Отидете към основна версия

1 035 0

Бащата на Рууни отрече за залаганията

  • рууни-
  • капело-
  • манчестър юнайтед

Бащата на Уейн Рууни категорично отрече да е свързан с незаконни залагания

Рууни младши и Рууни старши ©ЕРА/БГНЕС

Уейн Рууни старши беше арестуван в дома си в Ливърпул по подозрение, че е замесен в незаконни залагания. Осем други души, включително и чичото на звездата на Манчестър Юнайтед Ричи, също бяха арестувани по подозрение за същото престъпление.

Акцията е свързана с мач от Висшата лига на Шотландия между Мадъруел и Хартс, който се игра на 14 декември миналата година. Двубоят завърши с победа за Хартс с 2:1, а днес бе арестуван и футболиста на Мадъруел Стив Дженингс, който получи червен картон в срещата.

Междувременно Рууни младши е заявил на Фабио Капело, че е спокоен и готов за игра при гостуването на Черна Гора днес в европейската квалификация, въпреки ареста на баща му, съобщава БГНЕС. "Той ми каза, че няма никакви проблеми. Уейн е убеден, че това, което се случи, не представлява проблем за него", обяви Капело, чийто тим ще си осигури класиране в Полша и Украйна при добър резултат в Черна Гора.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Бащата на Рууни арестуван

    Арестът е направен днес при съвместна операция на полицията в Мърсисайд и Комисията по хазарта. Акцията е свързана с мач от Висшата лига на Шотланд ...
    06.10.2011
    1 082
    0