Отидете към основна версия

17 771 5

Горанов и Несторов: Нека заедно да помогнем на отец Иван от Нови хан!

  • отец иван-
  • нови хан-
  • приют-
  • храм-
  • георги горанов-
  • александър несторов
Отец Иван с кандидат-депутатите Георги Горанов (вдясно) и Александър Несторов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Кандидат-депутатите Георги Горанов и Александър Несторов, издигнати от инициативни комитети от 23-ти МИР – София, и подкрепени от Движението за права и свободи, посетиха днес приюта на отец Иван в Нови хан.

В храма отец Иван отслужи за тях молитва за здраве и успех. На мястото, където днес се намира църквата, преди 20 години свещеникът видял бяла лястовица на надеждата и заради известния разказ на Йордан Йовков избрал там да бъдат построени храмът и приютът. 

Горанов и Несторов дариха на живеещите в приюта в Нови хан агне и голямо количество лакомства и сладкиши за Великден. С дарението си те внесоха повече радост и топлина в душите на обитателите на дома за светлия празник. 

Отец Иван сподели с тях проблемите на приюта и на все повече обедняващите заради кризата хората в страната, с чиито болки той е добре запознат.

Двамата кандидат-депутати поеха ангажимента, дори и да не влязат в парламента, техните инициативни комитети – Инициативен комитет за защита на потребителите и техните граждански права и Инициативен комитет на непротестиращите български студенти от България и чужбина, подкрепен от ТОП 20 на университетите в света, да продължат да оказват съдействие на човеколюбивия отец Иван и неговото голямо семейство. На изпроводяк свещеникът благослови кандидатите и им пожела успех в начинанията.

За по-малко мизерстващи хора и беднотия, за повече работни места ще мобилизират усилията си двамата кандидат-депутати Георги Горанов и Александър Несторов.

Нека всички, които се чувстват българи, помогнат в благородната дейност на отец Иван за реставрирането на храма и в грижата за хората в нужда, като подкрепят двамата кандидат-депутати Горанов и Несторов в името на добруването и благоденствието на сънародниците ни.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини