Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 10:15 10 740 87

Ще продължи или не промяната и кой е срещу нея

  • антон гицов-
  • кирип петков-
  • асен василев-
  • румен радев-
  • анастас герджиков-
  • бойко борисов-
  • иван гешев

Тече масирана атака срещу Кирил Петков и Асен Василев

Ще продължи или не промяната и кой е срещу нея - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако не сте забелязали, тече масирана атака в медиите срещу Кирил Петков и Асен Василев.

Организирана е от статуквото и централното му ядро - ГЕРБ и ДПС, защото те най- много ги притесняват разкрия за корупция и злоупотреби.

Партията на Слави и тази на Христо Иванов са вкиснати- тези момци им взимат от гласовете. Вкисната е и БСП- крадели им гласоподаватели.

А истината е проста, ако вашите гласоподаватели бягат от вас, значи не успявате да ги убедите да стоят при вас. Петков и Василев не са ви виновни.

Дали тези млади мъже, няма да се окажат един ден като младите юпита, които Симеон доведе от Лондон, и които тогава вдъхваха доверие, а днес са милионери, е друг въпрос. И СДС с Иван Костов, дойдоха на власт да оправят държавата, а я опропастиха с дивашка приватизация. На Симеон народът повярва, че ще оправи държавата за 800 дена, а той действително „оправи” държавата, като взе, както сам се изрази „бащинията си”- царски имоти, купени не от баща му, а собственост на държавата чрез интендантството. И Станишев вдъхваше надежди, Буш Младши го нарече “Mister Clean” (Господин Чист), демек перспективен, неомърсен с далавери и корупция, а той се запрегръща и със Симеон и със Доган и я докара до кривата круша. И Бойко преди да дойде на власт сваляше звезди от небето, показваше някакви снимки на митничарско селище, изградено от корумпирани митничари и каза, аз ще съм чист, при мен всички заседания на Министерския съвет ще бъдат открити. А то далаверите и корупцията си процъфтяваха на закрити врати.

Ако „харвардците” не оправдаят надеждите, и те ще бъдат издухани един ден на избори. Но какво искат тези, които ги оплюват, и мен особено ме озадачава всекидневната жлъч срещу тях от уважаваният Кеворк Кеворкян, той и други ако искат да не гласуваме за тези двамата, да кажат, за кого според тях би трябвало да гласуваме? Ако трябва да избираме между Бойко - Падишаха, както го кръсти някога Кеворк и „Кирчо”, както той сега нарича Петков, Падишаха ли да предпочетем? И за „независимият” кандидат за президент Герджиков ли да гласуваме? Защото е ясно, че гласуваме ли за него, означава да изберем Борисов и Гешев като бонус.

Промяна ще настъпи ако след изборите се обединят всички сили, които сега се обявяват срещу статуквото, олицетворявано от ГЕРБ и ДПС. Като загърбят лидерските си амбиции и мераци, кой от тях да оглави едно бъдещо правителство. Като се смирят, забравят дразгите и направят компромиси. В името на България.

Не успеят ли - всичко ще продължи по старому.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    65 14 Отговор
    Когато Бойко дойде на власт, обеща да се разправи с БСП и ДПС. Сега Петков и Василев обещават да се разправят с ГЕРБ и ДПС.
  • 2 мда

    48 52 Отговор
    А автора е Глупак!

    Коментиран от #86

  • 3 мъка

    70 68 Отговор
    Въххх! Не може да бъде!!! Атака срещу Кирчо и Кокорчо?! Нееее! Ами това са най честните ,почтени ,учени ,безкористни ,гениални и супер-секси кандидати за ... баницата! Мъкаааа!
  • 4 рима

    61 61 Отговор
    Атака срещу два тъпака!
  • 5 А така

    55 49 Отговор
    Стига ,бе ! Срещу честният Канадец и любителя на колтуристи имало атака ?! Що така ?! ПП. И все пак - добре е , че някой ги брои за живи , нали ?
  • 6 Край

    64 34 Отговор
    Бе то хубаво лансирате нови Месии. Ама знаете ли къде ще ви водят. Дали са сковали къщичка за птички през живота си. Или ни стига че са Нови пък то ще си покаже.
    Почтенността им е доста условна. Който може да лъже малко - може и много.

    Коментиран от #47

  • 7 дедо

    44 11 Отговор
    След като и ти наричаш агент Димитър - уважавания Кеворкян, всичко е точно!
  • 8 българка

    62 50 Отговор
    Всички, които демонстрират привързаност към ГЕРБ или са гузни за престъпления от различен ранг или получават "заплата" за услуги преди и сега! Така че госпожи и господа хрантутници на ГЕРБ, вие сте срам за децата си, за приятелите си, за родителите си, за България!
    Сега можете да понесете това, но ще дойдат дни на горчив размисъл и ще разберете, че животът ви е бил отровен!

    Коментиран от #28

  • 9 !!!?

    59 59 Отговор
    Киро сам се провали, а негов ментор и съучастник е Радев !!!?
  • 10 Край

    50 54 Отговор
    Социолози и медии подгряват народа че тия ще получат много проценти. Само че не познавам човек, които да иде да хвърли за тия. Дават им 15% а реалността ще е 5 %. Райчев е взел парите и надува парата в свирката.

    Коментиран от #21

  • 11 Реалист

    64 47 Отговор
    аФторчето, жалък си! Кирчо и Кокорчо са ПОДмяната и всички го разбраха за 6 месеца!!! Освен това с тази смешна опорка да слагаш ГЕРБ и ДПС постоянноо заедно ставаш ясен за всички! Голям боклук си! Само че народът много добре помни кой е управлявал ЗАЕДНО с ДПС и кой НИКОГА не го е правил!!!
  • 12 спомени

    50 24 Отговор
    Българската политика и българската публика се е нагледала на всякакви циркаджии,нагледала се е на всякакви лъжци и всякакви демагози,те идват и си отиват (много по богати),а публиката се пита - защо им позволихме. Та и с тези двамата-така.

    Коментиран от #68

  • 13 Анализатор

    38 18 Отговор
    Спокойно,Последният Сф обеща 150 места на Кирчу, без да броим Стамат Магарето,Киро Жарта и Козлодуй.
  • 14 Нема се плашите

    40 46 Отговор
    ПП"ПП" са вече първа политическа формация. Дори и сред Герберските агенции като ЕКЗАКТА и СОВА ХАРИС установяват че колебаещите се 24% ако решат са гласуват на изборите ще пуснат за ПП. Така че тези 7-8% които дават преднина на ГЕРБ пред тях се стопяват бързо

    Коментиран от #15

  • 15 Иво

    38 40 Отговор

    До коментар #14 от "Нема се плашите":

    Тези 8 процента могат да бъдат стопени само с машинации от машините! Но няма да им го позволим. А и е много вероятно да са вече над 10% разлика в полза на герб! Така че свеквай, 30% не могат да бъдат заобиолени по никакъв начин!
  • 16 Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺31⏺⏺⏺⏺⏺

    26 50 Отговор
    Дами и господа съотечественици! Аз , семейството ми , познати и приятели ще гласуваме с номер 31 за Мая и адвокат Хаджигенов! Единствено те в своята програма гарантират никаква коалиция с ГЕРБ и ДПС! Ще продължат ревизията до вкарването в затвора на Борисов и обкръжението му. Хаджигенов продължава и ревизията за полицейското насилие над протестиращи Български граждани! Така че дами и господа единствено и само номер 31

    Коментиран от #69

  • 17 !!!?

    42 40 Отговор
    Един лъжец е като шило в торба - това е Киро шарлатанина. Вижте го когато лъже колко му личи - мига на парцали, не гледа събеседника си в очите и заеква ! При неудобни въпроси се държи като ром пред полицейски участък - става язвителен, нагъл и безкруполен...абе направо Боко ll !!!?
  • 18 Хахахаа...хахаааа...хихихи...

    36 27 Отговор
    26 юни 2020 г.след излезлите снимки от спалнята на Борисов с пълни шкафчета с пачки евро и кюлчета злато и спящия Борисов ! Борисов :"Че от какво да се срамувам, я вижте колко сладко спинкам, направила ги е една красива госпожа, съвременна Мата Хари"...5 ноември 2021 г.Борисов :" Не зная точно коя е направила снимките , но са направени когато мен ме е нямало"...Спинкал сладко когато са го снимали казва тогава а сега че са направени когато го е нямало ?!?!?!

    Коментиран от #20, #57, #70

  • 19 Последния Софиянец

    23 40 Отговор
    С Кирчо ще вземем 150 депутати.
  • 20 !!!?

    46 19 Отговор

    До коментар #18 от "Хахахаа...хахаааа...хихихи...":

    Хронология на записите с Борисов- записа "Ало Ваньо" , на следващия ден в парламента Борисов обявява че записите са фалшиви и манипулирани с думите - "Вечерта преди да бъдат пуснати гледам аз мач на Челси и ми се обажда Явор Дачков, сигурно след това са сглобявани изреченията с мои думи когато ме е записвал Дачков в интервюто"..Буда отрича дотогава докато Дачков и Кристина Патрашкова не ги изпращат във френска лаборатория която установява че са автентични. Борисов вече признава за тях като казва че са изрязали само " където напсувах Първанов". След няколко години следва нов запис в къщата му в Банкя с градския прокурор на София тогава Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов в което Борисов обсъжда с тях как Найденов да бъде оправдан за кражбите в земеделското министерство. Буда отново отрича за тях като след това пред фактите е принуден да си признае а Кокинов подава оставка и напуска съдебната система. Сега отново отрича и има ли някой да се съмнява дали са истински?! Това е подигравка с народа на България! Лъже хората в очите че такива записи няма,после си признава а реакция от населението няма. Във всяка друга страна подобен премиер ще виси на уличен стълб като Наджибула в Афганистан. Това е политически чадър над бизнесмени и търговия с власт в ущърб на народа...Народе ,народеее

    Коментиран от #23

  • 21 Крис51

    31 27 Отговор

    До коментар #10 от "Край":

    Много се лъжете. Всички по-млади хора ще гласуват за тях. А имайки предвид, че голяма част от по-възрастните няма да излязат заради пандемията, като нищо могат да станат първа политическа сила. Уточнявам, няма да гласувам за тях.

    Коментиран от #72

  • 22 Аз ще гласувам за ...

    39 31 Отговор
    Младите и почтени Кирил и Асен. Които никога не са били членове на БКП. За Борисов ли да гласувам който е един от най младите членове на БКП ПРИЕТ в тази мракобесна клика още на 18-годишна възраст!

    Коментиран от #24, #32

  • 23 !!!?

    22 36 Отговор

    До коментар #20 от "!!!?":

    Гласуваш за Киро шарлатанина, получаваш Боко ll...на квадрат !!!?
  • 24 ВЕЛИК,...ВЕЛИИИК,...ВЕЛИИИИИИК !!!

    20 23 Отговор

    До коментар #22 от "Аз ще гласувам за ...":

    ДА, БОЙКО Е КОМУНИСТ НО ИСТИНСКИ! ЗА РАЗЛИКА ОТ КОРНЕЛКА И СИЕ КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ! А БОЙКО Е ЧЛЕН НА БКП ОТ 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ! ЗАЩОТО ИСТИНСКИ ВЯРВАШЕ В СВЕТЛИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ! ЗАТОВА ОТКАЗА ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА 1990 ГОДИНА С ДУМИТЕ " ЗА МЕН ПАРТИЯТА МАЙКА КОЯТО ОБИЧАМ Е ПО ВАЖНА ОТ МОЯТА СЛУЖБА" И НАПУСНА ПОЖАРНАТА ЗА ДА ОСТАНЕ В БКП И СЛЕД ПРЕИМЕНУВАНЕТО Й В БСП! НА 1 МАЙ 1990 ГОДИНА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ТРУДА БЯХА ОРГАНИЗИРАНИ 2 ПАРАЛЕЛНИ МИТИНГА - НА ПРЕИМЕНУВАТА В БСП БИВША КОМ.ПАРТИЯ СЪБРАЛА 50 ХИЛ.ДУШИ И НА КТ" ПОДКРЕПА" НА ЧИЙТО МИТИНГ ПРИСЪСТВАХА 200 ХИЛ.ЧОВЕКА! НА 2 МАЙ ОФИЦИОЗА НА БСП В- К "ДУМА" ИЗЛЕЗЕ НА 1-ВА СТРАНИЦА СЪС ЗАГЛАВИЕТО - " Седесарите оплюха празника на труда"! НА ПРИКАЧЕНИТЕ СНИМКИ СЕ ВИЖДАТ ГРУПА ХОРА С ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА ОТ КОИТО ЕДИН ОТ НАЙ АКТИВНИТЕ Е 31-ГОДИШНИЯ ТОГАВА БОЙКО БОРИСОВ КОИТО ВЛИЗАТ В СХВАТКА С РАЗОТИВАЩИ СЕ ОТ МИТИНГА НА ПОДКРЕПА И СА БИТИ И ГОНЕНИ ПО УЛИЦИТЕ ОТ ПРЕВЪЗХОЖДАЩИТЕ ГИ ЧИСЛЕНО ПОДКРЕПАДЖИИ! ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ КОМУНИСТ! ПОКЛОН!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!

    Коментиран от #43

  • 25 !!!?

    23 11 Отговор
    Приеми Бойко и опровергай това. Така ще ги пратиш извън борда. Не приемеш ли значи е вярно и те стават първа политическа сила - ⚠ Асен Василев предизвика Бойко Борисов на дебат 📬 Днес в централата на ПП ГЕРБ бе изпратена официална покана за публичен дебат от името на Асен Василев до Бойко Борисов. По-долу прилагаме целия текст на поканата: "Г-н Борисов, По повод на Вашето изказване пред медиите от изминалите дни: „Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен.“, Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас. Също да Ви покажа документи за грабежа, които Вие да опровергаете. Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева. Оставям на Вас да решите къде и кога преди изборите да се състои дебатът." Асен Василев

    Коментиран от #26

  • 26 Бойко приеми дебата...

    29 19 Отговор

    До коментар #25 от "!!!?":

    С Асен Василев! Да ти покаже с документи как за една година си откраднал 8 милиарда!!!!! Ако не приемеш значи признаваш обвиненията му! Ти си на ход Буда!!!

    Коментиран от #27, #31

  • 27 Шефа Бойко отказа дебата

    24 16 Отговор

    До коментар #26 от "Бойко приеми дебата...":

    Борисов отказа дебата с Асен Василев: В очакване на отговора, другият съпредседател на "Продължаваме промяната" - Кирил Петков публикува нова версия на снимката с плаката "Не ме е страх". Този път Петков се снима с плакат и на него пишеше: "Бойко, страх ли те е от дебата за кражбата на 8 милиарда?".Няколко часа по-късно Борисов отклони поканата с мотив, че Асен Василев не му е в категорията. Борисов се сравни с прочутия футболен клуб "Пари Сен Жермен"."С мен дебати са искали всички. И на мен знаеш ли как ми се играе една контрола с "Пари Сен Жермен". Така, да се надбягвам с Мбапето. Е, той ще ме надбяга. Но само фактът, че ще застане да тича до мене, ме издига", каза той на брифинг в централата на партията си.

    Коментиран от #29, #38

  • 28 Герб ПобедаБойко Идвай

    21 27 Отговор

    До коментар #8 от "българка":

    ТИ НА КОГО СИ ХРАНТУТНИЦА ВИЖДАМ ЯКО ПИШЕШ РРОТИВ ГЕРБ НЯКОЙ ТИ РЛАЩА ЗА ДА ХУЛИШ БЪЛГАРИЯ ДА КЛЕВЕТИШ БЪЛГАРИЯ НЕ СИ ТИ НАЙ ЧЕСТНАТА МАРА ИЛИ ПЪК ТВОИТЕ ГОСПОДАРИ БКП БОЖКОВИСТИ РАДЕВИСТИ

    Коментиран от #39

  • 29 Герб ПобедаБойко Идвай

    26 24 Отговор

    До коментар #27 от "Шефа Бойко отказа дебата":

    КОКОРЧО Е НИКОЙ КИРКАТА Е ЛЪЖЕЦ ПРОКОПИЕВИ СЛУГИ ХВЪРЛЯЩИ ОГРОМНИ ЛЪЖИ СТИГА С ТИЯ МАНИПУЛАЦИИ НЯМАМ НУЖДА ОТ СПАСИТЕЛИ ОТ МЕСИИ МАХАЙТЕ СЕ В КАНАДА ТАМ ЛОВЕТЕ ШАРАНИ
  • 30 ганкиното

    26 24 Отговор
    Атаката е всъщност от харвардските измамници към нас, защото са платили на всички медии да ни ги показват 24/7. Аман ве от мазните ви мутри. Наглото им поведение е обида за българския народ, защото нагло ни казват вие сте тъпи, ние сме умнокрасиви, вервайте ни. Поредният проект на лансиралите царя.
  • 31 Герб ПобедаБойко Идвай

    23 22 Отговор

    До коментар #26 от "Бойко приеми дебата...":

    ШАРАНИ ПЪЛНО В БГ НЕ Искам Ндсв Две ВЪРВЕТЕ ЛЪЖЕТЕ ТАМ КОКОРЧО КИРКАТА СПЕЦЪТ ИЗРАЕЛЕЦЪТ ТИМ ЗА МИЛИАРДИ ГРАБИТЕЛИ НЕ ЖЕЛАЯ МЕСИИ ГОРКИТЕ ШАРАНИ
  • 32 Герб ПобедаБойко Идвай

    23 24 Отговор

    До коментар #22 от "Аз ще гласувам за ...":

    КИРКАТА И АСЕН СА СИНОВЕ НА КОМУНЯГИ ПОЕМАТ ЩАФЕТАТА ОТ БАЩИТЕ СИ ШАРАН НЕ НАУЧИ ЛИ НЕЩО ОТ НДСВ ВЕРВАЙТЕ МИ МЕСИИТЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ЗАКОННО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ ВЕРВАЙТЕ МИ
  • 33 Каквото

    28 19 Отговор
    КАКВОТО ЧОВЕК САМ СИ НАПРАВИ,НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУГО НАПРАВИ.Та чудя се ,защо някой иска да изкара ББ виновен за лъжите на Кирил Петков .Кирил Петков е произнесъл клетва,че ще спазва законите на Република България и е ИЗЛЪГАЛ.Каква е сега гаранцията,че като обещава да работи за благото на страната,няма пак да излъже.Ами той започна вече да назначава свои хора тук и там(ББР).
  • 34 Спите ли

    20 18 Отговор
    Да статуквото му държеше ръката докато подписва документ с невярно съдържание. Статуквото му попречи цял месец да не може да отиде до Румъния. Статуквото му слага лъжи и неистини в устата. И глобалното затопляне, и глад и ковид ... Статукво я да оставиш доброто момче, че иска да е министър и няма друг с такова CV.
  • 35 Гербавите вече се давят от злоба !

    19 25 Отговор
    П П ще ги завлече към....гроба !
    С КИРИЛ ПЕТКОВ е НАРОДА !

    Коментиран от #78

  • 36 КЛАДЕЦА И ЛЪЖЕЦА БОКО ТИКВАТА

    22 15 Отговор
    ТОЛКОВО НЕКАДЪРЕН ЧЕ И ЗА МИЛИЦИОНЕР НЕ ГО ПРИЕХА А НА КАРАТИСТИТЕ СЛАГАШЕ ТУХЛИТЕ НА ГЛАВАТА СИ И ОЩЕ ТОГАВА МУ ВИКАХА ...ТИКВАТА!!!
  • 37 Бичме от герб

    22 15 Отговор
    Кирчо яко ще ни бие и направо затрие и няма кой да ни открие... затова Разбойко вие....
  • 38 Той по-добре

    17 21 Отговор

    До коментар #27 от "Шефа Бойко отказа дебата":

    По-добре да излезе с плакат"С малко трици,хващам много маймуни". или " Излъгах българите,но те пак ми вярват",или "Не съм аз виновен, че в България има толкова лапнишарани".ББ управлява 12 години,от 20 години е във властта.Естественно,че Кирил Петков не е на нивото му.При това да искаш дебат по теми,по които ти разбираш.ББ си има експерти.Ама то тези новите само "ДРЪНКАТ",засега.Празното приказване им е силата.В очакване на едни пари.
  • 39 Ами ...

    15 4 Отговор

    До коментар #28 от "Герб ПобедаБойко Идвай":

    ГЕРБ е България, така ли? 😀
  • 40 Всички млади ,нормални ,интелигентни и

    16 22 Отговор
    Образовани хора ще гласуваме за Продължаваме промяната !
    За герб и дпс е ясно !
  • 41 Перо

    16 17 Отговор
    Докато ГРОБ и ДПС не бъдат забранени и унищожени,а дебилите им не бъдат вкарани в Беление, БГ винаги ще е на първо място по смъртност,от лош стандарт и кражби!

    Коментиран от #59

  • 42 KIROEMENTE

    21 13 Отговор
    фAКТИТE ГOВOЯТ CAМИ ПO CEБE CИ
    ПРEГЛEДAЙТE ФAКТИТE OТ OТ CAЙТA AФEРA.БГ CЪC ЗAГЛAВИE

    КAК И КЪДE ЩE ИЗТEКAТ ЛИЧНИТE НИ ДAННИ ЗA ГEНEТИЧНИ ИЗCЛEДВAНИЯ ПO „ЛИЧНA ИДEЯ“ НA РУМEН РAДEВ, OCЪЩECТВЯВAНA OТ КИРИЛ ПEТКOВ

    И

    EКCКЛУЗИВНO ВИДEO! AНТИКOРУПЦИOННИЯТ CEКРEТAР НA ПРEЗИДEНТA, „КAДРOВИКЪТ“, ПРИБИРA ТEЖЪК ПЛИК OТ ТEЖКO КOМПРOМEТИРAН EКCШEФ НA МИТНИЦИ, ИЗВECТEН КAТO ЧOВEК НA CЛAВЧO ХРИCТOВ И КOCЬO CAМOКOВEЦA

    И ЩE РAЗБEРEТE ЗA КAКЪВ МAЩAБEН ЗAГOВOР CТAВA ВЪПРOC
  • 43 Ами ...

    13 4 Отговор

    До коментар #24 от "ВЕЛИК,...ВЕЛИИИК,...ВЕЛИИИИИИК !!!":

    Бойко, с такива приятели не ти трябват врагове. 😀
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 fem

    9 4 Отговор
    Господата само на маса оправят и пишат по форуми.самите български господа наричани Народ е продажен далавераджия и крадлив че които и да дойде няма да ги оправи тия диви и прости човечета, София не само България а останалите ,на местна почва кражби далавери .тои народа е далавераджия.
  • 46 А,бе ! Къде са парите от магистрала ...

    12 9 Отговор
    Хемус ?! Thats the question ! Чакам отговор !
  • 47 чичо

    21 13 Отговор

    До коментар #6 от "Край":

    Е,трябва вече да са разбрали накъде ни водят „новите месии",и питам-това ли продължават и по-важно,хората тази промяна ли искат! .Показателно е самото име-ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА.Тук мислех детайлно да опиша промените за последните месеци,които те искат да продължат,е отказах се,защото вярвам,че разума ще надделее.Промяната всеки я усеща и на само по джоба си,а и по моралното разложение на нацията която Радевата промяна създаде.А Радевата зима едва започва!А има и още,много по-важно,Кирчо и хората около него продължават да твърдят,че с „тези" няма да разговарят.Тази пришявка отдавна,дори и за пуберите не е характерна.Аз,от време на време,я чувам само в яслата на внучката-няма да играя с теб,не искам да говоря с теб...Аз,не веднъж призовавах и се молех,не гласувайте за тия дето не искат да играят с вас.И не на последно място,сравнете ВСИЧКИ държавни показатели преди Борисов и по неговото време.Ето,това са факти!Останолото,на милиционера Рашков,който с Петър Младенов,беше готов да извади танковете срещу българския народ или на престъпника Радев,за когото едноличната власт е най-важна,не ви е приоритет.А Кирчо и Асенчо са проект на Радев.Народе,взимай решения въз основа на ФАКТИТЕ,а не въз основа на медийните речи на милиционера Рашков или престъпника Радев.
  • 48 Ами ...

    15 14 Отговор
    Въпрос към Гербаджиите: Уважаеми дами и господа, Помните ли какво обущаваше ГЕРБ на изборите, когато дойде на власт за пръв път. Не? Е, ние помним. Та да питам КАКВО ИЗПЪЛНИХТЕ ЗА 10 ГОДИНИ? Тогава гласувахме доверие на ГЕРБ. На следващите избори го върнахме на поправка. Но ГЕРБ не си взе изпита и на втората поправка. Едно време, тази последна изпитва сесия, са я наричали ликвидационна. После - вън. Това е.

    Коментиран от #56, #64

  • 49 Money for nothing

    15 5 Отговор
    Търсят се едни пари 💸💰💸 в Дубай
    Далеч от наший роден край
  • 50 ИСТОРИК

    9 3 Отговор
    От БСП няма какво да взимате вече.Търсете го в дясното.
  • 51 СТИГА ДАЛАВЕРА

    8 4 Отговор
    Идва нова ера
    Няма повече пари да пера
  • 52 Нагушихме се яко...

    13 9 Отговор
    Аз,Боко и свако...
    Но сега дъто да ни е яко...
  • 53 Сл. Георгиев

    22 15 Отговор
    Авторът е забравил да спомене агентурното си име! Само пълен идиот може да твърди, че ще стане някаква промяна с Кирчо Лъжеца, Кокорко Педала, Магистралната Мая, Татяна Тихата спалня, Мария Капут (или Капон), Неграмотния Хаджи от Монтана, Чалгарина от Учин дол и човешкото недоразумение и тарикатче Румен Радев!

    Коментиран от #54

  • 54 Превси

    12 7 Отговор

    До коментар #53 от "Сл. Георгиев":

    но тези са фаворитите на Героинята от Козяк. А в добавка и машинките за гласуване. А събери две и две и ще видиш че и без гласоподаватели тези двамата ще ни яхнат след 14. 11.
  • 55 Гост

    10 11 Отговор
    Дано след 30 години тия момчета направят добро за народа
  • 56 Помним

    6 6 Отговор

    До коментар #48 от "Ами ...":

    Помним,че обещаха да строят и строяха,та сега даже има какво носачите на ковчези да спират,че да правят НАПУК.

    Коментиран от #58

  • 57 Ама

    11 3 Отговор

    До коментар #18 от "Хахахаа...хахаааа...хихихи...":

    Ти до снимките с шкафчета виждаш ли човек?!
  • 58 Ами ...

    6 3 Отговор

    До коментар #56 от "Помним":

    С тази памет няма как да управлявате. 😀

    Коментиран от #61

  • 59 Забравяш

    12 5 Отговор

    До коментар #41 от "Перо":

    Перо,и ги говориш като тези,които ти плащат.Забравяш,че от близо година ББ не управлява.Да ти се вижда да сме станали по-добре?!Напротив.Ама на приказки,лесно се" върши работа".
  • 60 Виктор браво

    9 4 Отговор
    Уважаваният КЕВОРК му приемат коментарите,единствено в изданията на ПЕЕВСКИ.Кво да праи човека.Само на пенсия ли?Който поръчва музиката....
    Доматите 7лева.
  • 61 Помним

    16 11 Отговор

    До коментар #58 от "Ами ...":

    Аз вече съм "на финалната права",както се казва.Обаче имам деца и внуци,на които ми се искаше да оставим една подредена държава.Такава омраза между хората не е имало никога в последните над 40 години.При това новите нека управляват,надграждайки,а не рушейки. Проектът ППе "заченат " и" роден" с лъжа.Как да им вярвам.

    Коментиран от #67

  • 62 Биби Долапчиев

    9 9 Отговор
    Нцъ! Забелезваме каде саде има рекламни филмчета с харварските двама ментаржии у кои се напреварват ка на некой комонален панаир кой че излаже най густо матреало! Много пара им фърла пембенобузио ма файдата че е се таа!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 чичо

    6 4 Отговор

    До коментар #48 от "Ами ...":

    Такааа,разбрахме,че помниш,не разбрахме обаче,какво помниш.Я сподели какви обещания на ГЕРБ помниш,че да сравним.Иначе само бля,бля от Рашков и Радев са предостатъчни.
  • 65 Герб ПобедаБойко Идвай

    8 11 Отговор
    БОЙКО Е ЛИДЕР ПОЛИТИК УСПЕШЕН БЪЛГАРИ ХАРЕСВА ЛИ ВИ ПОДМЯНАТА ВОДЕНА ОТ РАДЕВИСТИТЕ БОЖКОВИСТИТЕ БКП КОМУНЯГИТЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ 80 ГОД ИЗБЕРЕТЕ САМИ
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Ами ...

    8 7 Отговор

    До коментар #61 от "Помним":

    ГЕРБ обещаха и не изпълниха. Кажи, аз как да им вярвам?
  • 68 Мдааа

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "спомени":

    За разлика от гербаджиите които бедни дойдоха и бедни си заминават.
  • 69 чичо

    5 3 Отговор

    До коментар #16 от "Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺31⏺⏺⏺⏺⏺":

    Ей дъртия,парламента не съд.Там ги вкарваме да правят закони а не ревизия.Такива закони,че да няма нужда от ревизии.
  • 70 чичо

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Хахахаа...хахаааа...хихихи...":

    Твоят коментар е толкова прозрачен,че дори за яслата на внучката е недостоен.Хахаха.
  • 71 Барометър

    10 10 Отговор
    Много се уплашихте от тези двамата Кирил и Асен. Сравнявате ги с Царя. И каква жалка помия хвърляте върху тях. Защо не оставите хората сами да преценят дали да гласуват за тях или не. Всеки има глава на раменете си. Щели да ни излъжат. Много пророци се извъдиха да ги хулят. Народе не гласувай за ГЕРБ и ДПС. Гласувай за партиите на Промяната. По твой избор.
  • 72 чичо

    9 5 Отговор

    До коментар #21 от "Крис51":

    Може и да си прав.Особено ако младите не са си научили урока от гласуването за чалгаря Слави.Аз никак не ми се иска,нашите младежи,да ги приравнявам с завършени наивници.
  • 73 Г Е Р Б А В И Т Е !

    10 5 Отговор
    Ще ядат голям бой ! Преносно и Буквално !
    Скоро ! 14.11.2021 г. !

    Коментиран от #75

  • 74 Бамбука

    5 7 Отговор
    За пари какво ли не са способни "уважаемите корифеи". Клишето и тези двамата ще ни излъжат е показателно каква е целта - Оставете старите крадци, тях поне си ги знаем, пък и може да са са накрали и утре да престанат. Да бе, ама ще върнат ли откраднатото ? Ще го върнат на куково лято. Върнат ли се във властта ще станат десетократно по-арогантни, но тогава ще бъде късно.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 не разбирам

    6 2 Отговор
    БСП, която е другата фракция на БКП, освен ГЕРБ мобилизира целият си ресурс и си направи разни измислени партии, за да може да бутне Герб.
    Една мафия иска да свали друга мафия, къде е нашето място не мога да разбера?
  • 77 Гледай ти

    6 4 Отговор
    По-прости, по-нагли и по-крадливи от ГЕРБ няма.
    Затова треска ги тресе Петков и Василев да не им поискат сметка.
  • 78 сянка

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Гербавите вече се давят от злоба !":

    Както и с Левски.....
  • 79 Възрастните ще излезем да гласуваме!!

    4 2 Отговор
    Ще дадем, пример, ще се отсрамиме пред децата си, че сме търпяли 12год един Лъжец и крадец да Бастисва държавата!! Гласуваме с Бюлетини или машинно за 6 и 25!!!Не ни мислете, нас възрастните!! Ще Гласуваме!!
  • 80 Гроб

    3 6 Отговор
    Има ли смисъл да чете човек глупостите ви,1.Тези господа не са завършили в симеоново,никога не са били доносници,2.Имат си достатъчно голям бизнес и финанси и не им трябва хранилката на Боко Крадеца,3.За малкото време показаха че имат топки и не им пука от близачи,подмазвачи и рояци нагаждачи, какво искате още от тези момчета Глупаци!!!!
  • 81 днрп

    4 3 Отговор
    Кирчо с двойното гражданство се прави на ощипан!Защо изобщо живеещите в чужбина да определят живота в България?На миналите избори избутаха ИТН с два гласа напред,да видим сега Киро къде ще го избутат гласовете от чужбина!
  • 82 Герб

    2 0 Отговор
    До 81,защо си толкова прост бе човек,нали нашите деца и внуци живеят там,и защо са там,задай си въпроса бе ти кво проста
  • 83 Матей

    3 2 Отговор
    Автора задава дилема боко или петков,нито единия ,нито другия.За първия е ясно,за втория защото има всички признаци да е юпи.И не съм и помислял да гласувам за костов или семьон,а сега бих призовал широките народни слоеве да си помислят кой е или не е от тяхната черга сред кандидатите.Да се абстрахират от благите им приказки,да им погледнат критично биографиите,не само положителните ,но и отрицателните качества и прояви.Като гласуваш за слави или мая или радев и петков,те дали ще се погрижат за тебе.Или ще си изтъкат платното и ти ритнат кросното?Те се преструват на загрижени,всъщност са крайно-десни,фашизирани елементи,продават ни на американците на ангро и пет пари не дават.
  • 84 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор
    Хайде на промяната! Насам народе!!!!
    Промяна, промяна, УРА-А-А, смърт на фашизма, свобода на народа!
  • 85 Професор

    6 1 Отговор
    Гицов, ти си един абсолютен смешник от типа "дайде да се обединим". Просто съм УДИВЕН, че подобни хора като теб се наричат журналисти. Гицов, България не МОЖЕ да се "оправи" ДОКАТО не се посочат ПЪТИЩАТА за нейното "оправяне". А те са ТОЧНО ДВА. ПЪРВО, Гицов, слушай ВНИМАТЕЛНО. При запазваща се средна производителност на труда, за да имаш ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ обезателно ти ТРЯБВА ръст в броя на работещите хора в България. ВТОРО, Гицов, пак слушай внимателно. При ЛИПСА на ръст на работещото население, за да имаш ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ ТРЯБВА да имаш ръст в производителността на труда на наличното работещо население. Съответно, при НАМАЛЯВАЩО работещо население, ТРЯБВА да имаш драматично УВЕЛИЧЕНИЕ на производителността на труда на оставащото в страната, но постоянно намаляващо работещо население. Сега, ако си внимавал, следва тест. ВЪПРОС 1. СПОРЕД ТЕБ, Гицов, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е такова драматично увеличение на производителността на труда на и без това намаляващото работещо население в България? ВЪПРОС 2. ЗАЩО, пак според теб, Кирчо и Кокорчо изобщо НЕ ДИСКУТИРАТ горните ДВА (и ЕДИНСТВЕНИ) пътя за увеличение на доходите?
  • 86 Не нами

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "мда":

    И не само, този автор /Гицов/ бил журналист/?! /най-вероятно е и добре платен соросоид. Прави се на наивни уж не знае на кого да се довери и видиш ли щял да заложи на новия тандем тип"лъжльо". Номерцата на Прокопи сиреч Сорос все по-трудно ще им минават. Хората си имат мнение, което досега не могат да го достигнат, затова им трябва ха машините, ама без контрол, затова им трябват и резервни/части/ та да забият резултат такъв, че Радев-президент, Кирчо лъжеца-премиер и кукувицата Мая в парламента. Защо им е нужна властта? Въпросът е риторичен - на клончето висат 50 млрд и Кума Лиса ги чака да й паднат. Туйто! Та Гицков, нищо не ни казваш, само си се уригнал по соровски, но внимавай да не изплюеш жълтите стотинки, за които се продавате ти и подобни!
  • 87 Леко

    1 1 Отговор
    Защо "особено ме озадачава всекидневната жлъч срещу тях от уважаваният Кеворк Кеворкян"? Отговор: Ами защото името му е КЕЛЕПИР КЕВОРКЯН!