Отидете към основна версия

4 851 6

Сестрата на Роналдо нападна Ван Дайк

  • кристиано роналдо-
  • катя авейро-
  • лионел меси-
  • върджил ван дайк

Ван Дайк, запитан от репортер, дали съперниците за Златната топка са с един по-малко, след като Кристиано Роналдо го няма, защитникът отговори многозначително: „Той бил ли е въобще конкурент?”

Снимка: БГНЕС

Сестрата на Кристиано Роналдо Катя Авейро защити честта на своя брат след шегата на Върджил ван Дайк преди церемонията по връчването на Златната топка.

Защитникът на Ливърпул остана на второ място след Лионел Меси за индивидуалния трофей за 2019 година. Кристиано Роналдо завърши трети в крайното подреждане. Португалският национал не присъства на церемонията, като в същото време беше на специална гала вечер на Серия А в Милано.

Ван Дайк, запитан от репортер, дали съперниците за Златната топка са с един по-малко, след като Кристиано Роналдо го няма, защитникът отговори многозначително: „Той бил ли е въобще конкурент?”

Катя обаче не успя да сдържи емоциите си и използва Инстаграм, за да отговори на бранителя на Ливърпул.

„Мисля, че има хора, които живеят в пълно разочарование!!! И нереално… никакво смирение!” - написа Катя.

„Вече е напълно ясно, че Роналдо няма да спечели наградата тази вечер. Въпреки това е спечелил много отборни награди… но това е друг разговор.”

„Сега, скъпи Върджил, накъдето сте тръгнал, Кристиано Роналдо бил хиляди пъти. Скъпи, Върджил, Роналдо е трикратен шампион на страната, в която вие играете от години, а още не сте виждали титла. Кристиано беше най-добрият футболист и голмайстор на страната, където вие играете, Върджил. Между другото, тогава аз бях по-млада от вас.”

„Скъпи, Върджил, Кристиано Роналдо отиде на други места и стана най-великият играч в историята. Реал Мадрид говори ли ви нещо? Може би, защото това е тим, който ви победи на финала в Шампионската лига заедно с Кристиано Роналдо. От тези, Роналдо има пет, Върджил!”

„Освен това, Роналдо и неговите съотборници ви победиха вашите „оранжеви” на финал. Беше ли ви тежко, Върджил? Много съжаляваме за това. И скъпи, Върджил, дори в най-неуспешния период в своята кариера, Кристиано Роналдо спечели повече титли от вас. Невероятно, нали?” - написа още сестрата на португалския национал.

„За мен Кристиано ще бъде винаги най-добрият футболист в света!!!”, написа още Катя Авейро.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини