Last news in Fakti

12 Октомври, 2019 10:45 1 640 8

Краси Балъков демонстрира завиден оптимизъм след хикса с Черна гора

  • българия без победа-
  • балъков-
  • оптимист-
  • след хикса с черна гора-
  • евро 2020

Доволен съм от желанието за победа и себераздаването, заяви Баълков

Краси Балъков демонстрира завиден оптимизъм след хикса с Черна гора - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер Красимир Балъков демонстрира необясним оптимизъм след края на квалификационната среща за Евро 2020 срещу Черна гора завършила наравно 0:0 в Подгорица.

Това бе 10-и пореден мач, в който отборът България не успява да завоюва победа.

''Показахме характер, искахме на всяка цена да победим. През втората част имахме спад за около 15 минути, но до края на двубоя искахме повече победата. За жалост не успяхме да си реализираме шансовете. Аз мисля, че направихме добра крачка напред", заяви националният селекционер Красимир Балъков.

''Виждате, че искахме да победим на всяка цена. Това се видя и от формацията и момчетата, които бяхме избрали. През второто полувреме за съжаление не влязохме в ритъма добре и трябваше да правим смени, за да върнем отново контрола в средата'', продължи анализа на мача той.

''Попето играе на същата позиция и в клуба си. Идеята беше да имаме по-добро притежание на топката и да имаме по-добри идеи в средата. Доволен съм от желанието за победа и себераздаването. Доволен съм от всички, които играха днес'', коментира още Балъков.

''Марселиньо и Вандерсон дадоха много, но противника ни изненада с пасивността си и сгъстените пространства между линиите. Това ни затрудни'', добави бившият полузащитник.

''Това е една малка светлинка в тунела. С всяка точка или 3 се добива самочувствие и се надявам срещу Англия да се справим добре. Във футбола нищо не е невъзможно. Такива срещи като днешната са добри за моментите през март, когато ще дойдат истинските мачове'', завърши селекционерът ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ynd

    6 5 Отговор
    Прав е, при тези качества на футболистште в БГ е максимум.
  • 2 Алфа Вълкът

    7 3 Отговор
    Балъкът си е балък!
  • 3 Комарджията

    6 0 Отговор
    Очаква се при така "кофти" стек ли те СЕ обстоятелства (снощната загуба на Англия) следващия мач "срещу нас" да дадат Всичко от себе си! Съответно да НИ размажат!!!
  • 4 Жоро

    10 0 Отговор
    Срам и резил свършиха ли българите та играят 3 новите българи.Повече няма да гледам тази пародия.
  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 1 Отговор
    Балъков, не се самозаблуждавай! По психологични причини провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.
  • 6 Браво лъвове

    4 0 Отговор
    Направо герои, надскочиха десет пъти възможностите си и с много късмет не паднаха!
  • 7 Знайко

    1 0 Отговор
    Ми тобаснословната му заплата тече що да не е оптимист ?! Всеки ден, всяка хилядарка е спечелена... Ще граби докато може и като спре да може просто ще си бие камшика.
  • 8 Оня

    0 1 Отговор
    Затваряте кочината. България,Спорт,Футбол са все несъвместими неща.
    Някога можехме защото самочувствието ни е било друго. Защото имаше неща като достойнство , чест и самочувствие. Имаше гордост и непримирение. Имаше мъже... Рибата мирише от към главата. А главата всички знаят къде е. БФС ,Правителство ,Министерство на спорта и прочие . То държавата е гола вода а от там и българският спорт и футбол... Революция трябва. Тотална смяна ...защото сега цари лицемерие наречено за по удобно демокрация.