Last news in Fakti

4 Май, 2013 19:00 17 745 5

Горанов и Несторов: Нека заедно да помогнем на отец Иван от Нови хан!

  • отец иван-
  • нови хан-
  • приют-
  • храм-
  • георги горанов-
  • александър несторов
Горанов и Несторов: Нека заедно да помогнем на отец Иван от Нови хан! - 1
Отец Иван с кандидат-депутатите Георги Горанов (вдясно) и Александър Несторов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Кандидат-депутатите Георги Горанов и Александър Несторов, издигнати от инициативни комитети от 23-ти МИР – София, и подкрепени от Движението за права и свободи, посетиха днес приюта на отец Иван в Нови хан.

В храма отец Иван отслужи за тях молитва за здраве и успех. На мястото, където днес се намира църквата, преди 20 години свещеникът видял бяла лястовица на надеждата и заради известния разказ на Йордан Йовков избрал там да бъдат построени храмът и приютът. 

Горанов и Несторов дариха на живеещите в приюта в Нови хан агне и голямо количество лакомства и сладкиши за Великден. С дарението си те внесоха повече радост и топлина в душите на обитателите на дома за светлия празник. 

Отец Иван сподели с тях проблемите на приюта и на все повече обедняващите заради кризата хората в страната, с чиито болки той е добре запознат.

Двамата кандидат-депутати поеха ангажимента, дори и да не влязат в парламента, техните инициативни комитети – Инициативен комитет за защита на потребителите и техните граждански права и Инициативен комитет на непротестиращите български студенти от България и чужбина, подкрепен от ТОП 20 на университетите в света, да продължат да оказват съдействие на човеколюбивия отец Иван и неговото голямо семейство. На изпроводяк свещеникът благослови кандидатите и им пожела успех в начинанията.

За по-малко мизерстващи хора и беднотия, за повече работни места ще мобилизират усилията си двамата кандидат-депутати Георги Горанов и Александър Несторов.

Нека всички, които се чувстват българи, помогнат в благородната дейност на отец Иван за реставрирането на храма и в грижата за хората в нужда, като подкрепят двамата кандидат-депутати Горанов и Несторов в името на добруването и благоденствието на сънародниците ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой в Bg.

    0 1 Отговор
    Чакам и гледам вече 4 дни, и никаква реакция. Явно хейтърчетата това не ги интерисува . Ако е за някоя друга простотия, веднага щяха да пишат. Но ЧОВЕКЪТ, от години се бори БЕЗКОРИСТНО, за всички онеправдани деца и майки, и понеже получава подкрепата на хора с български имена, НО С БюЛЕТИНАТА на ДПС и всеки се ослушва. Хайде, чакам да видим какво ще ги правим БЪЛГАРСКИТЕ граждани с турско и циганско (роми са за Европа за БЪЛГАРИЯ са ЦИГАНИ) самосъзнание, след като ГЛАСУВАТ РАВНОПРАВНО С НАС И СА РЕДОВНИ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС.






  • 2 някой си

    1 1 Отговор
    Виж какво приятелю , всяка година през м.декември ние от един рибарски форум няколко години подред правим благотворителни акции за този приют ........и не сме търсили популярност .
    http://vbox7.com/play:921a6ed2
    Ето тук можеш да видиш кога можеше да се кандидатираме .
    Сега .....по принцип отец Иван такива като тия двамата ги гони директно от дома - но явно го държат с нещо и в името на дома се е принудил да направи този театър.
    Та с две думи -всички , които са запознати с живота в дома могат да преценят жалкия напън на тези двама смешници да спечелят някой и друг глас на състрадателни хорица !
    Пак ти казвам - често се чуваме с отец Иван , обсъждаме проблеми и тяхното решаване но........тия двамата бас държа , че са отишли за първи път с едничката цел - да станат добрички!

    Смях , смях и ама много смях !
  • 3 Ингемар Стенмарк

    3 1 Отговор
    Турците си правят пропаганда, използвайки отец Иван.
  • 4 Някой в Bg.

    1 0 Отговор
    До някой си:
    ЧОВЕК, шапка ВИ свалям. Влязох във vbox7 и видях какво сте направили. Започнали сте с малко, но от СЪРЦЕ за да постигнете нещо наистина много повече. Макар да не съм рибарин с най-голямо желание бих се включил, защото на тези деца каквото и да дарим, не можем да им дадем нормална семейна(родителска) среда в която те да растат, но поне малко от малко можем да направим така, че те да не се чувстват изоставени. Ако прочетеш коментара ми бих се радвал за някакви координати за следващата ВИ акция да се включа и аз с каквото мога.
  • 5 Познаващ

    0 0 Отговор
    Айде пак лумпени и демагози !!!!!!!!!!!!! Абе господа кандидати къде бяхти Вие през цялото това време докато най различни бюрократи и "доброжелатели" се опитваха и успях по полулегален начин да съумеят да постигнат целите на всички деграданти в тази държава - да издействат разрушаване на единствения приют за бездомни изграден с толкова мъки пак било то и незаконен!!!!!!!!!! Що не си вземете предизборните пачки и да ги раздадета по белия свят пък може и няко да гласува за вас ............случайно, в което ДЪЛБОКО се съмнявам !!!!