Отидете към основна версия

5 585 23

"Работя по нов проект". Майчице свята...

  • проекти-
  • стратегии-
  • мисии-
  • момичета

Нека. Без нови проекти няма бъдеще

Снимка: Shutterstock
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Работя по нов проект“ – загадъчно заявява момиче далеч под 30-те, което всъщност никога не е работило.

Този израз нахлу дръзко в общественото говорене преди няколко години като епидемия от нов грип, предхождаща коронавируса. Подобни „проекти“ най-често се оказват смяна на импланти или педикюрист.

Разбира се, изпълнени след дълга вътрешна борба, която е толкова ангажираща, че заслужава да се признае за трудов стаж. Не е като да усвоиш готови пари по европроект. Нека не сме съвсем несправедливи.

За гарнитура и пълно потапяне в обстановката на интервютата с подобни изваяни от природата и хирурзите същества из въздуха се носят „странни вибрации“, „позитивни енергии“ „особена аура“ и подобни малоумия.

Всичко това, разбира се, не е случайно, а е поднесено върху канапе от "стратегии", покрити с шпикована "мисия", решена във "фън-шуй".

Всеки стон, въздишка или друг физиологичен звук на тези персони се анализира детайлно в импровизираните телевизионни курници. Всяка словесна конструкция, произведена от неповторимите прими на нашето време, се ретранслира „ексклузивно“.

Нека. Без нови проекти няма бъдеще. Да не потъваме в блатото на инерцията. Пък и знам, че ще кажете - кисело е гроздето.

Както казваше един чутовен герой от къщата в Нови хан - "стига сме се карали за храна. Хората ще си помислят, че отвън гладуваме..."

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 53 гласа.

Свързани новини