Отидете към основна версия

5 438 39

Радослав Бимбалов: Кой се крие зад ужасяващата трагедия в Бургас?

  • бургас-
  • катастрофа-
  • полицаи-
  • мигранти

Ердоган контролира трафика на бежанци към България

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Случилото се тази сутрин в Бургас е ужасяващо. Двама полицаи намериха смъртта си, докато се опитваха да си свършат служебните задължения и да спрат един автобус, пълен до горе с бежанци. Още докато гледах сутринта по телевизията неспирните включвания от мястото на кошмарния сблъсък чух нещо, което тепърва ще набира сила.

Това коментира във "Фейсбук" Радослав Бимбалов.

Една дама, журналист и собственик на сайт, примеси правдивия си иначе гняв с политическа агитация. На крачка от все още прясната кръв, смляната патрулка и струпаните на метри като стреснати животни бежанци, измъкнати от скривалищата на автобуса, тази „журналистка“ си позволи да каже в национален ефир „това нямаше как да се случи преди, когато държавата се управляваше от един друг човек“.

Отвратително е това, което ще се излива в следващите дни, затова да си кажа още сега. По време на фирменото управление на държавата от страна на корпорацията ГЕРБ, под мъдрия контрол на Бойко Борисов, в България бяха изградени и функционират доста добре смазани канали за „внос“ на мигранти. Тези престъпни групи оперират с пряката опека на представители на местната власт, която ВСЕ ОЩЕ е чудесно разделена между ГЕРБ и ДПС. Така че всяко внушение, че ГЕРБ и Бойко Борисов са ни пазили от бежанците, контролирани от Ердоган, е също толкова нелепо както и твърдението, че ГЕРБ и Бойко Борисов ни пазят от комунистите.

За душите на невинно загиналите полицаи и за късмета на натоварените като животни бежанци ще трябва да се молим на един и същ Бог.

* Заглавието е на ФАКТИ

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 71 гласа.

Свързани новини