Отидете към основна версия

3 153 22

Капка Тодорова: Тиня и мърляво! А никой от властта, МВР и спецслужбите не проверявал клуб с престъпното наименование SS

  • сс клуб-
  • нотариуса-
  • частен клуб-
  • пропаганда на нацизма-
  • фашизъм-
  • корупция-
  • съдебна система

Това заведение е работило в центъра на столицата на България

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

SS-клубът е такава тиня, че човек не знае може ли да поеме всички тези разкрития. Разбирам хората, че са ошашавени.

А и просто лъсна феодалната система,

в която избирателите са крепостни просто.

Ако мъцнеш срещу властта, те заплашва полицията или прокуратурата, или съдът, както става ясно и както винаги е ставало ясно. Също като ако мъцнеш срещу Пиргов пък те заплашват лекари. Това коментира във "Фейсбук" Капка Тодорова.

И в тоя абсурд има една дреболия, която ми се е забила в съзнанието от кадрите на въпросния клуб. Мърлявата им табелка, която въпреки пачките с 20-, 30- и 100 000 лева, които са си разхвърляли вътре, не са отделили едни 50 лева някой да им почиства табелките с престъпното наименование.

Също и наличието на клуб с табелка SS на пъпа на София, което явно не е впечатлило никого. И което го е измислил някой от тия, дето трябва да преследват употребата на подобни абревиатури.

Обаче кално. Прозорците мърляви. Тротоарът потрошен и неметен,

а колите паркирани наполовината му. Това пред клуба на топ-турбо-елита. Егати и представата за лукс, дето я имат, африканска.

После се сетих за - извинете, ма много ме впечатлява всеки път - лошия зъбен статус на хора от топ-турбо-елита на мафията като Черепа или па на един бивш премиер. Да кажеш, че нямат пари и зъболекарските услуги са скъпи, разбирам.

Ма да се замерят едни други с милиони и милиарди, да се гърмят и да си залагат бомбиа, а да ги е страх да си оправят зъбите...

И да си почистят табелката....

А ако си топ-турбо-професор лекар, па вземи се погрижи малко за размера на шкембака си от чисто медицински подбуди, не друго. Извинете майн френч, обаче е нелепо. Гащническа работа, мафия от гащници е тва.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 47 гласа.

Свързани новини