Отидете към основна версия

10 751 87

Ще продължи или не промяната и кой е срещу нея

  • антон гицов-
  • кирип петков-
  • асен василев-
  • румен радев-
  • анастас герджиков-
  • бойко борисов-
  • иван гешев

Тече масирана атака срещу Кирил Петков и Асен Василев

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако не сте забелязали, тече масирана атака в медиите срещу Кирил Петков и Асен Василев.

Организирана е от статуквото и централното му ядро - ГЕРБ и ДПС, защото те най- много ги притесняват разкрия за корупция и злоупотреби.

Партията на Слави и тази на Христо Иванов са вкиснати- тези момци им взимат от гласовете. Вкисната е и БСП- крадели им гласоподаватели.

А истината е проста, ако вашите гласоподаватели бягат от вас, значи не успявате да ги убедите да стоят при вас. Петков и Василев не са ви виновни.

Дали тези млади мъже, няма да се окажат един ден като младите юпита, които Симеон доведе от Лондон, и които тогава вдъхваха доверие, а днес са милионери, е друг въпрос. И СДС с Иван Костов, дойдоха на власт да оправят държавата, а я опропастиха с дивашка приватизация. На Симеон народът повярва, че ще оправи държавата за 800 дена, а той действително „оправи” държавата, като взе, както сам се изрази „бащинията си”- царски имоти, купени не от баща му, а собственост на държавата чрез интендантството. И Станишев вдъхваше надежди, Буш Младши го нарече “Mister Clean” (Господин Чист), демек перспективен, неомърсен с далавери и корупция, а той се запрегръща и със Симеон и със Доган и я докара до кривата круша. И Бойко преди да дойде на власт сваляше звезди от небето, показваше някакви снимки на митничарско селище, изградено от корумпирани митничари и каза, аз ще съм чист, при мен всички заседания на Министерския съвет ще бъдат открити. А то далаверите и корупцията си процъфтяваха на закрити врати.

Ако „харвардците” не оправдаят надеждите, и те ще бъдат издухани един ден на избори. Но какво искат тези, които ги оплюват, и мен особено ме озадачава всекидневната жлъч срещу тях от уважаваният Кеворк Кеворкян, той и други ако искат да не гласуваме за тези двамата, да кажат, за кого според тях би трябвало да гласуваме? Ако трябва да избираме между Бойко - Падишаха, както го кръсти някога Кеворк и „Кирчо”, както той сега нарича Петков, Падишаха ли да предпочетем? И за „независимият” кандидат за президент Герджиков ли да гласуваме? Защото е ясно, че гласуваме ли за него, означава да изберем Борисов и Гешев като бонус.

Промяна ще настъпи ако след изборите се обединят всички сили, които сега се обявяват срещу статуквото, олицетворявано от ГЕРБ и ДПС. Като загърбят лидерските си амбиции и мераци, кой от тях да оглави едно бъдещо правителство. Като се смирят, забравят дразгите и направят компромиси. В името на България.

Не успеят ли - всичко ще продължи по старому.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 94 гласа.

Свързани новини