Отидете към основна версия

2 738 64

Гамизов: Не са вярвали (мъртвите идеалисти), че България ще е последна във всичко, освен в краденето и корупцията

  • стефан гамизов-
  • идеалисти-
  • българия-
  • последна-
  • крадене-
  • корупция

Няма смисъл да се сещате днес за някакви идеалисти измрели за народа си, ако ще продължавате да приемате над вас да властват Борисов, Пеевски и такива като Асен Василев, които уж ни пазели от копейки, корнели и всякакви подобни, докато са марионетки на руснаци и свързана с близкото минало (вероятно и сега) западна корпоративна престъпност

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма смисъл да се сещате днес за някакви идеалисти измрели за народа си, ако ще продължавате да приемате над вас да властват Борисов, Пеевски и такива като Асен Василев, които уж ни пазели от копейки, корнели и всякакви подобни, докато са марионетки на руснаци и свързана с близкото минало (вероятно и сега) западна корпоративна престъпност.
Те (идеалистите) не са измирали с идеята, че начело на българите ще са крадливи психопати и социопати ограбващи като зъл башибозук народа си, докато слугуват на руснаци, ислямисти и крадци от Запад дошли чули, че може да се изнасилва безнаказано цяла нация и държава.
Нито са вярвали (мъртвите идеалисти), че България ще бъде последна във всичко, освен в краденето и корупцията, както и ще се превърне в притегателен център за изметта на Европа и кръстопътен хан за всякакви световни разбойници.
Радвайте се на тази неделя, защото другата 35% от българите ще се замъкнат робски да гласуват за изнасилвачите на живота им и вместо бунт за свобода и правото да не ги третират като скотове ще се преклонят най-ниско пред убийците си в робска низост и безумство.
Ще наведат поглед и ще започнат да се влачат, защото им били казали, че трябва да гласуват, но пропуснали да им кажат, че когато нямаш избор си все едно на избори в Северна Корея или Русия.
Разликата е, че в България само узаконяваш правото на грабеж и терор на превзелите държавата организирани престъпни групи, които нямат нищо общо с партии, но имат много общо с организираната престъпност.
Но нищо!
Все трябва да има и една напълно провалена държава в Европа, която да е лош пример за всичко, за да може другите да се кръстят и да се плашат взаимно с думите:
“Само да не сме като българите и да не станем като България!”

Коментарът е публикуван на Фейсбук страницата на автора

Поставете оценка:
Оценка 4 от 63 гласа.

Свързани новини