Отидете към основна версия

18 544 63

Кобрата след завръщането си: Кличко не заслужава уважение

  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • владимир кличко-
  • бокс-
  • уважение

Пулев раздаде десетки автографи на феновете си, дошли да го посрещнат на Летище София

Снимка: БТА/ AP

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се завърна в България, след като снощи бе нокаутиран от световния шампион Владимир Кличко в Хамбург. Пулев заяви, че съперникът му не заслужава никакво уважение и скоро ще даде специална пресконференция.

„Искам да благодаря на цяла България, че беше с мен. Благодаря и на хората, които дойдоха от всички краища на света до Хамбург, за да ме гледат и подкрепят. Доказахме, че българите сме единен и топъл народ”, сподели Кубрат Пулев.

„Имам аркада, това не е художествена гимнастика. Продължавам да се развивам, продължавам да се уча. Животът е едно училище, боксът също. Много хора казват „горе главата” – тя по-нагоре няма къде да е”, сподели още Кобрата.

„След мача си спах нормално. Не е лесно да се бориш сам срещу една такава огромна империя и мафия. Смея да твърдя, че по-голямата част от публиката в залата беше българска. Имах чувството, че си играех в България. Това ми помогна”, заяви боксьорът, допълвайки, че едва ли Кличко ще му даде реванш.

„Тепърва ще правим анализи, но има и късмет в бокса. Нямам уважение към Кличко, той не го заслужава. Уважавам всеки един нормален човек, но той не заслужава уважение”, завърши Пулев.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини