Отидете към основна версия

35 136 17

Загубите на Владимир Кличко (ВИДЕО)

  • владимир кличко-
  • бокс-
  • загуби-
  • кубрат пулев-
  • кобрата

Ще успее ли Пулев да нанесе четвърта загуба на Кличко?

Снимка: БТА/ AP

Тази вечер Владимир Кличко и Кубрат Пулев ще се изправят един срещу друг в мач, очакван от милиони фенове по целия свят. Носителят на световната титла в тежка категория е смятан за фаворит от едни, но други виждат в лицето на българина новия шампион.

Очаква се в зала „О2“ в Хамбург близо 16 хиляди души да наблюдават на живо срещата, която ще покаже кой е по-достоен за пояса на световния шампион. На Кобрата със сигурност няма да му е лесно, но в никакъв случай няма и да е невъзможно.

Цяла България е зад гърба му, а самият той изрази увереност, че ще зарадва своите фенове. Пулев е на професионалния ринг от 2009 година, като до този момент е записал 20 победи от 20 срещи. Кличко, от своя страна, се състезава професионално от 1996 година, като има 62 победи и 3 загуби.

Първото поражение на украинеца е от американеца Рос Пюрити, който през 1998 година надвива Кличко с технически нокаут след намеса на треньора му, който иска прекратяване на двубоя. Пет години по-късно Кори Сандърс сваля украинеца в нокдаун, а през 2004 година Леймън Брюстър наняса последната загуба на Кличко. Победата му идва в петия рунд с нокаут.

Вижте видео от загубите на Кличко: 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • От „осанна“ до „разпни го“ за Кубрат Пулев

    Мачът за световната титла между Владимир Кличко и Кубрат Пулев несъмнено бе спортна тема номер 1 през последните седмици. Двубоят между украинския ...
    21.11.2014
    27 106
    33
  • И ние подкрепяме Кубрат Пулев

    И Факти.бг се включи в кампанията за подкрепа на Кубрат Пулев в днешния му мач срещу Владимир Кличко. Ние оставихме нашето пожелание върху спец ...
    15.11.2014
    4 131
    1