Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 13:26 557 0

Дрогба: Не ме е страх от конкуренцията

  • дидие дрогба-
  • челси-
  • фернандо торес
Дрогба: Не ме е страх от конкуренцията - 1
©ЕРА/БГНЕС

"Преговарям за нов договор с Челси", разкри звездата на лондончани Дидие Дрогба пред "Екип". Африканецът има контракт с Челси до следващото лято и все още не се е обвързал с клуба за времето след това. Дрогба, който се възстановява от операция на ръката в момента, предпочита нов двугодишен договор, докато английският тим настоява за едногодишен.

Бъдещето на 33-годишният играч в Челси бе обект на спекулации през лятото, след като Фернандо Торес бе избран за титулярен нападател, а в отбора дойдоха Ромелу Лукаку от Андерлехт и завърналият се от наем в Болтън Даниел Стъридж, съобщава БГНЕС. Дрогба обаче не е обезпокоен от конкуренцията и е сигурен, че може да си спечели нов договор. "Преговорите започнаха. Всеки знае какво искам", сподели нападателят. "Не ме е страх от конкуренцията. Винаги е имало такава тук с Гудьонсен и Шевченко", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА