Отидете към основна версия

27 077 33

От „осанна“ до „разпни го“ за Кубрат Пулев

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • владимир кличко-
  • кобрата-
  • коментари-
  • мнения-
  • читатели

Вижте някои от най-запомнящите се коментари преди и след мача от читателите на Факти.бг

Снимка: БТА

Мачът за световната титла между Владимир Кличко и Кубрат Пулев несъмнено бе спортна тема номер 1 през последните седмици. Двубоят между украинския боксьор и Кобрата предизвика огромен интерес, а в деня на срещата хиляди българи подкрепиха сънародника ни в зала „О2” в Хамбург.

Пулев бе нокаутиран в петия рунд, но самият факт, че се би срещу Кличко, е достоен за уважение. След завръщането си в България Кобрата заяви, че „Кличко не заслужава уважение”, а в немския град употреби думата „мафия”.

След като се прибра у нас българинът честити победата на Кличко в социалните мрежи, заявявайки, че украинецът е имал късмет. „Честито на Владимир Кличко! Късметлия е, че допуснах елементарни грешки, заради които загубих. Той обаче, като боксьор и световен шампион на четири федерации, така и не пожела да се подложи на допинг контрол преди мача. Затова, колкото и да е добър и какъвто и шампион да е, няма как да заслужи уважението ми. Въпреки всичко би му направило чест, ако ми даде реванш“, написа Кобрата. 

Представянето на боксьора ни, както и неговите думи след загубата, предизвикаха вълна както от положителни, така и негативни коментари в интернет. Читателите на Факти.бг разпалено коментираха преди, по време, и след мача изявите на родния боксьор. Ето обобщение на най-запомнящите се и колоритни мнения и коментари:

Mediator37: „След като надъни с лакът в главата нашия боксьор, Кличко може с пояс по кикбокс да се окичи”.

Ура за 1: „Браво, г-н Пулев! Според мен загубихте заради лоша тактика, но вие накарахте цяла България да ви гледа – жени, мъже, деца, баби и дядовци. Браво!”

Иван Николов: „Давай Кубрат, убий ги на Евровизия”

Гост: „Не всеки ден се случва българин да е претендент за световната титла при професионалистите. Това да не ви е кварталната кръчма, пред която се бият всеки ден. Трябва да сме горди, че имахме претендент за световната титла”.

RITANA: „Ако Пулев беше издържал до 12-ия рунд, щеше да влезе в книгата на Гинес като българина с най-много нокдауни в историята на бокса. Чарли Чаплин се би по-добре на ринга”.

Гого: „Онзи Кличко като е толкова отворен защо бяга от допинг проби като дявол от тамян? Това е все едно някой с Порше да се дърпа с Жилулка”.

Скар фейс: „Кличко стоеше като истински войн, а нашият като кръчмарски кютекчия”.

Иван Николов: „Пулев иска реванш. Къде? В Биад или Син Сити?”

Fen: „Кобрата заслужава уважение само заради това, че стигна дотам. Вместо да му се радвате и да го поздравите, вие го храните. Може би наистина ще е по-добре да започне да излиза с немското знаме...”

Кирил Рилски: „Кубрат е национален герой! Той се боксира мъжки, без страх от Кличко, и загуби достойно! А това, че „шампионът” не се подлага на допинг тест, говори само по себе си и е показателно колко „шампион” е украинеца.”

Торашко: „Истината е че, Кличко е световна класа. Видя се , че можеше още в първия рунд да го нокаутира, но явно заради публиката остави Кубрат да продължи. Съжалявам за тази загуба, но всяка жаба да си знае гьола”.

Красо Зелето: „Кличко излезе като травестит на ринга – мъжка сила и женска злоба”.

Кромаза: „Зад този украинец стои индустрия, залагания, черно тото и мафиотски структури за милиарди долари. Цяла армия юристи работи за него, за да може да прави каквото си иска необезпокояван. Изводът за нашия Кубрат е, че колкото и да си добър, само с тренировки и мускули в така наречения „голям” спорт не става - искат се и пари и много други далавери”.

Любител: „Нашият си показа истинския характер на тъмен балкански субект! Направо ме хвана срам като му слушах изказванията след мача. Как може никой за толкова години да не го е научил на спортментство?”

Абв: „Илюминатите са виновни за загубата на Пулев”.
Living in a box: „Всяка заблуда си има своя край”.

Майна: „Аз лично съм благодарен на Пулев за емоциите, които изпитах, и гордостта и самочувствието, които ми даде”.

Shmeker: „Аз гледах точно 5 минути от мача. Видях как взеха да се прегръщат от първата секунда и ми стана тъпо. По-добре да си пуснеш Роки, за да гледаш бокс”.

Joro: „Нашият мислеше и се движеше като кулокран. Иначе е сърцат много и носи на бой. Трябва да се гордеем с него”.

Доло Кличко: „Путин ще отмъсти за Кубрат”.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини