Отидете към основна версия

38 325 52

Соня Колтуклиева: Маргарита Михнева 3 години се прави на глуха и сляпа

  • соня колтуклиева-
  • маргарита михнева

Михнева, изплати ми парите!

Маргарита Михнева, снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 18 юли 2018 г. Софийски градски съд осъди Маргарита Михнева за клеветите ѝ срещу мен, разнасяни от медия на медия 2 години - в услуга на Делян Пеевски и Сотир Цацаров, които ме превърнаха в мишена заради мои публикации и телевизионни коментари.

Върховният касационен съд в края на 2018 г. потвърди присъдата.

Адвокатите Николай Хаджигенов и Екатерина Димитрова водиха тежки битки с цацаратурата и медийния натиск върху съдии и политици за манипулиране на общественото мнение срещу мен. Успяха да се преборят! Защото са отлични професионалисти.

Аз обявих, че ще даря обезщетението на дете, болно от ревматоиден артрит, чието лечение е много скъпо.

Маргарита Михнева 3 години се прави на глуха и сляпа за моите призиви да ми изплати обезщетението; неглижира съдебни решения, въпреки хвалбите си, че е завършила право и уважава закона.

Медиите, в които тиражираше клеветите си срещу мен, показват кожените ѝ палта и скъпите ѝ бижута, разказват за воаяжите ѝ до Швейцария, за луксозните ѝ апартаменти на ул. “Оборище” и на площад “Народно събрание”.

Какъв ѝ е редовният номер на Маргарита Михнева?! Тъй като десетки хора я съдят за обиди и клевети, тя е прехвърлила всичките си имоти на дъщеря си Неда. Официално - Маргарита Михнева разполага само с минимална пенсия.

Колко удобно, нали?! Бълва измислици и съчинения срещу когото си поиска (или ѝ поискат), а после - шапка на тояга, няма пари за обезщетения на осъдилите я, които са похарчили сума-ти-пари за държавни и съдебни такси и адвокатски хонорари плюс, че са понесли щетите от публичното омаскаряване.

Михнева, изплати ми парите!

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 91 гласа.

Свързани новини