Last news in Fakti

19 Ноември, 2019 14:43 3 348 5

Конър Макгрегър търси бой с Каубоя

  • конър макгрегър-
  • доналд серони-
  • мма

Очаква се бившият шампион да се бие с Доналд Серони, но все още няма нищо потвърдено

Конър Макгрегър търси бой с Каубоя - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Конър Макгрегър сподели, че бойният атлет не се връща в UFC заради парите и предполагаемият двубой с Доналд Серони - Каубоя вероятно ще се случи. Дългоочакваното завръщане на ирландеца в UFC е насрочено за 18-ти януари.

Очаква се бившият шампион да се бие с Доналд Серони, но все още няма нищо потвърдено. Мениждърът Оди Атар обаче сподели, че преговорите са обещаващи.

"Бих казал, че напредваме с преговорите. Срещнахме се с неговия отбор и поддържаме добра комуникация. Надявам се да можем да обявим битката в близките седмици."

Самият Макгрегър беше споделил преди време, че иска да се бие 3 пъти през 2020-та. Атар подкрепи желанието на своя боец и заяви, че то не идва от нуждата от още пари, а по-скоро "The Notorious" иска да бъде активен и да докаже, че е най-добрия.

"Вижте в периода, в който печелеше битки - тогава той се биеше често. Не се биеше по веднъж в годината, биеше се по-често и беше активен. Вече не му се налага да се бие за пари. Той се стреми към величие и си мечтае за неща, които никой друг не би постигнал. И сега той отново прави точно това."

Макгрегър не е стъпвал в октагона, откакто бе победен от настоящия шампион в леката категория, Хабиб Нурмагомедов през октомври 2018-та.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ММА

    2 0 Отговор
    ХеХе той каубоят койте не го е хванал той не го е опънал. Пак гледа да мине тънко а има къде по класни състезатели които са готови за битка с него.
  • 2 Макарон

    4 0 Отговор
    Тоя се превърна в такъв смешнил... Cerrone го бият на лягане и на ставане, това му е ролята във федерацията. Gaethje искаше бой с McGregor, Poirier също,Felder също и кой ли още не, а тоя лольо тръгнал с Каубоя да се бие. Преди Каубой искаше да се бие с Edgar, който пък е сигурно глава по-нисък от него и е напред с годините И въпреки това бе рискован мач, за това и нещата опряха в gatekeepr-a Donald Cerrone. ЖАЛКО!

    Коментиран от #3

  • 3 ММА

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Макарон":

    Лошото е че това е желанието на Дейна Уаит което почти сигурно означава че ще стане.
  • 4 ФУТБОЛИСТ

    2 2 Отговор
    ДВА ТУПАНИКА В ЗУРЛАТА С МЕТАЛЕН БОКС И ПРЯК СВОБОДЕН МЕЖДУ КРАКАТА СЪС ОБУВКИ С МЕТАЛНО БОМБЕ
  • 5 ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ХИМИЯ

    2 1 Отговор
    ТОЗ ТАКА СЕ Е НАСМЪРКАЛ, ЧЕ ПРИЛИЧА НА НЕРВЕН ГЛИСТ.