Last news in Fakti

4 Декември, 2019 16:47 2 303 4

Половинката на Роналдо го защити след "Златната топка"

  • джорджина родригес-
  • кристиано роналдо-
  • златната топка

За нея той си остава номер едно

Половинката на Роналдо го защити след "Златната топка" - 1
Снимка: БГНЕС

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, отправи послание към своя любим чрез своя публикация в Инстаграм. Това идва след церемонията за “Златната топка”, в чието подреждане португалецът остана на третото място след Лионел Меси и Вирджил ван Дайк. По-рано сестрата на футболиста Катя Авейро също използва социалните мрежи, за да защити своя брат от думите на холандеца, който изрази съмнение дали нападателят на Ювентус наистина му е бил конкурент за ценния приз.

“Несравним, неудържим, смел, неконформист. Имаш числата и титлите. Затова си централна фигура с най-добрите резултати като Лигата на нациите, Купата на Италия, титлата от Серия “А” и най-добър футболист на Серия “А”. Но, за щастие, нито наградите, нито трофеите говорят за теб, въпреки че ги имаш в изобилие. Това, което най-добре говори за теб, си ти самият - твоята страст, твоят глад за развитие, твоята колегиалност, защото си вдъхновение във футбола и спорта за милиони и милиони хора. Не те е страх от предизвикателствата, излизаш от зоната си на комфорт и продължаваш да се развиваш и да показваш на света, че си номер 1. Обичам те”, написа Джорджина.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъртия с мускала

    2 0 Отговор
    Тоя пич почна да става наистина жалък с това реване. На всички е ясно, че тия глупости идват от него. Държи се, като момиченце и се излага... Да вземе пример от Ван Дайк- постъпи мъжки, без сцени, а момчето беше на кантар с Меси тая година. Меси също си призна,че не е очаквал да вземе нищо, защото вече е на години. Само тоя нарцис не спря да се излага, а иначе беше голям голаджия.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Барселониста

    1 0 Отговор
    Злобари некадърни порто..ски
  • 4 Барселониста

    1 0 Отговор
    Тоя все женаму го оправя ревльото роналдо😂😂😂 не става вече той си знае че меси е най великия ама се натиска ако мине