Ангелов

    8 0 Отговор
    Слави си вкара голям автогол.Сега съм сигурен че се хапе където не се стига.Язък им на чернодрешковците за стратегиите.Видя се че всичко е една огромна БУТАФОРИЯ!Аман от "патриоти"!!!
  • 50 преминаващ

    8 0 Отговор
    Важно е,театрото да върви.А също,и рекламките.И да не забравя - хонорарите.Другото е бошлаф работа.
  • 51 положението е

    4 0 Отговор
    кибапчита , кифтета , топла бира , фастаци , шкембе чорба,шоколади ,марципани ГЕРАБ О , ГЕРАБ О!
  • 52 Голям праз

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Тръмп":

    Ти пък от къде знаеш , наведен?
  • 53 Радостин

    3 1 Отговор
    Терминал 2 кво толкова се едно на марс ще мигрираме , кво да седим да оправим българия .България от 927година от управлението на свети цар Петър до сега бяло и видело не е видяла .И да протестираш кой ще сложиш да управлява ,нямаме чисти хора с морал и воля ,Няма елит за управление.щото не се касае въпроса само за няколко души но за цялата политическа бърлога.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ЧАКАЙТИ БЕ ЩО НИЙ ША СА МАХАМЕ

    2 1 Отговор
    ТУКА ИМА ЕДНА ШЕПА МУТРИ И ОТРЯД ПАРТИЗАНИ.АКО НЕ МОЙМ ГИ ИЗРИНА ЗНАЧИ НИЙ САМИ СА ЗАГРОБВАМИ.
  • 56 незнайко

    1 0 Отговор
    НЯКОЙ ДА Е ОЧАКВАЛ ДРУГО РАЗВИТИЕ НА ШОУТО ??? Аз не . Слави си изкопа гроба !!! Разбра се, че е пълна отрепка пред ГОЛЕМИТЕ !!!
  • 57 соросоидни кърлежи

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Zritel":

    Аз това шоу не го гледам от много време, обаче нямам претенции към Слави, не съм гледал и това интервю, и за това не чакам едно предаване да направи хора по -богати или по -здрави. Ако това е очакване след 30години грабеж, значи нищо няма да се случи и занапред. Намерихме в лицето на Слави виновник за всички провали.Браво и продължавайте в същия дух.