Отидете към основна версия

16 887 210

Ами ако утре Ердоган се събуди притеснен за съдбата на "сънародниците" си в Булгаристан?!

  • костадин костадинов-
  • русия-
  • армения-
  • ердоган-
  • турция-
  • азербайджан

Кой ще ни защити? Отсега ви казвам, че няма да е Русия

Снимка: БГНЕС/EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Армения капитулира пред Азербайджан. Фактите са, че единствено намесата на Русия спаси остатъците от Нагорни Карабах от пълно унищожение. Арменците загубиха тази война.

Какви са изводите?

Когато управляват соросоиди, като настоящият арменски мин.-председател, държавата е слаба, а народът развратен.

Само Русия се намеси в защита на арменците, и то след като преди 2 години в цяла Армения имаше антируски митинги, последвали идването на сегашното правителство на Пашинян.

Ислямистите, без значение дали са турски, азербайджански или обикновени джихадисти, изпитват страх само от Русия. Мирът в Карабах ще се пази от руски военни, не от натовски.

Никой от тези, на които Пашинян и цялото арменско правителство унизително се подмазваше, не си мръдна пръста да защити Армения. САЩ, ЕС и НАТО се направиха на приятно разсеяни, докато ислямистите колеха християните в Карабах.

Ако сега арменците на свалят некадърното си соросоидно правителство и не изгонят Пашинян с камъни, значи си заслужават съдбата.

Турция спечели голяма победа чрез своя съюзник Азербайджан, и това ще увеличи апетита на Ердоган. Следва и ние българите да се замислим ако ни нападнат ислямистите, с които граничим от другата страна на Капитан Андреево, колко време ще издържи родния соросиден режим, чийто мин.-председател вече нееднократно е заявявал, че ако започнат да го бомбардират ще хване пътя да бяга?

Следва да се замислим и кой ще ни защити пред ятагана на исляма? Отсега ви казвам, че няма да е Русия. Няма как да стане след цялата помия, която родните еничари леят вече 30 години срещу Москва. За съжаление армия нямаме, защото соросоидите и еничарите я унищожиха.

Така че, братя българи, на кого и на какво можем да разчитаме, ако утре Ердоган се събуди притеснен за съдбата на "сънародниците" си в Булгаристан, и реши да прати един "миротворчески" корпус да ги пази?

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 164 гласа.

Свързани новини