Отидете към основна версия

57 735 163

Скандал! Изборните резултати са ВЕЧЕ договорени!

  • депутати-
  • парламент-
  • мажоритарни избори
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Факти.бг научи от сигурен източник* , че изборните резултати на предстоящите избори са вече договорени между основните политически сили. Разпределението на депутатите е точно определено. На 12 май ще се допускат само минимални изменения, дължащи се на грешна преценка на някои от партийните лидери. Решено е в парламента да влязат 240 български граждани, доказали лоялността и послушанието си към партийните шефове. Списъците се изготвят в момента, като в тях не се допускат непроверени хора, които има опасност да започнат да слушат народа. Разбира се, може да станат и грешки, но те ще са незначителни, защото системата е доказала своята ефективност през последните 23 години.

Новите управляващи са вече ясни. Дали ще ни управляват добре тепърва ще разберем, но по-интересно е какво им липсваше на всички досегашни депутати, че винаги се проваляха?

От личен опит знам, че на някой, за да свърши добре една работа, са му необходими две неща: Умения и Мотивация.

Безспорно депутатите притежават умението да творят такива правила, че напълно законно да окрадат държавата. За съжаление, не могат да напишат такива закони, че народът да започне да живее по-добре. Дали това се дължи на липсата на умения или на мотивация може да прецени всеки един от вас.

Вече на всички в България започва да им става ясно, че мотивацията на българския депутат е тотално сбъркана. Чрез гласуването за списъци с имена на послушни на партийните лидери кандидат депутати ние винаги ще вкарваме в парламента грешно мотивирани хора.

Както казах в началото, основният резултат от изборите вече е договорен.

Само едно нещо не е ясно: Кой точно ще получи правото да ни краде законно.

Но това пък какво ли значение има за нас?

Източник: https://bitly.com/14gsjxO

P.S.
Това не е призив да не се гласува!
Гласувайте ВИНАГИ, но се борете за правото си да избирате ВИЕ, а не партийните лидери. 
100% мажоритарни избори!

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини