Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 20:50 3 106 22

Капка Тодорова: Тиня и мърляво! А никой от властта, МВР и спецслужбите не проверявал клуб с престъпното наименование SS

  • сс клуб-
  • нотариуса-
  • частен клуб-
  • пропаганда на нацизма-
  • фашизъм-
  • корупция-
  • съдебна система

Това заведение е работило в центъра на столицата на България

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

SS-клубът е такава тиня, че човек не знае може ли да поеме всички тези разкрития. Разбирам хората, че са ошашавени.

А и просто лъсна феодалната система,

в която избирателите са крепостни просто.

Ако мъцнеш срещу властта, те заплашва полицията или прокуратурата, или съдът, както става ясно и както винаги е ставало ясно. Също като ако мъцнеш срещу Пиргов пък те заплашват лекари. Това коментира във "Фейсбук" Капка Тодорова.

И в тоя абсурд има една дреболия, която ми се е забила в съзнанието от кадрите на въпросния клуб. Мърлявата им табелка, която въпреки пачките с 20-, 30- и 100 000 лева, които са си разхвърляли вътре, не са отделили едни 50 лева някой да им почиства табелките с престъпното наименование.

Също и наличието на клуб с табелка SS на пъпа на София, което явно не е впечатлило никого. И което го е измислил някой от тия, дето трябва да преследват употребата на подобни абревиатури.

Обаче кално. Прозорците мърляви. Тротоарът потрошен и неметен,

а колите паркирани наполовината му. Това пред клуба на топ-турбо-елита. Егати и представата за лукс, дето я имат, африканска.

После се сетих за - извинете, ма много ме впечатлява всеки път - лошия зъбен статус на хора от топ-турбо-елита на мафията като Черепа или па на един бивш премиер. Да кажеш, че нямат пари и зъболекарските услуги са скъпи, разбирам.

Ма да се замерят едни други с милиони и милиарди, да се гърмят и да си залагат бомбиа, а да ги е страх да си оправят зъбите...

И да си почистят табелката....

А ако си топ-турбо-професор лекар, па вземи се погрижи малко за размера на шкембака си от чисто медицински подбуди, не друго. Извинете майн френч, обаче е нелепо. Гащническа работа, мафия от гащници е тва.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пич

    55 2 Отговор
    Не обичам да съм груб , но сега , след като разбрахме , че всички всичко са знаели , възниква въпросът - За К.ли ме държаха , та не арестуваха всички , за който знаят ???!!!
  • 3 то го пази патрулка бе моме

    56 2 Отговор
    бандит методиев мълчи упорито
  • 4 По зле от Адолф Хитлер е

    59 0 Отговор
    Здраво Нацисти, не е истина просто и полицаите им подражават! Магистрати и SS!?
  • 5 ВКК

    51 3 Отговор
    Почти никой в България не си върши работата както трябва, всичко е на самотек!
  • 6 обективен

    44 0 Отговор
    А най-голямата грешка на клуба е , че фенерите не са червени ,защото на веселите улички са точно такива , но пък тук се е плащало в хилядни !!
  • 7 тома

    62 0 Отговор
    Всичко това показва какъв батак е цялата държава от политици ченгета съдии и прокурори.Коза ностра трева да пасе спрямо тези юнаци
  • 8 Защо?

    34 1 Отговор
    Ако беше всичко образцово, мръсотията в душите и действията щеше да е фрапиращо видима, а така, част от пейзажа, маскировка.
  • 9 Анонимен

    37 1 Отговор
    А КОЙ какво да провери? Навсякъде се знае за зависимостите но обикновените полицай дори не смеят да се обадят въпреки че всичко се знае особено в по малките населени места.... Трябва да се случи нещо ненормално и тогава всички почват да говорят. Та какво стана с убийството на Милен Цветков. Още ли ще точат делото да измъкнат дрогираното синче........

    Коментиран от #17

  • 10 ТаУмВзе

    23 6 Отговор
    Въпросчета към краварското Посолство ли? Смех да е.
  • 11 провинциалист

    6 14 Отговор
    Никаква идея какъв е тоя клуб. От текста също не става ясно. Ако е само съвпадение с абревиатурата, язък за половината минута живот, отделена за четене. Ефектът ще е като мъгливо ритане срещу надписите ATM над банкоматите (всички автолюбители със стикер Fake taxi на колата знаят какво имам предвид).
  • 12 коки 75

    22 2 Отговор
    Отлична статия!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
  • 13 Само антимафиот N 1 в

    20 2 Отговор
    света в момента, Никола Гратери, може да ги разпердушини (както го направи с Коза ностра и Ндрангета). Затова ги е страх, да не вземе някой от ПП-ДБ да го покани (по европейска линия).
    Разбиването на българската ОПГ и опандизването на тулупа, свинята, тюфлека, бюрека, каскета, фактурата, инкасатора... (това са все "политици"...).
  • 14 Абе ей,

    19 0 Отговор
    не разбрахте ли че всичкото кот-ило е вързано като свински черва, дали магистрати, полиция или прокуратурата. Координаторите са важни, траквайте им ГСМ-а от провайдерите, и ще видите къде е заровено кучето.
  • 15 Фашаги

    12 2 Отговор
    Фашаги
  • 16 Мдаа

    18 1 Отговор
    много шум за нищо, в България първо гърмят престъпника, после почват делата срещу него хихихи.
  • 17 Прав си,

    13 0 Отговор

    До коментар #9 от "Анонимен":

    "Навсякъде се знае за зависимостите но обикновените полицай дори не смеят да се обадят въпреки че всичко се знае особено в по малките населени места" - това е така, защото не са Полицаи и Професионалисти, а защото са милиционери и мижитурки, назнячени не след Спечелен конкурс, а защото жените/майките/сестрите им "правят като вятъра" на някой власт имащ. Така е от комунистическо време.
  • 18 123456

    12 4 Отговор
    Тая кво се прави на 5ст - тоя клуб от 2 години не работи и всички компютри и камери и флашки -млашки са подменени . Всички "дебели отпечатъци " са почистени и като нищо накрая са пуснали вътре деца и тиинове да си направят купоните и да наръсят косми. Хардовете пазят 2 години снимки на мишките вътре и на пешеходците по тротоарите . И на никой не му пука за външна показност ... стъклата били прашни... леле майко .. ще лаят по телевизиите две седмици, после един месец ще правят експертиза на фалшименто хард-дискове и камери и ще кажат - нищо, НИ-ЩО ! НЯ-МА! Аре , бачкайте роби !
  • 19 граф Монте Кристо

    9 2 Отговор
    Какво чудно има тука,който може го може,и да си направи клуб на НСДАП(партия нацИ),или ГЕСТАПО,КРИПО,ЗИПО И Т.Н. Представете си ,че тия маняци искат да се вживеят като есесовци,абверовци или от РСХА,ОТ ВЕРМАХТА,щурмбанфюрер и пр.,интерактивни игрички,като масоните.Не е толкова невинно,тъй като фашизма се завръща и по такива неведоми пътища.
  • 20 Колко точно

    10 1 Отговор
    българската демократична действителност....Жалко...!
  • 21 сащ е война

    9 2 Отговор
    От посолствоТО лекичко ни плъзгат по укро-нацисткия наклон
  • 22 Никой

    2 3 Отговор
    Какво му е но името?
    клуб "SS"-съдебна система.!