Отидете към основна версия

565 0

Дрогба: Не ме е страх от конкуренцията

  • дидие дрогба-
  • челси-
  • фернандо торес
©ЕРА/БГНЕС

"Преговарям за нов договор с Челси", разкри звездата на лондончани Дидие Дрогба пред "Екип". Африканецът има контракт с Челси до следващото лято и все още не се е обвързал с клуба за времето след това. Дрогба, който се възстановява от операция на ръката в момента, предпочита нов двугодишен договор, докато английският тим настоява за едногодишен.

Бъдещето на 33-годишният играч в Челси бе обект на спекулации през лятото, след като Фернандо Торес бе избран за титулярен нападател, а в отбора дойдоха Ромелу Лукаку от Андерлехт и завърналият се от наем в Болтън Даниел Стъридж, съобщава БГНЕС. Дрогба обаче не е обезпокоен от конкуренцията и е сигурен, че може да си спечели нов договор. "Преговорите започнаха. Всеки знае какво искам", сподели нападателят. "Не ме е страх от конкуренцията. Винаги е имало такава тук с Гудьонсен и Шевченко", добави той.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Милан искат под наем Дрогба

    Наставникът на Милан Масимилиано Алегри е по следите на нападателя на Челси Дидие Дрогба, като иска да го привлече в Милано през януари. Въпреки от ...
    08.11.2011
    648
    0