22 Ноември, 2018 14:40 11 133 68

"Шоуто на Слави" публикува интервюто с Борисов

  • бойко борисов-
  • шоуто на слави

Много от въпросите на зрителите бяха свързани с темата за горивата и цените им

Обобщение на снощното интервю с премиера Бойко Борисов публикуваха на сайта на "Шоуто на Слави".

Вижте го:

Над 5000 въпроса към министър-председателя Бойко Борисов бяха получени в „Шоуто на Слави“ от зрителите на предаването. Най-конкретните от тях бяха зададени на премиера от водещия Слави Трифонов.

Първият въпрос към Борисов бе от Стефан Горанов и звучеше така: „Защо не спазвате Конституцията и не отивате в Народното събрание на парламентарен контрол или при гласуване на промени в кабинета, както се случи днес?“ На този въпрос премиерът отговори, че участва в парламентарния контрол, когато има питане към него: „Днешният ден, представянето на нов вицепремиер можеше да го направи друг вицепремиер. Тъй като от 9 ч. имам работа в службите и прокуратурата – по контрабандата, в 10 ч. – министерски съвет, в 11 ч. – среща със синдикатите и работодателите“. На забележката на водещия, че и в други случаи не е отивал в парламента, Борисов отвърна, че „много пъти това време се използва, за да се изговорят много небивалици, много лични обиди и нападки“ и затова не вижда смисъл да го прави.

Много от въпросите на зрителите бяха свързани с темата за горивата и цените им. Петър Шишков обърна внимание на това, че през есента 2013 г., при цена на петрола 102 долара за барел, цената на бензина у нас е била средно 2,50 лв. А в ранната есен на 2018 г., когато цените са 76 долара за барел, цената на бензина отново беше средно 2,50 лв., при положение че акцизът и ДДС не са променени. На цитираните данни Борисов отговори, че с новата наредба за касовите апарати в бележката при зареждане на бензиностанциите ще бъдат посочвани акцизите, нетната цена и надценката. Според премиера това ще гарантира 100 процента прозрачност.

На питането на Атанас Тимев относно официалните данни, че Лукойл притежават 92 процента от данъчните складове за горива и всички са принудени да купуват от тях, премиерът отговори, че това, според него, не е монопол. Борисов заяви, че и в Румъния, Сърбия и Гърция има рафинерии и никой не може да задължи големите компании да зареждат от Лукойл. Освен това министър-председателят изтъкна, че рафинерията Нефтохим е била продадена много преди неговото управление.

На въпроса защо, ако се махне държавния акциз в България и Франция, цената на горивото е по-висока в България, Борисов отговори с надеждата си в нашите находища „Хан Аспарух“ и „Силистар“ да има добри добиви на петрол и газ. „Видяхте, в Съединените щати приеха политика за шистовия газ, а в България това е мръсна дума“, заяви Борисов и допълни, че целият свят в момента прави терминали, за да докарва от САЩ шистов газ. „И аз искам да е много евтино, само че България не добива петрол“, заключи министър-председателят.

Зрителят Румен Жеков поиска премиерът да бъде попитан колко данъци е внесъл Лукойл, откакто начело е господин Златев. Борисов отговори, че Златев и Лукойл са на пазара много години преди той да се замисли да се занимава с политика: „Спокойно могат да си извадят данъците, които са платили и утре да ги сложат на своя сайт. Да ги публикуват.“

Като несправедлив въпрос беше определено от Борисов питането на Стоян Иванов: „Защо две-три големи фирми печелят всички обществени поръчки и има съмнения за нередности (пример: Джи Пи Груп), а вашето правителство си трае. В играта ли сте?“. Премиерът заяви, че към Джи Пи Груп има повдигнати обвинения и спрени 14 милиона плащания, а в момента прокуратурата се занимава с тях.

На въпрос защо не предприема действия относно изнесените от сайта Биволъ данни за злоупотреби на фирма Юлен и нейния фиктивен собственик Георгиус Георгиу, Борисов отговори, че не премиерът и изпълнителната власт се занимават с тези неща. Той допълни, че е препратил въпросния сигнал до прокуратурата и посъветва този въпрос да бъде зададен на Сотир Цацаров.

Следващата тема бе свързана с резултатите от Референдума. Ирина Стоименова зададе въпрос защо правителството на Борисов втора поредна година залага 11 лева държавна субсидия за партиите в бюджета, въпреки волята на 2 милиона и половина българи, които поискаха субсидията да е 1 лев. Борисов изтъкна, че подобна ниска субсидия би била риск: „Парламентът и политическите партии ще попаднат веднага в ръцете на богатите хора. Защото това е единственият начин партиите да имат своя политически живот – семинари, обучения… и всичко останало.“ Слави Трифонов отбеляза факта, че от ГЕРБ държат 20 милиона на влог, а Борисов заяви, че от тези пари непрекъснато се правели дарения. „Хората не дават пари, за да дарявате, а за да се финансирате и да се издържате“, заяви мнението си водещият. В крайна сметка, министър-председателят пое ангажимент да направи това предложение за намаляване на субсидията, въпреки че според него рискът е голям.

Мирослава Тодорова обърна внимание на темата с фалита на КТБ. Тя попита премиера как ще обясни, че през първия му мандат активите на КТБ от 2 милиарда са станали 5 милиарда и половина и то с пари от държавните предприятия. „Всички банки растяха тогава – отговори Борисов, – ние тогава държахме много твърд контрол и поетапно намалявахме парите.“ Той допълни, че през неговото управление КТБ е била стабилна банка, както и всички останали. Според премиера отговорност за фалита на КТБ носи не Орешарски, а БСП, която е била мандатоносител.

Въпрос от Ивайло Иванов беше за дълга на страната: „През 2009 година, когато поехте управлението, дългът на България беше 10 милиарда лева и бюджетният дефицит – 500 милиона лева. Тогава казахте, че държавата е в колапс. Сега дългът е над 26 милиарда лева и бюджетният дефицит е почти същият. В катастрофа ли е България?“

Бойко Борисов отговори, че в началото на третия му мандат външният дълг е бил 27-28% от брутния вътрешен продукт, в момента е 20%, а прогнозата му е до края на мандата той да стане 17%. По думите му само преди няколко месеца 2.4 милиарда лева от външния дълг са върнати.

Премиерът цитира данни, според които за 4 години ръстът на приходите е станал 40% или 10 милиарда лева, ръстът на брутния вътрешен продукт е 30% или 110 милиарда лева към момента, а фискалният резерв е близо 11 милиарда лева. „До края на мандата 130 милиарда ще бъде брутният вътрешен продукт“, каза той и допълни, че са били платени още „1.3 милиарда за руските реактори, 1.2 милиарда за американските централи и 3.7 милиарда за КТБ“.

За рокадите на министри попита Албена Белянова: „Тази година трима министри „поеха“ политическа отговорност за смъртта на 20 българи. След това, единият – министър на транспорта Ивайло Московски, стана представител на България в Черноморската банка, вторият – министър на регионалното развитие Николай Нанков, стана зам.-министър в същото министерство, а третият – МВР шефът Валентин Радев, стана депутат. Това ли е поемане на отговорност?“

„Да, взимането на оставките и това да не са министри – е понасяне на политическа отговорност“, отговори Бойко Борисов. Той обясни, че Николай Нанков е върнат като експерт заради въвеждането на тол системата, за да може в рамките на няколко месеца тя да бъде завършена. „Милиарди приходи ще дойдат повече в държавата. (…) Другите се върнаха депутати, защото такъв е законът“, отговори премиерът.

Водещият Слави Трифонов попита защо подалите оставка Теменужка Петкова, министър на енергетиката, както и Делян Добрев, след това са върнати на същата длъжност. „Срещнах много мощна съпротива на партията, а и на коалиционния партньор, защото това са действително доказани експерти. И нямаха вина. (…) Невинаги един партиен лидер може да надделее, когато партията категорично застане зад тези хора“, отговори Бойко Борисов.

Въпросът на Филип от Виена беше за свободата на словото: „Според доклада на ЕК, в България няма свобода на медиите, а Репортери без граници споменаха лично Пеевски като основен проблем. Защо, господин Борисов, вие от ГЕРБ подкрепихте медийния закон на Пеевски (човек, критикуван от Европа), а от Вашата партия не предложихте собствен законопроект, който да отговаря на европейските критерии?“

„Този закон беше подкрепен от всички парламентарни групи. Към закона не вярвам някой да има претенции, защото той изсветлява собствеността на медиите“, отговори премиерът. Той обясни, че е поискал кръгла маса с всички представители на медиите, за да може темата да бъде изяснена. „Ако медиите на Пеевски имат 5% дял, защото аз специално знам, че той има „Телеграф“, „Монитор“ и един спортен вестник – „Меридиан Мач“ мисля, че беше. Всички останали са на други собственици“, каза той. По думите му в закона няма „нищо лошо“.

На въпрос от страна на водещия за свободата на словото и страха в медиите от управлението на ГЕРБ, Бойко Борисов отговори така:„Свободата на медиите, обикновено и в много държави, е свързана с управляващите. При нас е точно обратното! Автоцензура на самите журналисти от самите техни собственици. Има медии, в които всеки ден аз съм на карикатура. Всеки ден анализът е отвратителен и има откровени лъжи“. По думите му не е честно цензурата, която си налагат собствениците на медии, да бъде приписвана на него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    174 12 Отговор
    Слави си направи Харикири жалко аз до снощи му вярвах!!!

    Коментиран от #35

  • 2 Русенец

    158 15 Отговор
    Множо жалък и сервилен беше снощи Слави ! Явно бая са го уплашили "компетентните служби" на ГРОБ.
  • 3 Баш Майсторът

    73 5 Отговор
    Кучето си лае,керванът си върви.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иван

    45 4 Отговор

    До коментар #3 от "Баш Майсторът":

    утре кучетата ще са твоите и моите деца не забравяй!!!

    Коментиран от #64

  • 6 каунь 1 vs. каунь 2 - 0 :1

    148 5 Отговор
    Тотален провал на Слави добре поне, че се случи навреме, че много хора бяха готови да тръгнат след новия "месия" ! Единственото, което стана ясно е че нов месия и оправач няма да има и че спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи ! А Боко победоносно си тръгна с мисълта за безкраен мандат на ГЕРБ и безкраен геноцид над българите докато жив неодран не остане !
  • 7 Белчо

    133 5 Отговор
    СРАМ!!!
    Само това изпитвам, след снощният цирк,разигран от двама Уж-бивши партньори!
    Трифонов помогна на Борисов, във много тежък за него момент.
    Нямам думи, да изразя разочарованието от тв-водещият- показа нагледно ,как се ближат топки!!!
    А най-голямата простотия е, че винаги излиза с тениска "системата ни убива"- това е подла и лицемерна постъпка!
    Дори не зададе въпрос за тази гавра с майките!
    Да не говорим, че нямаше кураж, поне веднъж да зададе въпроса за циганската престъпност!
    Този човек,уби и последните надежди на младите българи за промяна!!!
    СРАМ
  • 8 Гост

    87 3 Отговор
    Славуца си показа дълбоката хралупа, и Боко й го набута!
  • 9 Малоумници

    12 69 Отговор
    Колко много разочаровани глупаци се срещат в този сайт. Вие какво очаквахте бе червени бокл*ци ? Не сте алтернатива на ТИКВАРО, това е жалко за цялата държава...
  • 10 Пеца

    82 1 Отговор
    За да е достоверно шоуто първо трябваше да е на живо не запис, и никой не може да ме убеди че Тиквата не знаеше предварително въпросите! Жалко, но в Слави много хора виждаха промяната сега и той е един от тези за който пее в песента си "няма такава държава"
  • 11 бббббб

    84 2 Отговор
    Тоя чалгар -комплексар винаги се е интересувал от собственото си блогоденствие и финансово благополучие.Но,сега поне много видяха неговата същност.
  • 12 К.К.

    77 2 Отговор
    Единия още срича, другия не знае колко е 20% от 100, богатството на речта им е ограничена само в окръга в който са израснали, и това е материала който управлява и ще управлява развитието на България.
  • 13 !?!

    19 37 Отговор
    Не знам какво се очакваше да се случи на интервюто ,може би да хванат за гушите да направят кефа на народа ли,колкото и да не ги харесваме това не са глупави хора,те и затова са оцеляли да сега през годините.
  • 14 Osman

    48 13 Отговор
    нищо не става от вас българите. слави само знае да лае при тиквата без малко да му оближе топките

    Коментиран от #16, #19, #21

  • 15 Смешно е

    68 2 Отговор
    Единственото което се разбра е че слава е тъп като Боко.
    1.Човека пита за номинален дълг Боко отговаря с процент от БВП слави не знае какво става.
    2.Човека пита за складове оня му говори за фирми. Сякаш никой не знае какво е Франчайзинг. Моля ви се да не би да мислите че в бензиностанции ШЕЛ има бензин от рафинерии на ШЕЛ??????
    И т.н и т.н. и т.н когато нямаш сиво вещество единственото което правиш е да си като пощальон да препрочиташ въпроси.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Пешо

    72 5 Отговор
    Как може премиера на България да лъже толкова долно. Като се отвори сайта н БНБ там черно на бяло си пише, че дължим € 33 млрд а БВП ни е $54 млрд което е 64%. А тоя Слави как не го е срам да си покаже физиономията пред хората. Такава мижитурка няма никаде. МАФИЯ Е ТАЗИ ДЪРЖАВА.

    Коментиран от #54

  • 18 Иванов

    54 2 Отговор
    Тпифонов такива удобни топки му подаваше на Борисов, че той просто не можеше да пропусне празната врата. Защо обаче стана така? Явно приказките на Ицо Петроф не са били напразни и те така... А Трифонов нека си гледа шоуто, ако някой иска да гласува за Гроб, то няма нужда от посредници като него. Жал ми е за сценаристите, тези имбецили явно не са наясно колко е на 100 половината и все още се изживявят като полумесии, да, но шефът им е Йехуда бен Шимон от Искариот!!! На тяхно място хвърлям оставката и пускам водата в клозета, пфу!

    Коментиран от #22

  • 19 Иванов

    20 4 Отговор

    До коментар #14 от "Osman":

    А пък от вас циганите Османчо пък хептем нищо освен престъпления и го*на!
  • 20 Възмутен

    34 2 Отговор
    Не Славчо трифонов ами кой ще да дойде на власт той неможе да се изправи срещу корпорацийте и монополите пример лукоил, чез, ивн, мобилните оператори и търговски чужди вериги печалбата отива в тяхните си държави да не говорим пък за суматите "ценности" който европеиския парламент защитава и не ни дава да гъкнем срещу тях защото я са те искарали я расист я некакъв друг етикет лош
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Георгиев

    12 33 Отговор

    До коментар #18 от "Иванов":

    Г-н Иванов,
    Аз съм от тези, които гласуват за Герб.
    Правя това с единствената и ясна идея, че това е най-доброто за българския народ.
    Моля да ме посъветва, за кого и защо да гласувам.
    Пиша Ви без да се заяждам или да се опитвам да съм саркастичен. Моля Ви за отговор

    Коментиран от #28

  • 23 Слави е ЛИЦЕМЕР

    44 0 Отговор
    СЛАВИ обича ПАРАТА !!!!
    Играе си хитро играта !!!
    МАНИПОЛАТОР е добър !!!
    На Бойко ЦЕЛУВА РЪКАТА !!!
  • 24 ЛОШО СЕДЛАРОВ

    58 1 Отговор
    СЛАВИ свали тениската СИСТЕМАТА НИ УБИВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ТИ СИ ЧАСТ ОТ ТАЗИ СИСТЕМА ПОДЛЕЦО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 25 HidAn

    21 9 Отговор
    Май всички очаквахме повече от това интервю. За мен беше ясно, че няма как Слави да напада Бойко и да спорят в предаването, но със сигурност е имало по неудобни въпроси които е можело да се зададът, а и Слави сякаш не беше подготвен и затова Бойко си говореше каквото си иска. Аз подкрепях Слави и още го подкрепям, но тук се изложи малко, чудя се дали защото миналото предаване нападнаха президента и получиха много отрицателни отзиви и затова сега постъпиха обратното....
  • 26 тито

    32 1 Отговор
    слави и ти си поредната урва на боко
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 МЪРШОЯДИ

    15 30 Отговор

    До коментар #22 от "Георгиев":

    Объркал си сайта или изобщо мястото... Тук е пълно с комунисти и руски подлоги мразещи ГЕРБ, но при първа възможност ще гласуват за тези които ни докараха до тук още след 2рата Световна война - мръсните долни КОМУНИСТИ !!!

    Коментиран от #32

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 възмутен

    34 2 Отговор
    Слави, това беше един истински провал! Вече съжалявам, че съм ти бил фен.
  • 31 onq s konq

    10 26 Отговор
    Преди няколко години навечерието на избори ВИЕ РУСОФИЛИ скандирахте бурно "Бареков-Президент,Волен-Премиер",като "свойски" нахъсвахте току що поелият длъжността си Цацаров да облече "немедлено" Боко и Цоко с раирани пижами.Вдъхновявахте се от референдума на Слави и площадните му музикално-политически прояви и потривахте заканително ръце как щял да "измете властта".Всички тия лица в момента са ви АДСКИ ОМРАЗНИ,защото ИЗЛЪГАХА ОЧАКВАНИЯТА ВИ И НЕ ВИ СВЪРШИХА РАБОТА!А какво сте очаквали от тях,КАКТО И ОТ ВСЕКИ ПРЪКНАЛ СЕ ПЛЮВАЧ НА ГЕРБ?Ами "СМЯНА НА СИСТЕМАТА"!И понеже НЯМА ПО-НОВА ПОЛИТ. СИСТЕМА,значи искате да я замените СЪС СТАРАТА,Т.Е. ТОТАЛИТАРНАТА НА ЖИВКОВ.Да,но Живков го няма,нито пък СССР и Източния блок-и кво правим?АМИ "В ПУТИН И РУСИЯ НИ Е СПАСЕНИЕТО"!И въпреки че отлично знаете какъв "СИБИРСКИ ГЛАД"/по-силен е от сибирския студ/ ще настъпи в БГ,съобразявате че НЯМА КАКВО ДА ГУБИТЕ понеже животът ви винаги е бил като "Титаник та дъното" ,но СЕ НАДЯВАТЕ с ВЕРНОСТ И СЕБЕОТРИЦАНИЕ към евентуалната възцарила се Руска власт у нас ДА БЪДЕТЕ ВЪЗНАГРАДЕНИ С "ТОПЛИ СЛУЖБИ" И ПРИЛЕЖАЩАТА ИМ макар и дребна ВЛАСТ!Е лумпени такива...КОЙ ЩЕ ВИ ОСТАВИ ДА СЕ "ПРОБВАТЕ" ААА?!!

    Коментиран от #33, #48

  • 32 Пародия

    16 2 Отговор

    До коментар #28 от "МЪРШОЯДИ":

    Казва го човек който е гласувал за ББ каква пародия само?????
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 SNAIL

    28 0 Отговор
    Двама самовлюбени нарциса. И двамата си вярват и се величаят сами от край време. Два балона с въздух под налягане. Само дето толкова много хора им вярват, а то отвътре няма кой знае какво. Бай Ганьовщина от всякъде. Това е нашият "ЕЛИТ"!!! Боже, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #38

  • 35 Мутрата Слави, нищо ново

    27 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Какво вярваш бе. Слави си е мутра от време оно, добре че беше ментора му Жоро Илиев та излезна от онова мазе къде снимаше!!! Това е истината , просто хората на 30-35 години знаят къв е слави и как от нищото почна предаване да прави:-)
  • 36 ТОЧКАТА

    26 1 Отговор
    Прав е президента да не ходи в цирка...Пък ПРЕДВАРИТЕЛНО анонсираните въпроси си проличаха от ПРЕДВАРИТЕЛНО извадения лист със,,справка ,, от БНБ......А иначе Борисов между въпросите каза ИСТИНАТА---ДЪРЖАВАТА Е НА СТРАНАТА НА БОГАТИТЕ,И РАБОТИ ЗА БОГАТИТЕ....ТОЧКА.Другите да го духат,..Само данъците и данъчните кредити говорят красноречиво кой изкарва БВП и кой го прибира,----плосък данък /10%,данък ДИВИДЕНТ-5%,/разпределят се около 8/10 милиарда от 7/8 хиляди души/,корпоративен данък-10%,данъчен кредит/аванта / пак за богатите,КОСВЕНИТЕ ДАНЪЦИ пълнят 60/65% от бюджета, бизнеса внася под 30%....В ЕС тези цифри са точно в обратно съотношение.....и още ,и още ,,,прекрасни успехи,,,които изкараха хората в студа навън....
  • 37 навреме

    10 3 Отговор
    мигаджията се усети навреме и не сглупи
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Тодоров

    19 0 Отговор
    На мен ли ми се стори или наистина Трифонов не може да чете гладко и сричаше пред премиера............
  • 40 Веселин Марешки

    4 10 Отговор
    Само Воля !!!!!!!
  • 41 Зайко Байко многознайко

    10 2 Отговор
    СлаФчо,заради тази "демокрация" скачахме, като маймуни по площадите, отрекохме се от всичко и от всички за да получиме, капитализъм, но не социялен, който е двигател на прогреса а жесток, грабителски, несоциялен и убийствен капитализъм. Последиците са жестоки за младото поколение, неграмотни и чалгаризирани пошли предавания оформят потребителско отношение към живота и
  • 42 Зайко Байко многознайко

    11 3 Отговор
    неуважение към техните родители. Пенсионерите ни бяха принудени да събират храна от контейнерите за боклуци. Унижавани и убивани от всички правителства на прехода. Разпадна се здравната система, лекарите ни избягаха, сестрите също, една трета от населението също напусна "обетованата" ни държава. Образованието удари дъното. Защото се оказа, че на тази държава не и трябват образовани хора. Главният виновник за унищожаването на СДС и гражданското общество е Драгалевския индоевропеец с модрите джуки Иван Костов , който със Стефчо Усмивката не оставиха камък върху камък.
  • 43 Цветомир

    5 5 Отговор
    Медиите са страшна сила, осебено срещу глупавите хора. Не знам какво очаквахте от това интервю, да се изпотрепят ли, какво? Въпросите, които зададе Слави, не съм чул да ги е задавал друг журналист ( не че Слави е такъв). Но пък цивилизованото поведение в интервюто е добър повод да бъде талкувано като приятелсво и овцете веднага тръгват след стадото като го прочетат.
  • 44 Залухавия

    19 1 Отговор
    Пичове в снощното порно по БТВ Тиква онождаше Пипон познайте кво ще се роди- ТИКВОН естествено
  • 45 Ads

    24 0 Отговор
    От 5000 въпроса на зрители, зададени 5. Единият не знае какво пита, другия не знае какво отговаря. Ама за 30 мин. толкоз, другите 30 за реклама. Куче влачи рейс...
  • 46 555

    22 6 Отговор
    Защо нападате Слави че е клекнал пред Тиквата ...Слави още в началото разбра че води интервю с един болен човек и няма нужда да спори с него .Тиквата толкова си повярва че заблудил Българите и колко е умен ..та изрази желание пак да гостува на Слави .И от целия мутренски цирк разбрах че ние ще връщаме проценти а на пари и тиквата ходи в парламента ,,когато трябва " а това кога трябва определя тиквата Да не говори че не знаел че в Германия субсидиите са 1лв...... Между другото същата тази тиква вдигна субсидиите от 5 на 12 лв. Българийо Бледна Срам ме е да те погледна "

    Коментиран от #49

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Зайко Байко многознайко

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "onq s konq":

    Не те харесвам, но тук си прав!
  • 49 Нелепо

    15 0 Отговор

    До коментар #46 от "555":

    Слави не е клекнал а се оказа некомпетентен!!!! Още повече че задава въпроси които предварително са селектирани и можеше да се подготви. Особенно пролича на въпросите с конкретни числа като номиналният външен дълг, чужди инвестиции, цени на петрол-бензин. Слави беше толкова неподготвен че ако ББ му беше казъл че в Перловска река живеят крокодили Слави щеше да се съгласи. Все пак доживяхме да видим човек по нелеп от ББ това безспорно е постижение за ББ, задобрява.

    Коментиран от #52

  • 50 Све

    12 0 Отговор
    СЛАВИ СИ ВКАРА АВТОГОЛ С Н Е Ж Н О Т О ИНТЕРВЮ. Тъпо
  • 51 сатан

    9 3 Отговор
    Тиквата през цялото време се правеше на маймуна ..лъжейки българите .. и се правеше на много умен .. но в едно беше искрен ...че тази държава се управлява на принципа КОГАТО ТРЯБВА ..КОЛКОТО ТРЯБВА ..и КОГОТО ТРЯБВА ...Познайте кой налага този принцип...без да се съобразява с конституция , с обществено мнение .....
  • 52 555

    6 3 Отговор

    До коментар #49 от "Нелепо":

    Дали пък Слави се правеше некомпетентен ...за да не спори излишно с Боко..и да не си навлече беля
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Николай

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Пешо":

    Не беше много лесно , но се ориентирах 33475.8635966724 милиона евро. Тоест 33 милиарда и 475 милиона евро. Малко ги закръглих. Обаче веднага след Орешарски през 2014г. е бил почти 40 милирада. Така, че има прогрес.

    Коментиран от #59

  • 55 Гражданин

    7 1 Отговор
    Голям гаф направи Слави защото задаваше чужди въпроси които не можеше да аргументира компетентно. Той не е специалист и няма съответните компетенции Тези интервюта без лично отношение и неподготвеност водят до пълен провал.
  • 56 Николай

    3 2 Отговор
    По повод цените на бензина и дизела. И аз протестирам, оставих колата на паркинга и се качих на вело….вело… а бе на кололото. Когато заваля се качих на автобуса. Чакам да падне цената под 2 лева и ще я подкарам пак. Между другото от 2-3 дена на Марешки е 1,99лв. за литър 95
  • 57 Пух

    4 6 Отговор
    Всички сте глупави да не ви убидя на тъпанари с конски капаци но само това ще ви кажа изтървете ли това правителство слагайте чалмите. ТЕ ИДВАТ ПАК ЩЕ ИМА БИТИ И ПРЕБИТИ ПОЛИЦИЯ БЕЗ РЪЦЕ СЪМИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ДАВА ПРИМЕР СЪС СВОЯТА СЪПРУГА.
  • 58 Николай

    0 5 Отговор
    Мерцедес С280. 232 кс. върви като змей много се кефя. Има и по хубави и по нови от моята. Хайде живи здрави всички. Довечера Цацаров ще е при Слави и пак ще има тема за хора без работа.
  • 59 Пояснение

    6 1 Отговор

    До коментар #54 от "Николай":

    Ники ето затова казвам че Слави е некомпетентен а ти правиш друга грешка. Това което Борисов говори е забележи държавен дълг или само на правителството!!!!! Числата са около 12 милиарда евро или около 22 % от БВП. А тази цифра която ти цитираш е външен дълг което включва в себе си И държавен дълг но не само. Та този външен дълг е около 32 Милиарда или 64% от БВП.
    Тоест когато питаш и чакаш отговор за нещо трябва да си подготвен какво да очакваш а слави беше като ошашавен щото нищо не разбира от икономика И НЕ САМО!!!!!! ББ беше същият затова повтаряше като папагал написаното от листчето.
  • 60 Отвратен

    7 2 Отговор
    Имаме единственият премиер в света, който не знае ENGLISH , това го няма в целия свят, БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #62

  • 61 име

    12 0 Отговор
    много разбирачи предричаха как слави ще разбие статуквото . и т н.....слави е част от статуквото. само , че иска дял. това е . но е прост о чалгар.
  • 62 глухоням

    8 1 Отговор

    До коментар #60 от "Отвратен":

    Ходи като Глухоням в кулоарите на Брюксел нито разбира какво се говори нито може да контактува с някой ...10 години е в политиката и не се напъна поне английски да научи ...и как да научи като трябва мозък а къде от мутра мозък . Много ще ми бъде любопитно да изкарат статистика за всеки депутат - политик какъв език владее.Сигурен съм че повечето гробари са в положението на Борисов
  • 63 гнида

    9 0 Отговор
    Гледам епизод 2 с цацаратурата .... Е , не е така интересно , тиквата си е самороден талант ! Нагъл демагог , почиващ на авторитарните правила за политика от комунизма ! Властолюбив нарцис , но конформиран от политици като Меркел или Юнкер ! Този едва ли ни мисли доброто ! Личността преди всичко е негов постулат и е ясно , че едва ли работи с друг принцип
  • 64 Баш Майсторът

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Много болни и нуждаещи се от специални медицински прегледи,и грижи коментират,и вие сте един от тях.Ако не знаете,какво искам да кажа с коментара си,попитайте не е срамно,но да говорите несвързано,това е признак на проблем и вземете мерки.
  • 65 бомбата

    7 0 Отговор
    Борисов както винаги просташки се накара на всички, направи хората на идиоти! Били сме кьорави колко много пари сме имали че сме цъфнали! Кьорави сме били че не можем да вържем двата края че бъдеще няма! Кой е идиот бе нахал??!!! Тоя съвсем е преял с власт и е дошло крайно време да бъде изхвърленс цялата герберско-джендерска сган!
  • 66 vasik atanasova

    4 0 Отговор
    слави играе с бойко
    и гледа да му удари едно рамо
    а и да има гледаемост предаванията му
  • 67 Бесен

    6 1 Отговор
    Жалка работа - всичко беше нагласено. Славето кротък на агне, а Бочко нагъл и циничен
  • 68 Левски

    2 0 Отговор
    Не разбрахте ли в какъв режим сме в момента!Така трябва да е за такъв народ.Бензина трябва да е 100лв,винетката 1500 лв за леки автомобили заслужавате си го!Какво да направи Слави с/у новия лейтенант на ДС.Дадени му бяха въпросите които да задава,както във филма Джаро как даваше интервю на журналистката като довършваше магистралата с НЕГОВИТЕ фирми...Не излизайте на протести,обвинявайте другите...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове