Last news in Fakti

12 Октомври, 2019 12:50 2 172 3

Бирсент Карагарен изуми: Черна гора-България беше доста приятен за гледане мач

  • българия продължава без победа-
  • равен с черна гора-
  • евро 2020-
  • бирсент карагерен

Футболистът на Локомотив (Пловдив) направи своя дебют за националния отбор на България

Бирсент Карагарен изуми: Черна гора-България беше доста приятен за гледане мач - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ Лудогорец-Локомотив (Пловдив)

Дебютантът за българския национален тим по футбол Бирсент Карагарен направи странен коментар след снощното нулево равенство с Черна гора в европейска квалификация. Според Карагарен мачът е бил приятен за наблюдаване, а късметът е обърнал гръб на неговите съотборници.

''Мисля, че беше доста приятен мач за гледане. Имаше доста положения, особено за нас. Това е футболът, когато нямаш късмет, понякога не се получават нещата. Трябваше да вкараме гол, тогава може би щяха да дойдат вторият и третият. Бяхме по агресивният отбор, желаехме повече победата, но късметът не бе на наша страна. Може би много малко не ни достигна да победим'', заяви Бирсент Карагарен.

''Тежко е и за нас, че нямаме победа. За феновете е тежко, но за нас още повече. Трябва малко време и търпение, успехите ще дойдат. Мисля, че през баражите за Лигата на нациите, шансовете ни са по-големи. Ние сме България и трябва да играем във всеки мач за победа. Очаква ни много тежък мач срещу Англия, ще дадем всичко от себе си, за да спечелим нещо от този мач'', каза още офанзивният футболист на Локомотив (Пловдив)


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Бълъков

    6 0 Отговор
    Недей да гледаш ми поиграйте малко
  • 2 fen

    4 7 Отговор
    ми мача действително беше доста приятен и нащте стояха доста добре това че не се стигна до гол донякъде беше късмет и Стоичков казва , че понякога требва и малко късмет , стига сте плюли по нащте момчета дайте малко шанс и на Балъков аз вярвам в него и се надявам че той ще направи добър отбор, сега започва те други забиха национала в земята сега той им бере плодовете
  • 3 Тцтц

    1 0 Отговор
    Балъков за съжаление твърдо оправдава името си. По-недоказал се в клубно ниво треньор не е бил пробутван за национален.