Отидете към основна версия

7 086 88

Георги Марков: Дълбок поклон на Доналд Тръмп

  • доналд тръмп-
  • тръмпизъм

Очаквам с присъщото си чувство за чест и справедливост той да не признава изборите до край и да не присъства на церемонията на новия американски президент, казва Марков

Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От президентския стол на великата Америка слиза Доналд Тръмп де юре, но де факто той остава президент на милионите по света и Америка, които ненавиждат глобализма и неолибералните комунисти. Един път президент - винаги президент. Това написа депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков в страницата си във фейсбук.

Очаквам с присъщото си чувство за чест и справедливост той да не признава изборите до край и да не присъства на церемонията на новия американски президент, казва Марков.

Тръмпизмът няма да угасне – бъдещето е на националните държави, добавя депутатът.

Ето го и целия пост на Марков:

Приятели,
От президентския стол на великата Америка слиза Доналд Тръмп де юре, но де факто той остава президент на милионите по света и Америка, които ненавиждат глобализма и неолибералните комунисти. Един път президент - винаги президент.

От високата трибуна на ООН никой не е произнасял такива исторически слова: „Никога няма да предам американския суверенитет в ръцете на глобалните бюрократи, които никой не е избирал и не се отчитат пред никого.“

„Бъдещето не принадлежи на глобализма, а на патриотизма. Америка отхвърля идеологията на глобализма и прегръща доктрината на патриотизма.“

Винаги ще помня думите му, че Америка се отказва от „износа на демокрация“ и ще защитава, и уважава правото на всяка страна да отстоява своята вяра, идентичност, национален суверенитет, традиции и обичаи.

Като човек, който има от десетилетия дом в Централна Европа, няма как да забравя думите му пред стотиците хиляди на площада във Варшава: „Браво, вишеградци, Вие сте новия мотор на Стара Европа!“
Постигнатите му външнополитически успехи и в Близкия Изток, и на Балканите, ще останат изумителни.

Тръмп е 100-процентов мъж и християнин, 100-процентов баща и съпруг – със съпруга 100-процентова жена.

Няколко години радикалните неолиберални комунисти в Америка, както и либералката CNN отказаха да признаят неговата победа – съвсем НЕОСНОВАТЕЛНО. Сега той ще им го върне съвсем ОСНОВАТЕЛНО.

Защото той бе президентът, за когото гласуваха живи хора, с установена идентичност. Той е президентът на УРНИТЕ, а не на неидентифицираните гласове по пощата и тези от гробищата.

Очаквам с присъщото си чувство за чест и справедливост той да не признава изборите до край и да не присъства на церемонията на новия американски президент.

Тръмпизмът няма да угасне – бъдещето е на националните държави.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 66 гласа.

Свързани новини