Отидете към основна версия

2 329 14

Националният селекционер Дерменджиев: Момчета имаха желание...

  • българия-
  • загуба от парагвай-
  • контрола-
  • 0:1-
  • мнението на георги дерменджиев

Опитният специалист беше спокоен след загубата от Парагвай

Снимка: ФАКТИ

Националният селекционер на България Георги Дерменджиев довери след загубата от Парагвай с 0:1 в контрола, че вижда позитивни неща в представянето на националния ни отбор.

Ето какво заяви опитният специалист след края на мача:

''Като двубой - определям го като едно сравнително добро ниво. Парагвай е отбор с висока класа. В играчите има много напрежение. Искам то да спадне, защото от тези 90 минути имаме и добри моменти, в които и гол можеше да отбележим. Резултатът е негативен, но това е реалността'', започна Георги Дерменджиев.

''Искам да говоря за положителните елементи. Момчетата имаха желание, но бяха много припряни и се стигнаха до непредизвикани грешки'', продължи той.

''Аз и екипът ми ще се опитаме да вдъхнем самочувствие в играчите преди баражите. Гледам сериозно и на този мач, и на този срещу Чехия. Мисля, че има доза промяна в желанието за игра и победа. Играчите също искат да се представят добре и да побеждават, Моментът е труден, но трябва с много интелект да подходим'', заяви още специалистът.

''Чехия е съвсем различен противник, така че е реално да има промени в състава. На първо място си пожелавам националният отбор да има една победа'', завърши новият национален селекционер на България.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.

Свързани новини