Отидете към основна версия

2 956 59

Христос е шефът

  • христос-
  • исус христос

Първият и Последният, и Живият държи ключовете на смъртта и на ада

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

И когато Го видях, паднах при краката Му като мъртъв; а Той сложи дясната Си ръка върху мен и каза: Не се бой, Аз съм Първият и Последният, и Живият; и бях мъртъв, и ето, живея за вечни векове; и имам ключовете на смъртта и на ада. Откровение 1:17-18

Първият и Последният, и Живият държи ключовете на смъртта и на ада. Не е ли разтърсващо това откритие за много хора?! Защото много хора в ума си продължават да смятат смъртта за всесилна и окончателна, а дявола – за властелин на ада. Но самият Христос казва, че вече той държи ключовете на смъртта и на ада! Това е победата на Човешкия Син над Сатана! И какво означава това на практика? Означава, че ако приемеш Христос, смъртта и ада нямат власт над теб! Защото вече самият Христос контролира смъртта и ада! Христос е шефът! Изумително ли е това твърдение? Шокиращо ли е? Вероятно – да, то но е само защото Иисус Христос е изумителен и шокиращ! Отвъд ограниченията на ума ни, отвъд най-смелите ни допускания... За всеки вярващ в Него Христос е вечен живот!

Александър Урумов е кандидат за евродепутат от листата на ВМРО-Българско национално движение, поставена под номер 3 в бюлетината за изборите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини