Отидете към основна версия

2 180 3

Бирсент Карагарен изуми: Черна гора-България беше доста приятен за гледане мач

  • българия продължава без победа-
  • равен с черна гора-
  • евро 2020-
  • бирсент карагерен

Футболистът на Локомотив (Пловдив) направи своя дебют за националния отбор на България

Снимка: БГНЕС/АРХИВ Лудогорец-Локомотив (Пловдив)

Дебютантът за българския национален тим по футбол Бирсент Карагарен направи странен коментар след снощното нулево равенство с Черна гора в европейска квалификация. Според Карагарен мачът е бил приятен за наблюдаване, а късметът е обърнал гръб на неговите съотборници.

''Мисля, че беше доста приятен мач за гледане. Имаше доста положения, особено за нас. Това е футболът, когато нямаш късмет, понякога не се получават нещата. Трябваше да вкараме гол, тогава може би щяха да дойдат вторият и третият. Бяхме по агресивният отбор, желаехме повече победата, но късметът не бе на наша страна. Може би много малко не ни достигна да победим'', заяви Бирсент Карагарен.

''Тежко е и за нас, че нямаме победа. За феновете е тежко, но за нас още повече. Трябва малко време и търпение, успехите ще дойдат. Мисля, че през баражите за Лигата на нациите, шансовете ни са по-големи. Ние сме България и трябва да играем във всеки мач за победа. Очаква ни много тежък мач срещу Англия, ще дадем всичко от себе си, за да спечелим нещо от този мач'', каза още офанзивният футболист на Локомотив (Пловдив)

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини