Last news in Fakti

6 Октомври, 2011 17:07 1 081 0

Бащата на Рууни арестуван

  • рууни-
  • мърсисайд

Бащата на нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е бил арестуван в дома си в Ливърпул по подозрение, че е замесен в незаконни залагания, съобщават медиите на Острова

Бащата на Рууни арестуван - 1
©ЕРА/БГНЕС

Арестът е направен днес при съвместна операция на полицията в Мърсисайд и Комисията по хазарта. Акцията е свързана с мач от Висшата лига на Шотландия между Мадъруел и Хартс, който се игра на 14 декември миналата година. Двубоят завърши с победа за Хартс с 2:1, а днес бе арестуван и футболиста на Мадъруел Стив Дженингс, който получи червен картон в срещата. По време на днешната операция са били задържани общо девет души, съобщава БГНЕС. По непотвърдена информация сред арестуваните са бащата и чичото на Рууни - Уейн и Ричи. В момента полицията разпитва задържаните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА