18 Ноември, 2019 10:39 2 392 0

Задържаха над 20 души на боен турнир

  • арести, бойци-
  • мма

На разпространено видео се вижда, че се изземат и телефоните на всички участници

Задържаха над 20 души на боен турнир - 1
Снимка: БГНЕС

Полицейските власти арестуваха повече от 20 човека по време на боен турнир. Надпреварата в Москва беше организирана в чест на десетата годишнина от убийството на известния съвременен антифашист Иван Хуторской. Всички участници в битките се проверяват от полицията за участие в неразрешена демонстрация, проведена на 27 юли.

Около 13 часа в неделя маскирани служители на реда нахлуват в спортната зала и нареждат на всички да застанат с лице към стената и с ръце на главата. На разпространено видео се вижда, че се изземат и телефоните на всички участници.

Първоначално са задържани 24 души. При втората вълна с белезници се оказали 25 души, а след това и още няколко. Част от арестуваните са били оставени на улицата пред едно от близките полицейски управления, където се правят снимки на паспортите им и тече проверка в базата данни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА