Отидете към основна версия

3 032 22

Гамизов: Публичната агония в парламента продължава, но това не пречи на кражбите и корупцията

  • стефан гамизов-
  • публична агония-
  • парламент-
  • кражби-
  • корупция

В парламента се обсъжда истерично, че можело да се дадат на Украйна няколко десетки милиона евро, но никой не казва, че Турски Поток ни донесе преки загуби от 2 милиарда евро и ни държи на страната на руската диктатура финансирайки войната в Украйна - дотук почти 30 милиарда евро от началото на 2022 година досега

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Публичната агония в парламента продължава, но това не пречи на кражбите и корупцията.
Докато ви заливат с просташките изпълнения на тестовата партия на Румен Радев със смешното име Величие, а Пеевски ни осигури невиждан турски сериал, кражбите и корупцията ускоряват до светлинна скорост.

Вчера фармацевтичната организирана престъпност си подсигури стотици милиони инжекция от държавата, а организираната престъпност в енергетиката се кани да открадне през август-септември 1 милиард лева.
В парламента се обсъжда истерично, че можело да се дадат на Украйна няколко десетки милиона евро, но никой не казва, че Турски Поток ни донесе преки загуби от 2 милиарда евро и ни държи на страната на руската диктатура финансирайки войната в Украйна - дотук почти 30 милиарда евро от началото на 2022 година досега.
Но не сте виновни вие за това.
Основните виновници са големите медии, които лъжат, манипулират и прикриват истината, за да може всичко да е както сега!

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 64 гласа.

Свързани новини