Отидете към основна версия

3 359 5

Конър Макгрегър търси бой с Каубоя

  • конър макгрегър-
  • доналд серони-
  • мма

Очаква се бившият шампион да се бие с Доналд Серони, но все още няма нищо потвърдено

Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Конър Макгрегър сподели, че бойният атлет не се връща в UFC заради парите и предполагаемият двубой с Доналд Серони - Каубоя вероятно ще се случи. Дългоочакваното завръщане на ирландеца в UFC е насрочено за 18-ти януари.

Очаква се бившият шампион да се бие с Доналд Серони, но все още няма нищо потвърдено. Мениждърът Оди Атар обаче сподели, че преговорите са обещаващи.

"Бих казал, че напредваме с преговорите. Срещнахме се с неговия отбор и поддържаме добра комуникация. Надявам се да можем да обявим битката в близките седмици."

Самият Макгрегър беше споделил преди време, че иска да се бие 3 пъти през 2020-та. Атар подкрепи желанието на своя боец и заяви, че то не идва от нуждата от още пари, а по-скоро "The Notorious" иска да бъде активен и да докаже, че е най-добрия.

"Вижте в периода, в който печелеше битки - тогава той се биеше често. Не се биеше по веднъж в годината, биеше се по-често и беше активен. Вече не му се налага да се бие за пари. Той се стреми към величие и си мечтае за неща, които никой друг не би постигнал. И сега той отново прави точно това."

Макгрегър не е стъпвал в октагона, откакто бе победен от настоящия шампион в леката категория, Хабиб Нурмагомедов през октомври 2018-та.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Конър Макгрегър иска бой с Хорхе Масвидал

    Президентът на UFC Дейна Уайт призна, че бившият световен шампион Конър Макгрегър изявява желание да се срещне с Хорхе Масвидал. Подобен сблъсък обаче ...
    10.12.2019
    1 597
    2
  • Хълк ще се бие с голи ръце

    Саяд Гариби, който е по-известен в социалните мрежи като Иранския Хълк е подписал сделка с BKFC и ще се бие с голи ръце. Гариби е висок 1.88 см. и теж ...
    19.11.2019
    7 993
    8
  • Задържаха над 20 души на боен турнир

    Полицейските власти арестуваха повече от 20 човека по време на боен турнир. Надпреварата в Москва беше организирана в чест на десетата годишнина от уб ...
    18.11.2019
    2 412
    0
  • Ето го нокаута на годината (ВИДЕО)

    По време на битките от MTK MMA се случи брутален нокаут, който впечатли не само феновете, но също така всички специалисти и любители на битките в окта ...
    18.11.2019
    31 065
    26