Отидете към основна версия

1 938 13

ЦСКА празнува 70-годишен юбилей!

  • цска-
  • юбилей-
  • празненства-
  • ганчев-
  • годишнина-
  • легенди-
  • фенове

"Червено" море заля Борисовата градина

Фенове на ЦСКА превзеха района на Орлов мост и Борисовата градина. "Червените" празнуват 70-годишен юбилей, а още от сутринта привържениците участват в различни инициативи. Днес двата клуба ЦСКА - ЦСКА-София и ЦСКА 1948, празнуват юбилея на славния "армейски" клуб.

Празникът за ЦСКА започна още от снощи, когато фенове на тима запалиха факли на "Орлов мост", за да посрещнат 70-годишнината на своя любим клуб. Днес на "Армията" се проведоха различни инициативи, свързани с юбилея. Изигра се детски футболен турнир, както и още един демонстративен, в който ветераните на ЦСКА надвиха тима на военните.

Сутринта ръководството на клуба получи плакет с Почетен знак от президента на Република България Румен Радев по повод 70-годишнината от създаването на отбора и за значим принос в развитието на българския спорт и спортната слава на страната.

Гриша Ганчев се появи в Борисовата градина и се снима с клубни легенди и фенове, а преди броени минути привърженици в червено засипаха националния стадион. Там празненствата вече започнаха от 18:00 ч., като кулминацията е след 2 часа. Ганчев, пожела на “червените” фенове да са здрави и да отстояват любовта си. На стадион “Българска Армия” изненадващо пристигна и контузеният вратар на Лудогорец - Владислав Стоянов.

Младоженци дори сключиха брак на терена на "Българска армия".

"Навръх 70-годишния юбилей на ЦСКА, двама влюбени си казаха "ДА" на "Армията". Диана и Велизар Драгомирови сключиха граждански брак на стадиона - мястото, на което се запознават преди 8 години. Тогава започва тяхната приказка, а днес те си обещаха да се обичат до края на живота си и все така яростно да подкрепят любимия отбор.

Преди точно година - на 69-ия рожден ден на червените, Велизар предлага брак на своята любима Диана, а от днес те вече са семейство Драгомирови. Двамата не пропускат мач на отбора - както на "Армията", така и при гостуванията на тима ни.", пишат от cska.bg.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини